yo_catalin2000 Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Salutare tuturor, Ieri am cumparat un Outlander 2.0 16v turbo 201cp an fab. 08/2006 unic proprietar/ 166000 mii km reali. Pe drum la intoarcere am depistat 3 lucruri: 1. la accelerare sau decelerare se aude in spate la cardan/grup o pocanitura, doar daca ii dai socuri la masina, are un joc.... ce ar putea fi? 2. la accelerare cu pedala la fund cand motorul trece de 4000rtm si incepe sa trage are cateva intreruperi , nu urca lin in turatie pana la 7100rtm, are intreruperi si am observat ca in acel moment se aprinde nivelul de ulei, becul pe ROSU. Am verificat uleiul pe joje si este sub minim, poate fii o cauza asta? masina trage foarte bine in toate treptele dar are intrerupere pe fiecare treapta la diferite turati, in principiu peste 4000.. parca nu se alimenteaza, fractiune de secunda 3. Pedala de frana foarte moale, frana tine perfect adica daca apesi tare pe pedala se opreste brusc dar ca e moale pedala pana la jumate de cursa. Vreau sa i fac schimbul de filtre, ulei si toate lichidele, bujii. O recomandare de ulei la motor ? 5w30, 5w40, 10w60? Ulei cutie vit? ulei grup spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonuvalentin.c Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Un răspuns după 3 ani.... 1 bocaneala este de la bursele grup spate 2 acea întrerupere am pățit-o sa fie din cauza sondei lambda 3 ulei grup spate cutie și diferențial mottol gear 300 95lei l necesar 3 litri mai sigur sa fii cumpăra 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mexx20_ro Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Bună ziua tuturor! Ma bate gândul sa iau o nebunie dinasta de Suv cu motor de Mitsubishi Evo doar pt oraș, dus fetele la școală și eventual mers la un pescuit. Cam la ce ar trebui sa fiu atent la cumpărare inafara de rugina și clasicele teste? Are careva dintre voi mașinuța asta ca mașina de zi cu zi? Va mulțumesc frumos pt răspunsuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate