Preda George Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Salutare! Am citit cam tot ce se gaseste la aceasta sectiune insa nu am gasit decat informatii trunchiate. Momentan detin un suzuki jimny si un vw bora de care sunt foarte multumit, insa datorita costurilor rca sunt nevoit sa raman cu o singura masina. Am cochetat cu ideea de a lua Pajero Sport, Disco 2 sau Terrano insa au motoare mari. Pana la urma am ramas la varianta Grand Vitara. Sunt atras de varianta XL7 datorita spatiului si a dotarilor de confort. Precizez de la inceput ca o voi folosi mai mult pe strada si doar ocazional pe teren usor. Pentru distractie o sa iau jimny pe care in continuare o sa il foloseasca tatal meu. As vrea sa intreb posesorii daca merita comparativ cu una normala in 5 usi. Merge decent pe strada? Nu tin sa fie racheta dar nu vreau nici sa ma ia somnul in pante lungi. Consumul este cu mult mai mare decat la cea normala? As vrea sa pot trage de 4-5 ori pe an o platforma cu 28 de stupi in greutate totala putin peste 1500 kg. Face fata, sau e diferenta mare fata de cea normala? Si o ultima intrebare, este manevrabila in oras? Am vazut ca e chiar mai scurta putin decat un passat break... Motorul care ma intereseaza este cel de 2.0 tdi de 110 cp. Va multumesc! Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Salut. Nu sunt eu cel mai in tema cu Suzuki, dar stiu ca XL7 a fost produs pentru tarile nord si central americane, australia si alte cateva locuri cu multi adepti ai benzinei. Motoarele au fost un 2.5 V6 si un 2.7 V6, ambele benzina. Ce mai stiu eu este ca varianta europeana a lui GrandVitara, adica un XL7 mai scurt, a avut un 2.0 HDI de la Peugeot, si nu un 2.0 Tdi de Volkswagen. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Octombrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Da stiu exact ce motoare sunt, am citit mult de motorul asta de peugeot. Problema e daca face fata pe masina asta. Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panduru Gigi Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 (editat) Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Salut sunt posesorul unui XL 7 după ce am avut un GV cu același tip de motor ambele 2000 hdi de la Peugeot, motoare foarte bune , am avut si un Peugeot 307 Sw tot cu motor de 2000 . GV XL 7 sta foarte bine pe sosea , legat de consum am parcurs o distanta de 400 km singur in mașină si a consumat 7 l/100 km, in oraș consuma cam 10 l comparativ cu GV consuma cu 1/2 - 1 l in plus dar diferența de spatiu este mare acesta fiind motivul pt care am făcut aceasta schimbare. Editat Octombrie 27, 2016 de Panduru Gigi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Octombrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Ok, multumesc! Ma bucur ca am gasit pe cineva care le-a avut/are pe ambele. Pana la urma e mult mai puturoasa decat cea normala? Face fata si la un forestier cu ceva gauri? Bineinteles cu atentia cuvenita.... Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panduru Gigi Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 (editat) Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Nu am utilizat-o inca pt a trage cu Ea, am o rulota cu care merg la peste 1000 kg, GV a tras de Ea fara probleme, cu XL 7 nu am tras de rulota nu stiu cum se descurca in teren accidentat merg foarte bine ambele. Editat Octombrie 28, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Inca sunt nehotarat. Mi se pare cam stramta cea scurta in 5 usi . Varianta xl7 imi place mult si cum arata si ce ofera insa la un calcul scurt port dupa mine in permanenta aproape 50 cm in plus la lungime si 200 kg greutate suplimentara. Cred totusi ca voi alege varianta xl. Daca mai sunt si alti posesori, poate isi dau cu parerea. Multumesc! Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipxlz Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie XL7 este urata in fata si nu sunt singurul cu pararea asta. Am vazut pe un site din Rusia XL7 cu fata de grand vitara. Era delicioasa :wink: Spatiul in plus este binevenit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie am avut numai GV lwb cu motorul de 110cp a tras fara probleme rulota de 1100 kg iar cu reductorul chiar isi face treaba daca vrei comparatie cu XL 7 o sa ai ceva mai mult spatiu dar numai in portbagaj !!! pt asta trebuie sa te astepti la un consum un pic mai mare si poate cel mai important piese la partea spate si fata foarte putine in rest daca ai senzorii buni pe motor motorul e ok sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Din pacate am vazut doua masini, ambele xl7 si sunt foarte afectate de rugina. La cat de multe sunt in tara si la cat de scumpa e bancheta de pe spate nu stiu daca voi gasi ceva sa-mi placa si sa merite. Am luat in calcul si varianta grand vitara modelul nou din 2006 insa imi este teama de lipsa sasiului, reductorul la buton si motorul de renault. Ma documentez in continuare si astept si alte pareri. Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Salutare! Pana la urma pot sa va anunt ca mi-am cumparat o Suzuki Grand Vitara XL 7. Masina am luat-o de la mine din oras, este autoturism cu 5 locuri, fabricatie 2004, cumparata de noua din Romania din reprezentanta. Nu are taxa platita insa va ramane pe numele vechiului proprietar pana cand se lamureste cu timbrul de mediu sau pana obtin o hotarare judecatoreasca in vederea inmatricularii fara plata acestei taxe. Ca orice masina second hand are unele probleme de ordin estetic insa ma bucur ca mecanic este mai mult decat ok si are rugina doar superficiala. Urmeaza un tratament anticoroziv in zonele predispuse. Urmeaza ca azi sa ii fac poze si sa o prezint asa cum se cuvine. Dupa un drum de circa 150 km constat ca masina merge foarte frumos si ma declar super incantat. Caut sa o incalt cu anvelope all terrain. Nu pot sa ma hotarasc intre hankook dynapro atm (pe care le am pe jimny si de care sunt foarte multumit) si Cooper Discoverer at. Astept idei si pareri atat cu aceste modelel cat si cu altele. Masina va merge preponderent pe asfalt insa nu vreau sa ma faca de ras nici la zapada si nici in teren noroios. Nu vreau sa fac off road cu ea, pentru distractie o sa folosesc jimny pe care deja i l-am inmanat tatalui meu, dar pentru un concediu la munte si iesirile pe la stupi vreau ceva decent. Multumesc pentru sfaturi si pareri! Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Si mi-am facut timp sa urc pozele cu noua achizitie.... Despre cauciucuri pot spune ca mi-am comandat 4 bucati Toyo Open Country AT. Vin sambata si abia astept sa le probez... O seara buna! Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panduru Gigi Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie FELICITARI stai liniștit au motoare care merg sute de mii de km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Iunie 20, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2017 Re: Grand Vitara XL7 sau normala, sfaturi de achizitie Salutare! Am făcut ceva km cu mașina. Vreo 15 mii mai exact. Am mai făcut cate ceva la ea și mă declar mulțumit. Încet încet o fac așa cum îmi place mie. Am schimbat toate fluidele, fulie de alternator, distribuție, rulmentul la o rola de pe accesorii, am schimbat bujiile și cel mai recent am schimbat toate oringurile din pompa de înaltă presiune pentru că era unul care pierdea motorina. Toate bune doar că acum îmi stă în cap ambreiajul pe care îl simt de când am luat mașina. Am pedala tare și mai ales la cald am momente când intră greu in viteza. Suspectez placa de presiune. Vreau sa schimb tot kitul și nu mă pot hotărâ. Inclin spre kit Aisin ks043. Ce părere aveți de aceasta marca? Ceva recomandări? Va mulțumesc! Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate