pasek Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Dati-mi va rog o mina de ajutor! Am urmatoarea problema: cind cuplez fata se aude un zgomot intermitent ceva intre frecat si mieunat. Zgomotul este proportional cu viteza si apare cam de la 20 km/h. La viraj maxim stinga sau dreapta rotile fata se blocheaza. La mers drept rotile merg usor ( am facut un test urcind o bordura in regim 4x4 si apoi 4x4L doar din ambreiaj fara sa accelerez). Fara sa cuplez 4x4 nu se aude nici un zgomot, nu se blocheaza rotile, merge perfect... Zgomotul a aparut dupa ce am schimbat telescoapele ( eu ). Problema a fost in stinga fata ( privind masina din fata ), unde am uitat sa bag ceva sub brat si astfel cind am fortat sa desfac suruburile mi-a iesit planetara din grup. Am bagat-o la loc dar de atunci mi-a aparut acel zgomot. O fi doar o coincidenta?! Ulei este si in grup si in diferential si chiar arata ca nou. Multumesc pentru orice sfat! :rsp In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: transmisie vitara... ajutor! Si pana sa scoti planetara afara si sa o bagi la loc nu ai avut problema asta cand cuplai fata? Mi se pare ciudat ce se intampla. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: transmisie vitara... ajutor! Nu se auzea nici un zgomot inainte. Nu stiu la virare cum era inainte... Masina o am de vreo luna jumatate si n-am prea avut ocazia sa cuplez si fata. Cind am bagat planetara la loc a ramas un spatiu de vreo 2-3 cm intre ea si grup, mai mult nu vrea sa intre... In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: transmisie vitara... ajutor! Pai nu a intrat planetara la loc!! Desfa fuzeta si baga planetara cum trebuie. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: transmisie vitara... ajutor! Capatul planetarei trebuie sa fie lipit de grup? Am incercat sa o introduc mai mult dar pare sa fie ceva in grup care nu ii da voie sa intre mai mult. Sa o fortez batind in capatul celalalt al planetarei? Multumesc cfantana. Chiar daca nu folosesc fata deocamdata imi sta pe creier chestia sa stiu ca e ceva ce nu merge cum trebuie la masina... In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: transmisie vitara... ajutor! planetara dreapta-fata intra pe sistemul "click", daca te-ai uitat atent are un inel de otel in partea cu caneluri dinspre grup. Asadar trebuie sa o impingi destul de tare (la fel de tare cum ai tras de ea ca sa iasa :grin: ) pina se simte ca face click. Atunci este bagata corect. Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: transmisie vitara... ajutor! Multumesc mult! Nesfirsite temenele si sute de beri la prima intilnire, Mihnea In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate