tudi347 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 salut, la vitara mea stock aș vrea să-i pun niște 195/80 inse dakar. treaba e că n-am 'voie' conform talonului. e vreo problemă dacă circul cu ele pe șosele? sau ce înseamnă să le adaug in carte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutz123 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: anvelope offroad vs mărimi din cartea tehnică Salut,teoretic dc dimensiunea 195/80/15 nu o ai trecuta in carte nu poti circula pe drumurile publice ca e ilegal,practic tu poti, pana ai norocul sa te opreasca un echipaj de polite combinat cu unul de RAR si atunci sa vezi distractie(amenda cca 1000ron + ridicat talon).Ca sa nu ai probleme de genu asta trebuie sa te duci la o reprezentanta RAR sa-ti treaca in carte dimesiunea respectiva de anvelope si asta cu conditia ca fabricantul masinii(SUZUKI) sa fi omologat aceste anvelope pe modelu de vitara. Spre exemplu eu la JIMNY nu am reusit sa trec in carte dimensiunea 195/80/15 pe motiv ca, constructorul (suzuki)nu a pus niciodata anvelope de dimensiunea respectiva pe JIMNY, asa ca eu merg pe ''blat''. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: anvelope offroad vs mărimi din cartea tehnică 195/80/15 este dimensiune de fabrica pentru vitara. nu au ce sa zica. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate