Caphonne Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA Idem Irod, am facut pe un an la o companie scumpa si am platit cu 300 ron mai putin fata de anul trecut. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA Idem Irod, am facut pe un an la o companie scumpa si am platit cu 300 ron mai putin fata de anul trecut. :h5 se vede ca se mai fac și modificări în folosul oamenilor în tara asta. Acum sa vedem cat o sa îmi vina la Patrol :pr1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA Coana mare aia de la agentie m-a sunat disperata sa vin sa fac RCA la ea ca este pacat ca este firma ok bla bla, mi-a spus ca s-au aliniat nu stiu cum tarifele o perioada pana cad ei la intelegere.Am facut eu pe urma o simulare si la primele 4 companii alea cele mai scumpe tarifele erau destul de jos si aproape la fel.Cred ca se urmareste scoaterea de pe piata a celor cateva companii care aveau tarife mici dar iti reparau masina la p....vara :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA Motor 2.8, clasa b8, platit 760 lei pe 1 an la Omniasig. Toate asigurarile au acelasi pret ( tiriac, asirom, city, omniasig). Cine sio mai face asigurare la city. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA Motor 2.8, clasa b8, platit 760 lei pe 1 an la Omniasig. Toate asigurarile au acelasi pret ( tiriac, asirom, city, omniasig). Cine sio mai face asigurare la city. la city se inchide ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA La autoutilitara cu motor 2.5 am platit RCA la inceputul lui Dec.2016 pt 12 luni suma de 740 Ron. Aceeasi suma era cotata de majoritatea asiguratorilor asa ca am ales unii mai seriosi, macar din respect pt un posibil beneficiar al politei. Stima, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA la city se inchide ? Cine ii stie, ar fi bine. Nu vreau sa aiba nimeni de a face cu ei, dupa ce ponoase am tras pentru o dauna totala. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA La ce firma ati gasit asa ieftin? on line pe primul calculator de RCA la utilitara 2400 cmc bonus malus B3 imi da asa..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA La ce firma ati gasit asa ieftin? on line pe primul calculator de RCA la utilitara 2400 cmc bonus malus B3 imi da 1600 lei pe an Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA CITY- patrol Y60 autoutilitara - 340 lei/6 luni ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Re: Grila barem asigurare RCA cred ca diferenta mare e datorata clasei de bonus malus mie la city imi da 843 lei/6 luni Editat Decembrie 23, 2016 de zep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA cred ca diferenta mare e datorata clasei de bonus malus mie la city imi da 843 lei/6 luni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA De ce plătești tu mai mult ? Ai dat dmg.? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA 20 de ani de permis nici un accident dar masina e inmatriculata doar de un an in romania, asta urca tariful?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA 20 de ani de permis nici un accident dar masina e inmatriculata doar de un an in romania, asta urca tariful?!? Da ... masina nu are istoric ... incepe de la zero ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Re: Grila barem asigurare RCA Patrol Y60, turism inmatriculat in 2014, asigurare City 630 ron/an ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Grila barem asigurare RCA declar oficial ca grilele de asigurari au fost gandite cu capul cel mic am 2 utilitare aceeasi capacitate cilindrica, acelasi an, acelasi tonaj acelasi sofer/proprietar una inmatriculata de un an in ro -850 de lei pe 6 luni una inmatriculata ce cativa ani in ro - 350 lei/6 luni unde este logica ?sunt mai predispus sa fac accidente cu masina inmatriculata mai recent? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Grila barem asigurare RCA declar oficial ca grilele de asigurari au fost gandite cu capul cel mic am 2 utilitare aceeasi capacitate cilindrica, acelasi an, acelasi tonaj acelasi sofer/proprietar una inmatriculata de un an in ro -850 de lei pe 6 luni una inmatriculata ce cativa ani in ro - 350 lei/6 luni unde este logica ?sunt mai predispus sa fac accidente cu masina inmatriculata mai recent? Normal! Cu aia mai noua mergi tot timpul. Aia mai veche se mai strica si mai sta in service, deci riscul e mai mic :old Niste imbecili!!! De fapt, cand au fost facute grilele astea cu capul ... corect? Niciodata! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Re: Grila barem asigurare RCA declar oficial ca grilele de asigurari au fost gandite cu capul cel mic am 2 utilitare aceeasi capacitate cilindrica, acelasi an, acelasi tonaj acelasi sofer/proprietar una inmatriculata de un an in ro -850 de lei pe 6 luni una inmatriculata ce cativa ani in ro - 350 lei/6 luni unde este logica ?sunt mai predispus sa fac accidente cu masina inmatriculata mai recent? Conteaza vechimea "cazierului" .... la cea inmatriculata anul trecut nu ai apucat sa dovedesti buna credinta :) .... logica cretina .... dar exista. Ca su pont .... cand cumperi o masina ca inlocuiesti o alta solicita "cazirrul" ptr madina veche si la asigurarea celei noi ceri sa tina cont de el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Re: Grila barem asigurare RCA Conteaza vechimea "cazierului" .... la cea inmatriculata anul trecut nu ai apucat sa dovedesti buna credinta :) .... logica cretina .... dar exista. Ca su pont .... cand cumperi o masina ca inlocuiesti o alta solicita "cazirrul" ptr madina veche si la asigurarea celei noi ceri sa tina cont de el. Interesant cum masinile astea fac accidente .Zvonul e ca merg si la furat iar uneori consuma droguri cand o uiti in parcare. Mosuletul ala de la ASF merita tratamentul primit de Mussolini . 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Re: Grila barem asigurare RCA Zvonul e ca merg si la furat iar uneori consuma droguri cand o uiti in parcare. Asta pe persoana fizica, care este:ha:. "Pa" persoana juridica, sparg banci si hackeresc site-urile CIA, Stasi, NKVD, ba chiar si pe-al lui Ghinghis-Han:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate