Dragos63 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Va salut, am gasit o pasta ciudata pe busonul vasului de expansiune si in vas, bineinteles, conform foto atasate. Am vazut ca si radiatorul are urme de scurgere. E posibil ca fostul proprietar sa fi incercat sa elimine scurgerile cu acea "renumita" pasta sau pot fi alte probleme. Multumesc!11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Probleme racire Discovery2, TD5 Asa se pare ca s-a folosit ceva leak stopper... o sa trebuiasca curatat bine tot sistemul cu solutie din aia speciala pt asa ceva...sunt diverse marci, ala de la liqui moly e verificat de mine si e bun NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Probleme racire Discovery2, TD5 Si daca nu iti va face caldura cum trebuie in habitaclu,ai deja raspunsul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Probleme racire Discovery2, TD5 Va multumesc, caldura face, chiar nu am avut probleme pana acum. Oricum o sa inlocuiesc si radiatorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Probleme racire Discovery2, TD5 Salutare! Am și eu o problema. Îmi arunca apa din vasul de expansiune, căldură baga, temperatura nu creste peste limita, care poate fi problema? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Probleme racire Discovery2, TD5 Capacul vasului nu elibereaza presiunea cum trebuie. Schimba-l. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Probleme racire Discovery2, TD5 Am inteles:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate