Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme HDC Freelander 2

Cristian_

Postări Recomandate

Salut am si eu o nedumerire cu HDC-ul. La cutia manuala acesta ar trebui sa functioneze in treapta 1 si in marsarier. Cand cuplez in marsarier se aprinde martorul si lucreaza normal, cand cuplez in viteza 1 martorul se aprinde si se stinge încontinuu si imi apare mesajul : HDC not avalable in this gear. Are cineva idee care ar fi cauza ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme HDC Freelander 2

Pe langa ce spuneam pe celalalt topic: intra si pe http://www.freel2.com/forum/

Au o sectiune si in limba romana si gasesti mult mai multe informatii decat la noi:cn

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Are un sensor pe cutia de viteze(1'st gear witch) care trebuie sa transmita la ECU cand e in viteza 1 pt HDC, contact imperfect in mufa, intrerupere pe circuit sau nu mai inchide, pe schema electrica de FL2 apare(mijloc/dreapta/sus) dar la aia nu am "connector view" la FL1 Td4 manual din 2006 e ca in poza si s-ar putea sa nu fie mare diferenta

1129316443_Freelander1HDCswitch.jpg.47ddc45ded846f5995999d7dfbdc1c01.jpg

1106169226_Freelander21stgearswitch.thumb.jpg.599ab2abc3a18c15b964db48b10f23cc.jpg

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Multumesc pentru sfat si schita, se pare ca acolo e problema, are un contact cu bila ca la marsarier care nu mai lucreaza adica nu mai inchide circuitul. L-am comandat, maine soseste.

Link spre comentariu

Asa imi place cand e cu happy end :grin:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare