Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nelamurire

dalmatianul

Postări Recomandate

cind cobor ceva bordura sau nimeresc intr-o denivelare de pe macadam se aude o bataie in spatele masini mai exact undeva sub bancheta spate mentionez ca in urma lucrarilor la caroserie a fost demontat rezervorul eu m-am uitat pe sub masina am incercat sa-l misc dar este fixat si nici nu am vazut ceva lovituri sub masina sa-mi dau seama de unde vine zgomotul care este asemanator ca si o lovitura intr-un butoi gol si asta numai atunci se aude la o zdruncinatura mai tare a masini .va sunt recunoscator celor care ma ajuta sau imi da vre-o sugestie multumesc anticipat

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nelamurire

pai, ca orice veverita, o da si ea din coada din cind in cind... :ha:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

am sunat dar se pare ca sunt ocupati de aceea am si postat poate si eu sunt cam obositor cu atitea intrebari imi pare sincer rau ca nu pot sa ma prezint si eu la intilnirile veveritarilor si acolo singur s-ar depista problema asta este ce sa fac daca am familie copil mic si pe linga asata lucrez 12 ore pe zi

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

am sunat dar se pare ca sunt ocupati de aceea am si postat poate si eu sunt cam obositor cu atitea intrebari imi pare sincer rau ca nu pot sa ma prezint si eu la intilnirile veveritarilor si acolo singur s-ar depista problema asta este ce sa fac daca am familie copil mic si pe linga asata lucrez 12 ore pe zi

daca masina e cea din poza vezi ca pe laterale (aripile spate) in partea interioara chiar dupa ce se termina hardtopul au doua bucati de tabla ca un fel de intarituri .la mine prostia aia troncanea deoarece s-a rupt din sudura .;)

Link spre comentariu

nu stiu ce sa cred eu am schimbat aripile spate pragurile este un zgomot parca din greutate ceva in genul cum ar fi sa dai cu masina de pamint m-am gindit ca freaca aparatorile de cauciuc din spatele rotilor dar este un zgomot prea puternic pt niste apartori de cauciuc eu tind sa cred ca este ceva telescop slabit sau ceva bucsi la foile de arc s-a schimbat si tabla din interiorul masini deasupra rezervorului si am observat ca este prinsa de ea si cirligul de remorcare cred ca am sa caut ceva mecanic in zona sa vedem ce este ca ma terorizeaza cu o tenta spre disperare

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Asa am patit si eu iar beleaua se afla in bucsa de la un telescop care isi facuse joc...Urci masina pe o rampa si stand in picioare sub ea ii faci balans(eventual ajutat de cineva)si daca se observa cel mai mic joc la telescoape sau bucsile de la arcuri,remediezi si scapi de problema...In felul acesta poti sa vezi si daca iti atinge sau nu ceva de rezervor,sigur vei localiza beleaua...Bafta!

Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4
Link spre comentariu

Vezi ca mai mult ca sigur ai un suport de la caroserie rupt.

Sunt 4 suporti aliniati sub bancheta spate,verifica sa nu fie vre-o unul rupt.

Daca sunt toti sduportii spate ok vezi bucsele de la amortizoare.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

am rezolvat problema este vorba despre cirligul de remorcare suportul care se fixa de podeaua masini si acesta freca la socuri mai mari in puntea spate multumesc inca o data persoanelor care m-au sfatuit si cu ocazia asta v-a trebui sa-mi schimb si telescoapele sunt foarte obosite :lr

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare