costakala Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Salutare ,cine ma poate ajuta cu informatia ,ce greutate are motorul de 2.8 de pe gr y 60,sau vreun site cu informatii de genl asta.. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: greutate motor 2.8 gr salut, nam cantarit un astfel de motor dar cred ca are in jur de 150-160kg. cutia are in jur de 120-130kg. nu lua datele mele drept cele corecte, asa am apreciat eu handometric. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 (editat) Re: greutate motor 2.8 gr Am gasit pe ceva site din australia,motorul echipat la vanzare si scria clar ca are 240 kg. :al http://www.brisbanemotorimports.com.au/engines/diesel-engines-2/nissan/rd28-t Editat Noiembrie 8, 2016 de Astral De ce inventati cratime unde nu e cazul...? Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: greutate motor 2.8 gr motor complet cu accesorii pe el plus cutie de viteze si redactor si tamburuld e frana de mana,460kg mie asa imi arata :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: greutate motor 2.8 gr Unde iti arata..?mi se pare cam mult 220 kg ptr cutii...:) Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: greutate motor 2.8 gr Unde iti arata..?mi se pare cam mult 220 kg ptr cutii...:) pai am avut o macara cu marca tensometrica pe suportul de ridicare de care era prins carligul daca e sau nu real sau e eronata masuratoarea... nu stiu dar tine cont ca numai o roata de 33 de patrol cu janta originala si cu bfg km2 avea 36kg/ pe cand o cutie am incarcat-o cu macaraua si nu era prea usoara clar :) poate nu avea 220 kg da cu siguranta avea peste 150kg eu am dat un raspuns si asta in conditiile in care atat stiu si am informatii,restul...e can can, fiecare e liber sa isi cantareasca utilajul si sa vada cat atarna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Noiembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: greutate motor 2.8 gr Sunt intr-un moment cand vreau sa schimb RD2.8 de pe masina de competitie....si incerc sa gasesc varianta mai usoara si desigur mai eficienta. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Re: greutate motor 2.8 gr motor complet (fara alternator) + cutie de viteze (cu traversa pe ea) 400 kg . Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: greutate motor 2.8 gr motor complet (fara alternator) + cutie de viteze (cu traversa pe ea) 400 kg . Multam Tyh-ule :) deci e mai aproape de ceea ce imi arata mie " cantarul" dar totusi vad ca am o mica eroare de 7-10% aproximativ ,verific marca tensometrica:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: greutate motor 2.8 gr O sa urc si filmuletul pe youtube si il postez aici ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate