ianirin30 Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 salut , Asi dori sa imi cumpar un RRS 2007 -2010 . Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ce model este mai bun sa imi achizitionez sa nu am probleme, pentru ca am citit pe forum si vad ca majoritatea se vaita dupa cv timp dupa ce isi cumpara . Nu doresc sa fac off rod cu masina doar sa o tin pt familie . Va multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Achizitie RRS 2007 2010 Ca idee generala , NU se poate face offroad cu aceasta masina, asta în cazul în care vei dori. Știi cum se spune: "pofta vine mancand". Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Achizitie RRS 2007 2010 Modelul cel mai bun e cel cu un istoric clar de service si care arata bine atat pe dinafara/dedesubt cat si pe dinauntru/sub capota si se comporta impecabil la drive test:wink: cat despre a se putea face sau nu offroad cu el e discutabil...varianta echipata std si roti de asfalt as vrea sa vad alte marci din aceasi categorie si cu echipare de fabrica sa faca asa ceva e plin netul de cat de capabile sunt, atat RRS cat si FL2, D2/3/4 in versiunile FARA MODIFICARI NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Achizitie RRS 2007 2010 Achizitia unei masini SH tine de cele mai multe ori de noroc si de cat de chitibusar esti. Este foarte important sa o cumperi cu Km cat mai putini si sa nu faci compromisuri, orice compromis te va costa de cele mai multe ori multi bani. Problema cea mai intalnita la aceste modele este legata de suspensie. Am o cunostinta care in cele din urma a cedat nervos si a vandut masina. Pe de alta parte cunosc si persoane multumite (MasterX) aici pe forum. De altfel cred ca este si cel mai avizat sa-ti ofere sfaturi. Legat de off road, eu iti spun ca masina poate multe, la fel de mult cat poate trocariciul oricui se bate cu caramida in mandrie ca a lui este mai tare, problema este doar de cheltuielie ulterioare, tot ce se poate strica/deteriora in timpul unei astfel de iesiri. Daca iti permiti si nu doresti sa investesti bani doar intr-o masina de mall, merita sa o scoti in natura, de fapt atunci te vei indragosti de ea. Inca un sfat, incearca sa-ti iei masina dupa 2008 - 2009 si eventual nu din Romania. Spor in toate. http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ianirin30 Postat Octombrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Achizitie RRS 2007 2010 Achizitia unei masini SH tine de cele mai multe ori de noroc si de cat de chitibusar esti. Este foarte important sa o cumperi cu Km cat mai putini si sa nu faci compromisuri, orice compromis te va costa de cele mai multe ori multi bani. Problema cea mai intalnita la aceste modele este legata de suspensie. Am o cunostinta care in cele din urma a cedat nervos si a vandut masina. Pe de alta parte cunosc si persoane multumite (MasterX) aici pe forum. De altfel cred ca este si cel mai avizat sa-ti ofere sfaturi. Legat de off road, eu iti spun ca masina poate multe, la fel de mult cat poate trocariciul oricui se bate cu caramida in mandrie ca a lui este mai tare, problema este doar de cheltuielie ulterioare, tot ce se poate strica/deteriora in timpul unei astfel de iesiri. Daca iti permiti si nu doresti sa investesti bani doar intr-o masina de mall, merita sa o scoti in natura, de fapt atunci te vei indragosti de ea. Inca un sfat, incearca sa-ti iei masina dupa 2008 - 2009 si eventual nu din Romania. Spor in toate. ok va multumesc . o sa tin cont de cele spuse . si cand o sa imi cumper ( sper cat mai curand posibil ) o sa postez poze cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Re: Achizitie RRS 2007 2010 Daca poti ia modelul cu face-lift de dupa 2009,cu motorul de 3 litri. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Re: Achizitie RRS 2007 2010 Salut,ce spune sierrafery este adevarat in cazul RR, conteaza enorm cuprinsul masinii,cim a fost exploatata.Caz concret sunt eu deoarece masina mea are servisari pana la 120000 de km, cu stampile facute la reprezentanta( nu este chiar relevant ca mai au scapari ,,meseriasii,,)dar au fost facute.Eu am luat-o de la un bou la aproape 124000 si citeste topicul meu deschis si fa-ti o pare despre cum pot sa-si bata unii joc de fiarele astea ce noi le indragim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ianirin30 Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Achizitie RRS 2007 2010 salut , sunt pe punctul de a-mi achizitiona intr-un final RRS si optez pentru an mai nou un 2011 sau 2012 sper ca anu ce vine sa revin cu noutati si poze . Va multumesc pentru reply Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate