khumall Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 am si eu o intrebare :de curand m-a lovit un gand nebun de apune 33-uri p niva mea!ar putea cineva sa ma lumineze daca trebuie sa schimb ceva la rapoarte si daca da ,ce anume? traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: 33 pe niva sa vedem grupurile complet, pui rapoarte care sa compenseze marimea cauciucurilor depinde ce grupuri ai acum...SI DACA AI CU CE SA LE SCHIMBI ... adica daca sunt de niva cu un alt raport mai bun apoi, probabil ca trebuiesc alte planetare, sa nu tot schimbi pe astea standard...pe masura ce se rup pe urma vezi daca directia tine, daca nu, trebuiesc alti capeti de bara, alti pivoti, alte bucse la brate si poate alta caseta de directie fara flex la aripi nu discutam, dar astae cea mai mica problema in banii astia, iei alta masina mai "potenta" zic eu vezi ca poti sa o faci si fara sa schimbi nimik, dar vai de ambreaj si desi va merge...nu va merge mult, te vei satura tu de a o repara la nesfarsit PS daca le folosesti numai pe strada, poti pune 35 si nu mergi decat in reductor cu cardanul fata scos... nu va merge repede, dar va fi o aparitie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: 33 pe niva multzumesc mult,!m gasit cu ajtorul lui aurel(niva forever)preniste grupuri de putere insa cred ca voi ramane deocamdata cu acestea de pe mesina si voi uita pt o vreme de cauciucurile de 33" ! multzumesc mulkt pt indrumare! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate