Max Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Ca fapt divers (ca imi vine sa ma tai tot) ANAF Maramures a vandut ieri o Toyota Landcruiser HDJ80, 4.2TD, 3 blocante, troliu etc), la pretul de 2100 de lei. :ang2:hm:ang2slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Cred că o să-ți iei ban pe viață dacă mai postezi d-astea....:grin: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. E bine ca ai avut puterea sa mai ajungi la calculator si sa scrii mesajul asta... Eu cred ca aruncam si calc pe geam :ang1 Cauta-l si fa-i o oferta repede... poate vrea sa transforme leul in euro :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. E bine ca ai avut puterea sa mai ajungi la calculator si sa scrii mesajul asta... Eu cred ca aruncam si calc pe geam :ang1 Cauta-l si fa-i o oferta repede... poate vrea sa transforme leul in euro :wink: Nu au vrut sa imi spuna cine a fost cumparatorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. o fi cumparat-o cel de la care a fost confiscata :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. o fi cumparat-o cel de la care a fost confiscata :) Ca in majoritatea cazurilor de "recuperarea prejudiciului"........... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Nu au vrut sa imi spuna cine a fost cumparatorul. Toate lucrurile de valoare (masini, electrocasnice, etc) cei de la ANAF le vor valorifica la preturi de nimic fiind instrainate catre rude, vecini, prieteni etc La "pulime" ajung detergenti de vase, papuci de plastic, chiloti, pilote, fete de masa, etc Sunt curios daca aveti cunostinta de vreun caz in care s-a achizitionat ceva cu adevarat important de la ANAF, fara interventii, nepotisme sau spaga. :old Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Vad ca si la Timisoara a fost licitatie - https://static.anaf.ro/static/2/Timisoara/20160930112149_42459.pdf Probabil e interesant de urmarit periodic site-ul ANAF Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Nasol sentiment! eu cred ca a fost aranjata treaba de a ajuns la pretul asta. Anunturile se publica pe site-ul lor, dar ce mare lucru sa uiti sa scrii un rand? si uitea asa pretul scade. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Vad ca si la Timisoara a fost licitatie - https://static.anaf.ro/static/2/Timisoara/20160930112149_42459.pdf Probabil e interesant de urmarit periodic site-ul ANAF Autoutilitara Audi A5???:ha::ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Autoutilitara Audi A5???:ha::ha::ha: Inca o dovada de cum isi platesc smecherii impozitele...:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Acum aprox 1 an era la licitatie un Terrano la pret bun, tot la Tm. Dosarele aveau termen pentru inreg. pana la o data, ora 10.00. Am depus dosarul la 9.30, iar la data licitatiei mi-au spus ca a fost platita datoria si bunul retras de la licitatie. Am mai fost la alte doua licitatii si pot spune ca este trucat cam totul. Cred ca la fel se intampla si la tine Max, nu-ti fa iluzii ca plecai cu masina aia. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Scuze de off-topic, dar e din aceeasi categorie cu acel AUDI A5 AUTOUTILITARA.... https://www.olx.ro/oferta/toyota-land-cruiser-autoutilitara-n1-doar-90-km-ID72mxK.html#58ab409772;promoted Adica individul asta si-a permis sa dea peste 100 mii euro pe masina asta, acum isi permite s-o dea "doar" cu 35 mii euro, dar s-a dat peste cap sa fenteze impozitul aferent motorizarii de 4400 cc ! Cu sageata rosie am indicat faptul ca, evident, are banchetele la locul lor, deci il doare la bascheti daca il opreste un Garcea si-l intreaba una-alta despre cum e masina aia autoutilitara.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Masina in cauza a fost confiscata de la traficantii de tigari. Si eu suspectez faptul ca bunurile foarte bune la pret foarte mic sunt rezervate numai "premianilor" :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Scuze de off-topic, dar e din aceeasi categorie cu acel AUDI A5 AUTOUTILITARA.... https://www.olx.ro/oferta/toyota-land-cruiser-autoutilitara-n1-doar-90-km-ID72mxK.html#58ab409772;promoted Adica individul asta si-a permis sa dea peste 100 mii euro pe masina asta, acum isi permite s-o dea "doar" cu 35 mii euro, dar s-a dat peste cap sa fenteze impozitul aferent motorizarii de 4400 cc ! Cu sageata rosie am indicat faptul ca, evident, are banchetele la locul lor, deci il doare la bascheti daca il opreste un Garcea si-l intreaba una-alta despre cum e masina aia autoutilitara.... [ATTACH=CONFIG]270995[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]270996[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]270997[/ATTACH] E utilitara cu 5 locuri.Normal in spatele banchetei ar trebui sa fie montat un grilaj despartitor metalic,dar din motive de estetica prefera sa le demonteze. Vinzarea masinilor cu motoare mari transformate in utilitare se poarta chiar de catre dealeri.Stiu ca Mitsubishi Pajero este vinduta ca utilitara chiar de dealer din cauza de impozit,probabil ca si la Toyota se poarta moda asta mai ales ca au motoare de 4,4 litri. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Scuze de off-topic, dar e din aceeasi categorie cu acel AUDI A5 AUTOUTILITARA.... https://www.olx.ro/oferta/toyota-land-cruiser-autoutilitara-n1-doar-90-km-ID72mxK.html#58ab409772;promoted Adica individul asta si-a permis sa dea peste 100 mii euro pe masina asta, acum isi permite s-o dea "doar" cu 35 mii euro, dar s-a dat peste cap sa fenteze impozitul aferent motorizarii de 4400 cc ! Cu sageata rosie am indicat faptul ca, evident, are banchetele la locul lor, deci il doare la bascheti daca il opreste un Garcea si-l intreaba una-alta despre cum e masina aia autoutilitara.... [ATTACH=CONFIG]270995[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]270996[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]270997[/ATTACH] Utilitara cu 5 locuri :sh2 Grilajul este in spatele banchetei :top Cam carcotas astazi, domnul Astral :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Utilitara cu 5 locuri :sh2 Grilajul este in spatele banchetei :top Cam carcotas astazi, domnul Astral :grin: Mda, ai dreptate, eu sunt idiotu` sau altii ca mine ca nu putem face la fel ca ei pentru masinile noastre la care din doua-trei impozite platim inca o data masina, nu.....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Off-topic: Pentru că prejudecățile ne conduc viața, scenariu posibil: - îi mare, îi neagră, îi tare, îi impozantă, îi scumpă, îi autoutilitară cu impozit mic = mașină de borfași - dacă-s borfași nu se dau în lături de la nimic = se justifică panoul despărțitor compact, ca să nu răzbească mirosul corpurilor transportate în pungi de plastic negru și al uneltelor folosite pentru îngroparea acestora și, în plus, se justifică și numărul locurilor pasagerilor, ca forță muncă necesară pentru operațiunile de îngropare a corpurilor transportate - prețul de revânzare este suficient de mic pentru a-i ajuta să scape repede de corpul delict - costurile de întreținere nu au fost o problemă, întrucât profiturile ilicite au fost imense, chiar date riscurile la care s-au expus - în afară de faptul că doresc să scape de corpul delict, au nevoie de una și mai mare întrucât numărul comenzilor pe care le-au primit a crescut exponențial de când au intrat în afacerea asta Concluzia: se pare că afacerile cu răsaduri de roșii cherry sunt foarte profitabile! :grin: În altă ordine de idei, dacă se poate specula, legitim, o anumită situație care să-ți permită să faci un efort mai mic, de ce nu? Chiar dacă, cred, în cazul de față nu este vorba de o speculă legitimă! N-o să mai dureze mult nici portița cu autoutilitarele! Fac parte tot din ciclul "gata șmecherilor! se futu! asta fu cu dedicație numai pentru premianți, dar deja v-ați luat-o în cap prea mulți și gurița noastră nu mai papă!" On topic: Atâta timp cât vom continua să ne furăm singuri căciula, licitațiile de felul ăsta vor rămâne tot trucate, marea lor majoritate fiind făcute doar de dragul aparenței respectării legii. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Da, Mihai, dar atata timp cat impozitul unui ARO sau al altei masini vechi si a carei valoare de piata este de ~10 ori mai mica este la fel mare cu al unei masini cum e cea de mai sus, atunci ceva, undeva nu e in regula ! Eu la asta m-am referit, dar deja si aspectul asta s-a mai discutat si ras-discutat si prefer sa ma opresc aici. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Masini confiscate vandute de ANAF. Păi, eu numai la exemplul dat m-am limitat, "Celestitatea Voastră"! Ăla-i alt subiect, cu o grămadă de scenarii posibile dar cu același fundament, care n-are nimic de a face cu echitatea sau logica bunului simț, chiar și după preceptele doctrinei capitaliste! În marasmul diversității și complexității capitalismului actual, întotdeauna se vor găsi justificări pentru a ne mai stoarce, cât se poate de mult, de rodul muncii noastre. Și ce, n-ai văzut borfași și cu ARO?! Totu-i un mare ! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate