Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dodge Ram

Unimog

Postări Recomandate

Am adus o masina din state si la RAR pentru omologare imi cere sa prezint o hartie cu modelul de motor. De unde reprezentanta Dodge pe Ro (Tiriac) mi-au recomandat sa cumpar masini in Europa

Masina este 2008 motor 6,7 l diesel

Cine ma ajuta garantat :x :x :x :x :x

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dodge Ram

[Normal ca ti-au recomandat sa iei din Europa, poate chiar de la ei, ca asa fac si ei un mic adaos de 200%.

Daca este varianta de 6,7 Diesel Cummins, am vazut cateva imatriculate in Bucuresti si vreo 2 la Sibiu, si lor tot asa le -o fi cerut pt motor?

Daca vad pe vreunul il opresc sa-l intreb, "asta daca nu sare peste mine ca nu ma vazut"

Super masina, mai ales motoarele Cummins sunt super puternice si in acelasi timp economice.

Sa o stapanesti sanatos si sa ai ce sa cari cu ea.

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

Este foarte putin probabil sa obtii o hartie pentru motor deoarece din cate stiu eu nu se importa oficial in Europa si atunci nu au de unde sa iti dea (motoarele respective nu au omologare CEE ) solutia este testul dinamic de la RAR si spaga aferenta.este foarte posibil sa ai probleme si cu sistemul de iluminat care nu este conform cu normele europene.sfatul meu este sa-ti gasesti o intrare acolo (la RAR) sau vei ramane cu ea neinmatriculata :sr

Link spre comentariu

Daca a venit cu Blue Tec Ultra-Clean Diesel System cred ca trebuie sa te incadreze la TAXA 0.

Incearca sa vorbesti direct si la rar grivita ... daca nu ai incercat deja!

PS Hartia aia nu e buna de nimic ... se refera strict la MOTOR ... daca nu pica exact cu masina ... VIN intre 11111111 si 1112222 si cu, caracteristicile exact specificate atunci e curpapier!

Spre exemplu motorul 2.3 la mazda este E4 de ani buni, am luat hartia cu omologarea EU de la Romcar si ... am platit taxa de E3 la Mazada 6 si M3 aduse din state.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

am discutat cu un prieten de la RAR si i-am explicat problema ta! ceea ce ti-au cerut se cheama informatii suplimentare;in spete cod motor.poti sa ceri datele astea direct de la dealerul din state.atentie insa...masina poate fi facuta pt piata africana de ex ,unde nu au nici un fel de norme si legislatie europeana nu permite inmatricularea acestor vehicule!

Link spre comentariu

Nu este facuta pentru piata africana , e adevarat ca nici pentru europeana insa in Germania datorita sistemului Bluetec diesel si a filtrului de particule este omologat euro 4. Practic nu s-au legat de ceva ci imi cer C.O.C (certify of conformity) care nu se stie cine emite asa ceva

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

C.O.C -ul il emite producatorul -asta sigur de la producator trebuie sa-l ai si e cu seria masini.

Ar trebui sa-l ceri de la Dealerul de la care ai luat masina-el il are de la fabricant.

Daca este din seria omologata pt EU este si mai bine ca atunci iti fac o omologare formala, si inainte de intrarea Romaniei in EU , faceau pe nebuni cei de la RAR , dar cu omologarea EU pe COC nu aveau ce sa faca.

Cerei dealerului, in mod normal stie ce sa-ti dea.

PS. Poate pui si niste poze, si mai ales cele de sub masina, sa se vada puntile alea impresionante.

Sunt indiscret, "te-a dus mai mult de 40000$?

Link spre comentariu

Ieri pe Valea Prahovei am tot mers in spatele unui "Dodge Heavy duty" c numere de canada parca, punte jumelata spate.. Impresionanta masina.. si lata rau. Cred ca incapea masina mea in bena fara probleme. Si suntetul motorului... diferit de masinile europene

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Masina e superba si capabila, punti rigide etc, etc. La bani astia luai un Nissan Pth cu care nu poate suferii comparatie.

Atat ca este foarte mare, dar in rest e super.

Iti sare de 15% consumul?

Sa o stapanesti sanatos !

Pune ne si noua niste poze, sa ne minunam

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Pai daca am inteles bine masina se incadreaza la N2 iar daca are motorul V10 undeva in jur de 2000 si ceva RON pt Euro4?

Nu trebuie tahogarf si limitare de viteza?

In Galati sunt 2 Ford F350 V10 de 8000cc. Unul inmatriculat si a platit 2400RON dar a trebuit sa-i limitam viteza la 90.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

scuze, poate nu am înteles, maşina ta este omologată în Germania? adică ai un brief la ea? de unde rezultă norma de poluare? am avut o problemă de încardare la norme cu un Galloper şi poate căt am săpat netu poate te ajută ce ştiu

Editat de Astral
Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare