Max Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 (editat) Daca considerati ca se mai poate schimba ceva in bine in tara asta, doresc sa va indemn ca maine sa mergeti la vot si sa alegeti ce considerati ca e potrivit convingerilor voastre. Absenteismul nu ajuta cu nimic si nu s-a inventat inca aplicatia care sa converteasca like-urile de pe Facebook in voturi reale asa ca fa un efort si exprima-ti optiunea. Succes tuturor! :Gr https://youtu.be/a8_OP5gOByE Editat Decembrie 10, 2016 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Prezent !. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Jocurile sunt facute.Sa-i legitimam asadar ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Mda ...se poate si mai rau ca in ultimii 4 ani! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare cu fiecare votare sarim din lac in put....si invers:ce:ce:ce raman la parerea mea...cel mai bun politician e ala care se muta vis a vis de domiciliul meu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare cu fiecare votare sarim din lac in put....si invers:ce:ce:ce raman la parerea mea...cel mai bun politician e ala care se muta vis a vis de domiciliul meu :grin: Aaaa, deci stai vis-a-vis de cimitir :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare corect....sunt cei mai buni vecini pe care-i am....nu m-au deranjat niciodata pana acum :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare In final cei cu sondajele au avut gura aurita.N-am schimbat nimic votand ! Am dat deplina legitimitate unor lichele sa ne reprezinte inca patru ani de calvar. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare ...... Absenteismul nu ajuta cu nimic ....... De unde stiti ca nu ajuta cu nimic ? S-a incercat vreodata si varianta asta ? La modul masiv ma refer. De ce naiba in tara asta de 25 ani tot votam contra cuiva sau ne ducem sa anulam votul ?!? De ce naiba nu se intelege ca a vota inseamna a gira hotia generalizata pentru inca 4 ani ?!? De ce naiba te poti duce la vot cand vezi bine cum suntem sfidati si batjocoriti prin legile pe care le dau si prin favorurile pe care si le fac ?!? Iar asta cu anularea votului mi se pare absolut cea mai mare ineptie pentru ca in final, la numaratoare lor trebuie sa le iasa numarul de buletine din urne egal cu numarul celor prezenti la votare si pe ei doar asta ii intereseaza ca doar nu mai ai cum sa masluiesti nimic din moment ce nu ai ce numara ! Deci, cand iti anulezi votul, de fapt, tu LE DAI VOTUL pentru ca de alocat il aloca ei cui trebuie ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Astral, deosebirea intre ce a fost pana acum si ce e acum este faptul ca de data asta chiar a axistat o alternativa care merita un test. Oricum, e deja tardiv... Vom sta in mocirla inca 4 ani. Si nu ma refer la noroiul prin care mergem cu masinile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Nu stiu la ce va asteptati voi de la acest vot unde rezultatele au fost din punctul meu de vedere cele mai previzibile rezultate din ultimii 25 de ani. In primul rand la nivel de individ avem nevoie de un "reset total" si dupa aia deabia la nivel global s-ar putea schimba ceva. Acest lucru din pacate nu este posibil in conditiile in care majoriatea si-au manifestat optiunea politica "sa nu iasa x sau y". Asta e trendul ultimelor votari. Tot timpul ne-au condus aceeasi oameni, cu aceleasi obiceiuri, cu aceleasi mentalitati indiferent ca partidele sau uniuniile de partide s-au numit intrun fel sau altul. Nu stiu daca ne vor paste inca 4 ani de mocirla dar cu siguranta nici bine nu ne va fi. Sunt unul dintre cei multi care incearca sa produca o valoare adaugata ptr tara asta aici in Romania, refuzand varianta "pribegiei". Nu regret ca nu am plecat afara si rabdator inca astept acel moment zero. Poate peste 4 ani sau poate ca mai devreme, cine stie... Sa fim sanatosi, asta e tot ce imi doresc, restul le-om duce/face noi. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Nu stiu la ce va asteptati voi de la acest vot ... Am asteptat cel putin o urma de intentie de a face altceva decat pana acum. Din pacate a fost exact invers. Pensionarii, bugetarii, asistatii sociali si puscariasii ne hotarasc noua viitorul. Pensionari si bugetari care pentru 100 de lei in plus la pensii si salarii ii doar in cur de viitorul copiilor lor, de unde si ce o sa munceasca ei, de educatia si sanatatea lor. Asistatii sociali cara sunt platiti DEGEABA deoarece majoritatea sunt apti de munca, voteaza cu cei care le dau banii. Puscariasii au votat cu cei care le-a promis amnistie si implicit liber la furat in continuare. Trebuie sa recunosc, poate sunt subiectiv pentru ca sunt inscris intr-un partid. Desi ar trebui sa ma bucur pentru scorul nesperat de bun scos de noi si pe care multi il considera o performanta, nu am cum sa fac asta cand vad ce se intampla in rest, cum ciuma asta rosie pune stapanire pe tara cu ajutorul milogilor, slugilor, analfabetilor si puscariasilor. Ma scuzati ca am rabufnit acum dar mi-e sila. Am zis ca nu facem politica pe forum, de aceea nu am initiat discutii politice aici in afara de acest topic de a indemna lumea ca sa mearga la vot dar ce se intampla acum de fapt nu mai e politica. E o mare porcarie care ne afecteaza viata multora dintre noi si mai important viitorul copiilor nostri. Refuz sa mai platesc 5800 de lei impozit pe o masina bani care sa mearga direct la parazitii care ne fac noua viitorul praf. Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva de aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Hai ca-i bine totusi, ne impacam cu rusii... don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Viitorul Romaniei! :ce Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Max, sa știi ca am votat alternativa, din păcate televiziunile au băgat fitile la greu! Pensionarii și cei care nu au altceva de tacut decât sa stea cu ochii în televizor au votat în consecință. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Max, sa știi ca am votat alternativa, din păcate televiziunile au băgat fitile la greu! Pensionarii și cei care nu au altceva de tacut decât sa stea cu ochii în televizor au votat în consecință. Dar oamenii aia chiar nu vad ce e in jurul lor? Nu au copii, rude? Nu ei se chinuiesc cand merg la spital? Nu ei se plang de pensiile mici si medicamentele scumpe? Chiar atat de ignoranti sunt? :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare chiar mai rau, exista oameni tineri, inteligenti si educati care apreciaza pe Firea, Ponta, Ghita. deci daca va intrebati cine voteaza cu ei, uitati-va in jur :/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Daca sunt chiar atat de ignoranti ? Da , sunt chiar atat de ignoranti . Am auzit si vazut atatea chestii ilogice de la romanii care ma inconjoara incat presupun ca sunt pecum oile care au disperata nevoie de ciobanul care sa le conduca , sa le inchida , sa le mulga , sa le taie gatul ... Daca n-ar fi fost precum oile preocupate doar de pascut si de baut Romania n-ar fi fost vanduta -spulberata fara mila si fara rusine , ingenunchiata si cu dreptatea in mana , cacata in cap fara nici o frica ... Mai prosti care se cred destepti decat turma asta nu se gasesc si asta explica ca suntem unde suntem , si sunt o turma perfecta de muls si de taiat ... daca ar fi fost o cat de mica inteligenta colectiva tara asta perfecta , care are tot ce are nevoie si mult prea mult si din ce nu are nevoie ,care poate face mai mult decat are nevoie ... n-ar fi ajuns mizeria cu un trecut sumbru si un viitor pentru care turma aia mai sus mentionata nu are nici un interes , nici macar dupa o experienta de 20 de ani de coabitare cu mizeria si mizerabilii . Care mizerabili , culmea , mai sunt si obiectul preferintelor ... Nu-mi explic intunericul mintii romanilor pe care-i stiu ... ma depaseste ... cum pot fi manati ca o turma de oi ... si cat de ilogic accepta sa fie dusa ... la muls , la taiat ... mai si cred ca isi aleg soarta ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare .... Pensionari si bugetari care pentru 100 de lei in plus la pensii si salarii ii doar in cur de viitorul copiilor lor, de unde si ce o sa munceasca ei, de educatia si sanatatea lor. Asistatii sociali cara sunt platiti DEGEABA deoarece majoritatea sunt apti de munca, voteaza cu cei care le dau banii. Puscariasii au votat cu cei care le-a promis amnistie si implicit liber la furat in continuare. ......... Aici ai pus punctul pe i ! Din pacate, NU pensionarii sunt problema acestei tari pentru ca ei, mult-putin, si-au platit darile catre stat si chiar si acum pensia le este impozitata ! MAREA problema a acestei tari sunt asistatii sociali pentru ca procentul lor e zdrobitor, elucubrant si nejustificat e mare : 7 milioane ! Angajatii sunt 5 mil, iar pensionarii inca 5 mil. Acolo e masa de manevra, acolo sunt voturile oricui vrea sa acceada la putere, acolo se pierd bani aiurea si niciun guvern, niciun parlamentar, niciun partid, nicio televiziune nu se incordeaza asupra acestui subiect ! Categoria asta e special intretinuta, cocolosita, ferita pentru ca de acolo vin voturile ! Nu se face nimic sa-i scoata la munca pe cei in putere, nu se face nimic pentru verificarea lor ! Pur si simplu sunt pusi pe lista de catre primari, centrul aproba banii pentru ei, iar cand e cazul sunt santajati sa voteze cu cine trebuie ca sa-si pastreze statutul de puturos platit ! La somaj ai dreptul doar 12 luni, stiai asta ? Asistatii sunt pe viata ! Stiai asta ? Ok, o sa zici ca primesc niste sume derizorii. Seriooos ? Tie iti da cineva una de-un leu pe degeaba ?!? Daca tot zici ca esti in partid, ia du-te si intreaba-i care ar fi politica lor, strategia lor, parerea lor despre chestia asta cu asistatii. Tare-s curios ce-ti vor raspunde ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Ideea in democratie e se iti votezi alesii care "te reprezinta" (pe tine, nevoile, interesele tale). De aici: - Pensionarii / asistatii sociali / persoanele cu venituri reduse au procedat rezonabil votand un partid social-democrat (de stanga). La urma urmelor asta e rolul partidelor de stanga - sa ii reprezinte pe cei care doresc redistribuire de venituri de la cei mai avuti la saraci. Nu intram acum in filozofie cat de bine a functionat asta in trecut. Si la alegerile astea s-a vazut ca aprox 3-4 mil romani (pensionari etc) voteaza constant cu stanga si, indiferent de motive, reprezinta vontanti disciplinat. Nu ii intereseaza asa de mult coruptia ca "toti fura domle", nu ii intesereaza taxele. Nu cred ca la noi sunt mai multi ca la altii (4 mil din 18 e ok) si nu pot sa ii condamn ca au votat ce au votat. - Clasa de mijloc / tinerii angajati sau antreprenori sunt cei care voteaza de obicei dreapta, adica partide care sprijina libera initiativa individuala si care militeaza spre biruri cat mai mici astfel incat cel care castiga sa faca ce vrea cu banii lui. Pentru acesti votanti e importanta coruptia sau lupta impotriva ei, taxele si impozitele caci ei chiar platesc asa ceva. Aici e buba la noi: mare parte din aceste persoane aleg sa nu voteze. Motive "oricum nu conteaza" sau "nu vreau sa validez hotii astia" sau "e ok si daca iasa aia de stanga ca oricum au zis ca taie taxele asa ca tot un drac". Din pacate oamenii astia au iesit la vot doar cand a fost un argument emotional de "Stire bomba" - vezi cazul Colectiv sau alegerea lui Johannis Matematica e clara: la o prezenta la vot de 40-50% va castiga mereu detasat partidul de stanga caci ai lor sunt disciplinati. Peste 50-60% prezenta la vot castiga dreapta (in mod normal). Marea provocare: cum sa ii convingi sa voteze pe "eternii absenti"... Poate reusesc sa convinga parlamentarii din partidele noi dar sa nu uitam ca nu orice matematician sau IT-ist se va dovedi un bun om politic.... E a dracului de complicat sa convingi oamenii sa faca acum sacrificii individuale pentru binele comun pe termen lung Sanatosi si fim Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Partea "frumoasa" rata somajului este intr-o continua scadere (4.76%). E normal, ne-am ales cu o noua meserie ..."asistatul social". E pana la urma rezonabil (ptr unii) sa stai acasa sa primesti lunar "bani de la stat" si odata la 4 ani sa dai cu stampila pe buletinul de vot. Surse neoficiale spun ca aproximativ 45% din bugetul Romaniei merge la acesti asistati social. Pensionarii, acei oameni care au muncit o viata intreaga ptr o pensie de cacat se bucura si ei saracii de fiecare milion promis... Mare parte din forta de munca viabila s-a carat afara, unde daca tot se trage la jug sa se traga pe graunte nu pe paie si bataie...Cand aud de Romania, fug mancand pamantul... Manipularea media lucreaza ...din timp ...elegant ... pregateste "electoratul". In aceste conditii ... despre ce vorbim? Despre ce electorat vorbim? Cine pe cine sa aleaga si de ce? Cred ca glumiti cu "posibilii parlamentari noi" ... Partidele mici sunt fie deviatii de la cele mari fie asa un fel de sare de reglat gustul la mancare...din paine! In ultimii 25 ani am asistat pe scena politica la diverse combinatii ... stanga cu stanga, dreapta cu stanga si dreapta cu dreapta. Ce s-a schimbat in bine? Poate n-am vazut eu ... In anii 90 plangeam sa avem democratie ...sa ne exercitam dreptul la vot ...acum luam votul si ne stergem cu el la cur...da' avem democratie! Dracu sa ne mai inteleaga ... Nu am simpatizat niciodata cu vreun partid nici activ si nici pasiv. Sunt insa la curent cu "listele de promisiuni". In 25 de ani mi-am exercitat de doua ori dreptul la vot, in momentul in care am crezut eu ca intradevar conteaza. Si a contat ... dar nu am vazut nici o imbunatatire a situatiei. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare dar sa nu uitam ca nu orice matematician sau IT-ist se va dovedi un bun om politic.... De aici sa inteleg ca un sofer sau un lacatus se dovedeste un bun om politic? E plin parlamentul de asa ceva. Pe toti oamenii politici i-au fatat mamele lor gata politicieni? Parerea mea este ca a fi OM e mai important decat a fi politician. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare ....... Parerea mea este ca a fi OM e mai important decat a fi politician. Da-mi si mie un singur exemplu de politician care dupa ce a intrat in parlament a ramas OM..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare Da-mi si mie un singur exemplu de politician care dupa ce a intrat in parlament a ramas OM..... Din pacate nu pot sa iti dau nici un exemplu dar asta nu se poate spune si de aici incolo. Acum vor fi oameni noi in parlament care vor avea timp sa demonstreze daca sunt in stare sa ramana OAMENI. Deocamdata acestia nu pot fi comparati cu politicienii vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare sunteti dusi...toti...in tara asta indiferent pe cine votam...e aceeasi treaba...ei in lumea lor....noi intr-a noastra Monica Macovei...pe vremea lu Ceasca jura credinta partidului din functia de procuror...acum ne tine lectii de mare democratie.... marinarul...se jura ca nu a avut dosar la Secu......asta sa o spuna celor nascuti acum 20 de ani....eu ca simplu tiriplic trimis la munca in statul vecin si prieten ...pe acea vreme.....USSR...am dat cu subesmnatul la secu...iar el reprezentantul Romaniei in inima capitalismului european nu a avut tangenta cu Secu?....pe bune? sa va mai spun? asa ca...indiferent cu cine vom vota...noua ca simpli pulicari platitotri de impozite...nu ne va fi bine ps.....cele doua exemple sunt aleatorii....toti vei din capula stat mai in varsta de 45 de ani au avut intersectii cu PCR si Secu Editat Decembrie 12, 2016 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate