tudi347 Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 salut, ce recomandați pentru cauciucuri de offroad de vitara- janta să fie de tablă sau aliaj? am două seturi de iarnă la mașină și mă gândesc să-mi iau de off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Profil SIMEX is the way to go!....Insa Turbo Special Track...de exemplu... Jante, de care gasesti mai ieftine... Nu o sa regreti..... Daca nu, ramai la anvelopele de iarna pana le tocesti complet.... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Tabla J mic 5.5 :) ieftine, eu le-am dat cu 70 ron bucata.Pot sa iti recomand originale de Feroza care comparativ cu alea de Jimny pe care le-am avut par mai ''otelite''. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudi347 Postat Noiembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Re: jantă tablă/aliaj cam după simexuri mă uit și eu. jante am. și de tablă și de aliaj. întreb pe care să pun cauciucuri de off-road, că mă gândesc că cele de aliaj îs mai grele și mai late, dar cele de tablă îs mai bune la viraje și ai agilitate mai mare la ele unde pot găsi inse turbo bune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Deci, tabla e grea, aliajul e usor ! Diferenta se simte la consum si pedala. Eu iubesc tablele, mai ales intoarse dar le simte masina. O janta de tabla poate sa aiba si 12 kg de 7jj, pe cand una de aliaj, tot 7jj, 8kg. ...o guma resapata mai are cateva kilograme in plus fata de una originala. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudi347 Postat Noiembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Re: jantă tablă/aliaj ok cristi, daca zici tu.. e vreun dezavantaj pe coclauri la cauciucuri reeșapate față de cele originale? (exceptând greutatea in plus, menționată) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 (editat) Re: jantă tablă/aliaj Cu resapatele nu prea poti merge cu presiune mica, in timp crapa si isi pierd crestele :)) Partea buna este ca rezista mai bine la pietre ascutite, lemne, cioate, pentru ca sunt mai groase in taloane :) Si-ar mai fi o mica problema, resapatele nu copiaza chiar asa bine terenul, tot pentru ca sunt mai rigide ca un cauciuc original. Oricum, astea sunt parerile mele, dupa ce am probat in 7 ani, 5 modele de resapate si 4 de originale, cu jante de tabla si aliaj, pe 10 masini mici si mari, diesel si benzina... :2dr PS: Daca gasesti aici in tara de cumparat, ia Ziarelli Extreme Forest ! Sunt preferatele mele chiar daca sunt resapate. Acum cativa ani cine avea Ziarelli, era smecher ca acum cu Silverstone :grin: Recomand ! Editat Noiembrie 11, 2016 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Se aduc si se vor aduce Ziarelli in tara, un amic a batut palma cu ei si este distribuitor direct. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudi347 Postat Noiembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 (editat) mulțu' frumos! sper să ne întâlnim pe tarlale :D caphonne, da-mi un numar de contact al omului Editat Noiembrie 11, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Este plecat la fabrica, cand se intoarce vorbesc cu el si promit ca va pun in legatura, pana atunci poti sa intri la ei pe site si sa vezi ce modele au.Mai mult nu pot sa spun, nu vreau sa vorbesc in numele altuia sau sa se considere reclama. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Ma bucur ca avem o varianta de Ziarelli in tara ! Eu am vorbit cu italienii si au zis ca trimit si in Romania, dar daca avem o "pila" in Romania, e perfect !!! Era si la Sibiu domnu Badea, dar nu stiu daca mai aduce ... :( Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Re: jantă tablă/aliaj iti spun pe fb, repet nu vreau sa vorbesc in numele lui. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Nu te arunca direct la o anumita marca de resapate, intai apuca-te si citeste despre ele. Gasesti o gramada de discutii si doar despre o anumita marca si discutii versus. Foloseste functia "Cautare avansata" : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 Altfel, risti sa cumperi niste anvelope care sa nu ti potriveasca stilului tau de condus si atunci vei avea o mica-mare problema : li vinzi sau te chinui cu ele si cu intrebarea "cum or fi alte marci?". Cei care ti-au recomandat Ziarreli nu ti-au dat toate detaliile, deci mai bine, asa cum am zis, cauta tu si citeste mai multe pareri. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Nu am recomandat, am spus doar ca se vor aduce iar, eu personal pot sa recomad Insa Turbo pentru ca asta am folosit imi fac treaba cu ele de cativa ani iarna, vara, asfalt, pamant. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudi347 Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Re: jantă tablă/aliaj din câte am citit, insa turbo ar fi o firma de cauciucuri resapate cu experienta de câtiva zeci de ani in domeniu. cei de la ziarelli din cate am vazut despre ei, la fel, is destul de ok. pe site-ul lor au cauciucuri cu profil simex (extreme forest) in care sunt interesat, la fel si cel 'mud power'. m-ar fi interesat să văd ce părere au oficialii, care lucreaza acolo de zis despre cauciucuri. Editat Noiembrie 12, 2016 de Astral RESAPAT ! UN SINGUR "E" ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=565237&viewfull=1#post565237 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Oficialii ?!? Pai, fiecare o sa zica ca ale lor sunt cele mai bune, nu ? Tu vezi ce zic UTILIZATORII, asa cum ti-am recomandat mai sus..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Ai chiar in Brasov coleg care vinde cauciucuri, vezi in stanga ecranului sus, cel mai bine vorbesti cu el si poate le si atingi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Ai chiar in Brasov coleg care vinde cauciucuri, vezi in stanga ecranului sus, cel mai bine vorbesti cu el si poate le si atingi. Sau ai vrut sa spui DREAPTA sus....? :grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: jantă tablă/aliaj Pff da, dreapta, asa este cand esti la munca sambata. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudi347 Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: jantă tablă/aliaj ok, mersi de sfaturi :D :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate