Augustin1975 Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 (editat) Buna ziua. Sunt posesorul unui Suzuki New Vitara din ianuarie 2016. Ma intreb cam ce modificari pot face la acest model, ma refer putin la o inaltare si trecerea pe anvelope mai mari. Momentan merg cu cele venite de la fabricant respectiv 215/55R17. De abia am gasit anvelope de iarna care sa imi placa respectiv Federal Himalaya WS2 (sunt ceva mai grele decat Continentalurile Ecocontact de vara cu care vine masina incaltata) sau /si montarea unui snorkel? Editat Noiembrie 1, 2016 de Augustin1975 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: Suzuki New Vitara 2016 Salut, Cauta forumul Suzuki. Acolo o sa ai mai multe pareri. Ai grija daca faci modificari sa nu pierzi garantia ... Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Augustin1975 Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: Suzuki New Vitara 2016 Buna ziua. Sunt inregistrat pe forumul Suzuki.. problema acolo este ca nimeni nu a incercat inca plus ca majoritatea sunt cu Jimny sau Grand Vitara. Fiind model nou inca nu a fost testat dpdv al modificarilor iar unele componente sunt foarte scumpe... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 (editat) Re: Suzuki New Vitara 2016 Salut, sa o stapanesati sanatos.Sincer nu cred ca-i poti face mare lucru, pentru noua Vitara nu s-a apucat nimeni sa faca o suspensie ''de offroad'' cum au facut pentru Duster unde si cererea a fost destul de mare din partea utilizatorilor. Masina fiind noua este putin complicat din punct de vedere al garantiei.Un set de gume cu calificative bune, scuturi si poate un troliu mic ascuns frumos in bara dar repet o sa fie complicat.Eu vad masina asta (imi place) o masina buna pentru oras si pentru mici plimbari in afara asfaltului, forestiere usoare, drumuri acoperite cu zapada tasata, o urcare la Muntele rosu, un drum la Bolboci. Editat Noiembrie 1, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 (editat) Re: Suzuki New Vitara 2016 Nu ai de ce sa montezi snorkel pe masina, nu cred ca o sa te bagi cu ea in apa care depaseste nivelul farurilor(daca vrei sa agati gagici sau sa impresionezi prietenii, nu ai decat). Vitara ta are suspensie independenta pe fata si spate, poti sa faci un sl si sa pui anvelope mai mari, dar nu stiu daca o sa te ajute prea mult. Vitara este suv, foloseste-l ca atare. Editat Noiembrie 1, 2016 de Phantom Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi_1 Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 (editat) Re: Suzuki New Vitara 2016 S-o stapanesti sanatos. Am studiat si eu putin problema achizitionarii unei astfel de masini, doar ca am ajuns la concluzia ca este o masina excelenta pentru iarna prin oras (chiar daca stai mai la periferie) si cate un drum pe la tara pe unde nu este asfalt (nu neaparat iarna), si nimic mai mult. Snorkel nu cred ca are rost pe ea, inaltarea eu zic sa o faci decat daca simti ca ai nevoie de ea. Daca exista riscul sa pierzi garantia, cred ca nici sa ii pui cauciucuri mai mari nu este o idee buna. Si tot asa, intai mergi cu ea si vezi daca e nevoie, nu le pune doar ca sa fie. Daca as avea nevoie de o masina pentru plimbat linistit prin oras si prin tara (majoritar pe asfalt) mi-as lua una fara sa ma gandesc prea mult. Dar pentru bagat pe offroad ma simt mai linistit cand ma bag cu jimny. Succes. Editat Noiembrie 1, 2016 de adi_1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: Suzuki New Vitara 2016 Ce-a fost de zis au spus colegii. S-o stapanesti sanatos ! Nu ne-ai spus ce motorizare e si poate si plusuri si minusuri avand in vedere c-o ai din ianuarie... Bafta in continuare. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate