romeo Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Donez 4 cauciucuri goodyear Wrangler A/T 265x70 R16, inca au profil, sunt fabricate in 2007, bune vara sau pentru ITP. romeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Re: donatie cauciucuri AT Salut. Le-as lua eu, insa doar sambata (12.11.2016) pot veni sa le iau. Daca nu se poate sambata, atunci renunt la ele. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Re: donatie cauciucuri AT Daca nu le ia @stelea, le-as dori eu ! Multumesc ! amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: donatie cauciucuri AT Azi am ridicat gumele ... Multumesc @romeo! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romeo Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: donatie cauciucuri AT Deci se poate inchide, multumesc romeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: donatie cauciucuri AT Deci se poate inchide, multumesc romeo Deci, ok. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate