Caphonne Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: nu baga caldura... Eu am fost refuzat de cei de la IPEXIM iar la alta firma Conrad costa aproximativ 10 milioane, uite ca la Romradiatoare nu am incercat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vatafu Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 (editat) Re: nu baga caldura... intreaba de dna. Rodica de la laboratorul de cercetare sau asa ceva...daca o mai lucra:) mie mi-a spus atunci la telefon ca ii face schita, apoi il baga la cuptor, topeste tot, raman doar camerele alea 2, si il reface...parca asa, nu mai stiu exact...aaa si mi-a dat si factura, pretul era cu tva inclus. transportul trebuie sa-l platesti tu...inca un amanunt...mie mi-a spus ca a facut celulele alea un pic mai mari, pt o racire mai buna,(defapt m-a intrebat daca vreau, cand a vazut radiatorul si i-am dat ok-ul) nu stiu daca e asa pt ca nu am stat sa vad, cum erau inainte. doar ca acu iarna, mi se incalzeste in habitaclu putin mai greu...cred ca tre sa pu un carton in fata Editat Decembrie 27, 2016 de vatafu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: nu baga caldura... Eu am facut un radiator nou la Conrad. Vreo 1000 lei a costat. Problema cu caldura este si la mine in sensul ca motorul se incalzeste, furtunele sunt calde uniform, dar in masina vine aer caldut la relanti cu motorul cald, daca incep sa merg vine rece ca de afara. Termostatul a fost nou acum un an si nu e de la el pentru ca motorul e cald, ba chiar daca insisti un pic se ridica mai la verticala acul in conditiile in care inauntru e tot frig de ingheata geamul pe interior. Am tot aerisit...degeaba :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nvmoldovan Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: nu baga caldura... Eu am facut un radiator nou la Conrad. Vreo 1000 lei a costat. Problema cu caldura este si la mine in sensul ca motorul se incalzeste, furtunele sunt calde uniform, dar in masina vine aer caldut la relanti cu motorul cald, daca incep sa merg vine rece ca de afara. Termostatul a fost nou acum un an si nu e de la el pentru ca motorul e cald, ba chiar daca insisti un pic se ridica mai la verticala acul in conditiile in care inauntru e tot frig de ingheata geamul pe interior. Am tot aerisit...degeaba E caloriferul de încălzire, vezi ca am postat o metoda de curatare fără demontare de pe masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: nu baga caldura... Unde ai postat ca nu gasesc. Poti da linkul iar, te rog?:)) La multi ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nvmoldovan Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: nu baga caldura... Unde ai postat ca nu gasesc. Poti da linkul iar, te rog?:)) La multi ani! Pag 1 postul asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: nu baga caldura... Stiu ca nu prea are legatura cu radiatoare, dar am si eu o intrebare. La Rocky asta al meu da caldura foarte bine, doar ca daca selectez sa dea prin aeratoarele centrale, (inspre fata), da aer rece. Daca dau la picioare sau dezaburire, da aer cald cum e normal. V-ati onfruntat cu problema asta? M-am uitat pe la tubulatura, totul pare in regula. Am eu o problema, sau asa e la toate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: nu baga caldura... Asa e gandita aeroterma, pe gurile frontale nu baga cald, nu este o problema. Si eu ma impacientasem initial dupa m-am lamurit cand am demontat aeroterma. Revenind la problema mea...acum vreo doi ani cand am montat noul radiator am demontat si caloriferul, curatat, lasat cu solutii peste noapte si spalat cu presiune in toate sensurile. Sa se fi colmatat intre timp asa tare? Tind sa cred ca se intampla ceva ori e o problema de aerisire ori o problema a circuitului la mine fiind un Y si dintr-un punct pleaca si catre aeroterma de sub scaunul din dreapta care face mult mai cald. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate