Lorand Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Salut! Ma numesc Lorand sunt din Borsec. Sunt nou pe aici si am cateva intrebari legate de achizitionarea unui 4x4 potrivit pentru mine. Eu as vrea o masinuta pentru folosirea de zi cu zi in oras si in timpul liber mai bine zis in fiecare wickend sa ma duc cu prieteni la plimbari,gratar,pescuit etc.In zona unde stau sunt foarte multe drumuri in padure pe campuri care ofera o priveliste superba potrivite pentru plimbari cu o masinuta 4x4.mentionez ca nu as baga in Off Road extrem.Nu as vrea un motor mai mare de 2000 din cauza taxelor si RCA.Eu mam uiat la Mitsubishi Pinin si Suzuki Vitara ambele in 5 usi. Astea doua sunt care ma incanta cat de cat. Mai este si jimmy si pajero junior dar sunt pres mici si incomode.motorul poate sa fie si disel si benzina dar din cate am inteles diselul la vitara nu prea e bine e mai lenes si mai greu. As dori sa imi dati niste informati si pareri care mar ajuta sa fac alegerea potrivita. Multumesc. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Nelu Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Buna si pe mine ma intereseza un 4x4 si nu stiu ma bătea gândul la Lend Rovar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate