46hse Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 (editat) Salutare,nu voi mai vinde cotetul asta al meu dar as avea o intrebare.....stie cineva daca se poate transforma electronica masinii mele in ceva simplu exact ca la un logan,fara nimic doar lumini incalzire si becuri.sau ce motor(PE BENZINA SI MARE) s-ar potrivi masinii mele fara sa aiba atata electronica. Vreau de la voi sugestii si propuneri(fara chestii de genul este costisitor sau nu merita sau...sau),concret daca cineva dintre voi iubitori ai marcii si cunoscatori va pricepeti ajutati-ma ca nu am timpul necesar sa caut iar o sugestie mi-ar fi de folos.multumesc anticipat. Editat Octombrie 26, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Eu nu ma pricep asa tare, si nu stiu nici ce masina ai, pentru ca nu scrie nici in semnatura nici in titlul topicului, dar eu imi imaginez ca ai un Rover mare automat:ha:. Pur teoretic s-ar putea, daca reusesti sa convingi ECU motor si ECU cutie sa functioneze fara BCU, BECM, ABS, TC si toate celelalte acronime de care dispune masina. Nu vreau sa imi imaginez cat ar costa cel care reuseste asta. Practic io ma indoiesc, da' sunt cu ochii pe topic :wink:. L.E. Acum am vazut topicul celalalt, P38 4.6 automat....hmmm, 1 an pierdut, mii de euro cheltuiti si e la vanzare la pret de fier vechi...e valabil ce-am zis mai sus. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Octombrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Salut,am gasit pe acasa testerul dedicat EAS cu mufa obd si CD.Este interesat cineva de el ,doar pentru modelul p38.eu nu am la ce sa-l folosesc. Referitor la pus masina la vanzare,am avut o cadere nervoasa din nou dar din pacate sau fericire nu pot sa-l dau mie asa drag dar ma enerveaza.Aveti dreptate in ceea ce ati spus este un proces greu de realizat dar inca caut solutii si alternative. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Dragoste cu nabadai !!! Asa este, este o masina complicata insa, atunci cand merge la capacitatea ei, este o incantare. In special modelul tau ...4,6 benzina !! Cat despre intrebarea de la inceputul topicului, parerea mea este ca nu se poate. Ar trebui sa-ti ramana doar caroseria si sasiul. Iar pe aceste elemente sa adaptezi un grup propulsor (motor si cutie). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Octombrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Un pic de ajutor as vrea,daca imi da cineva un linck sau daca aveti un manual sau ceva de genul,legat de partea electrica a masinii.Dar ceva mai amanuntit si asa pentru tot prostu sau daca nu un dex,sa pot intelege ceva cu poze si cu fiecare chestie ce face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover http://www.landroverweb.com/Pdf-files/Manuals/Workshop-Manual-P38-Range-Rover.pdf http://www.landy.ee/manuals/electricity/Electronic%20Troubleshooting%20Manual%20RR-P38%20(LRL0086ENG).pdf http://www.rangerovers.net/forum/7-range-rover-mark-ii-p38/28516-wiring-diagram-98-p38.html Si mai gasesti o gramada daca googalesti "electrical wiring diagram range rover p38". Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Octombrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Octombrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2016 (editat) Re: idei pentru Tanc Rover inca o intrebare mufe sau cabluri sa pot inlocui,manunchiul de cabluri ce vine din ecu motot in BECM oare unde gasesc?Deoarece cred ca de acolo pleaca problemele mele electronice.deoarece eu nu am mufa ca mi s-a stricat si belitul ala de electrician a facut o legatura directa dar care mi-a futat meciul. Editat Octombrie 30, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Du-te la un dezmembrator de P38 si gasesti ce mufe vrei, ba chiar te pune sa ti le tai singur de pe masina. Poate gasesti cu totul ceea ce ai nevoie. In Microcat pt LR (lrparts.ru) gasesti codurile tuturor manunchiurilor dar pacat ca nu ai poze (sunt doar poze generice) iar codurile nu se mai gasesc pe stoc la magazinele traditionale. Iti trebuie un bun si rabdator electronist. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Un pic de ajutor as vrea,daca imi da cineva un linck sau daca aveti un manual sau ceva de genul,legat de partea electrica a masinii.Dar ceva mai amanuntit si asa pentru tot prostu sau daca nu un dex,sa pot intelege ceva cu poze si cu fiecare chestie ce face. Poate as avea eu documentatie daca ar scrie in profil si din ce an e masina NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover din 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Multumesc ,ideea cu electronistii e grav ca nici unul nu se baga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Sambat viitoare.o sa incep cu chelirea masinii si inlocuirea componentelor ce ma deranjeaza sau sunt stricate.Primele piese vin maine (kit bucse polireutanice). In prima faza voi incepe cu elementele ce tin de suspensie ,directie si sistem franare.In acest timp sper sa gasesc piesele si electronistul dispus sa ma ajute. O sa pun poze cu toate etapele lucrarii si explicatii,deoarece ma voi ocupa personal de proiect.Sunt satul de meseriasi si mecanici carpaci,vorba lunga.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Decembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Sal!De trei saptamani fiecare weeckend l-am petrecut alaturi de tanculet.am desfacut tot,directie susupensie,inlocuiesc tot ce este naspa si credeti-ma toate sunt naspa.am reusit sa desfac tot(munca titanica vere).Am reusit intr-un final acum urmeaza montajul sapt viitoare sper sa fie ok de mers cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Decembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Ma ajuta cineva si pe mine sa ma invete sa pun poze ca nu mai stiu,sa ma mandresc cu proiectul meu executat in fata blocului si in beci:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: idei pentru Tanc Rover Ma ajuta cineva si pe mine sa ma invete sa pun poze ca nu mai stiu,sa ma mandresc cu proiectul meu executat in fata blocului si in beci:ha: Citeste aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate