Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

jantă tablă/aliaj

tudi347

Postări Recomandate

Re: jantă tablă/aliaj

Tabla J mic 5.5 :) ieftine, eu le-am dat cu 70 ron bucata.Pot sa iti recomand originale de Feroza care comparativ cu alea de Jimny pe care le-am avut par mai ''otelite''.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cam după simexuri mă uit și eu.

jante am. și de tablă și de aliaj. întreb pe care să pun cauciucuri de off-road, că mă gândesc că cele de aliaj îs mai grele și mai late, dar cele de tablă îs mai bune la viraje și ai agilitate mai mare la ele

unde pot găsi inse turbo bune?

Link spre comentariu

Deci, tabla e grea, aliajul e usor ! Diferenta se simte la consum si pedala. Eu iubesc tablele, mai ales intoarse dar le simte masina. O janta de tabla poate sa aiba si 12 kg de 7jj, pe cand una de aliaj, tot 7jj, 8kg.

...o guma resapata mai are cateva kilograme in plus fata de una originala.

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Cu resapatele nu prea poti merge cu presiune mica, in timp crapa si isi pierd crestele :)) Partea buna este ca rezista mai bine la pietre ascutite, lemne, cioate, pentru ca sunt mai groase in taloane :)

Si-ar mai fi o mica problema, resapatele nu copiaza chiar asa bine terenul, tot pentru ca sunt mai rigide ca un cauciuc original.

Oricum, astea sunt parerile mele, dupa ce am probat in 7 ani, 5 modele de resapate si 4 de originale, cu jante de tabla si aliaj, pe 10 masini mici si mari, diesel si benzina... :2dr

PS: Daca gasesti aici in tara de cumparat, ia Ziarelli Extreme Forest ! Sunt preferatele mele chiar daca sunt resapate. Acum cativa ani cine avea Ziarelli, era smecher ca acum cu Silverstone :grin: Recomand !

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Este plecat la fabrica, cand se intoarce vorbesc cu el si promit ca va pun in legatura, pana atunci poti sa intri la ei pe site si sa vezi ce modele au.Mai mult nu pot sa spun, nu vreau sa vorbesc in numele altuia sau sa se considere reclama.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Ma bucur ca avem o varianta de Ziarelli in tara ! Eu am vorbit cu italienii si au zis ca trimit si in Romania, dar daca avem o "pila" in Romania, e perfect !!! Era si la Sibiu domnu Badea, dar nu stiu daca mai aduce ... :(

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Nu te arunca direct la o anumita marca de resapate, intai apuca-te si citeste despre ele.

Gasesti o gramada de discutii si doar despre o anumita marca si discutii versus.

Foloseste functia "Cautare avansata" :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

Altfel, risti sa cumperi niste anvelope care sa nu ti potriveasca stilului tau de condus si atunci vei avea o mica-mare problema : li vinzi sau te chinui cu ele si cu intrebarea "cum or fi alte marci?".

Cei care ti-au recomandat Ziarreli nu ti-au dat toate detaliile, deci mai bine, asa cum am zis, cauta tu si citeste mai multe pareri.

Link spre comentariu

Nu am recomandat, am spus doar ca se vor aduce iar, eu personal pot sa recomad Insa Turbo pentru ca asta am folosit imi fac treaba cu ele de cativa ani iarna, vara, asfalt, pamant.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

din câte am citit, insa turbo ar fi o firma de cauciucuri resapate cu experienta de câtiva zeci de ani in domeniu. cei de la ziarelli din cate am vazut despre ei, la fel, is destul de ok. pe site-ul lor au cauciucuri cu profil simex (extreme forest) in care sunt interesat, la fel si cel 'mud power'. m-ar fi interesat să văd ce părere au oficialii, care lucreaza acolo de zis despre cauciucuri.

Editat de Astral
RESAPAT ! UN SINGUR "E" ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=565237&viewfull=1#post565237
Link spre comentariu

Ai chiar in Brasov coleg care vinde cauciucuri, vezi in stanga ecranului sus, cel mai bine vorbesti cu el si poate le si atingi.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare