Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

11 Decembrie 2016 - ziua de votare

Max

Postări Recomandate

Re: 11 Decembrie 2016 - ziua de votare

Si in politica concurenta este mana progresului. Acum cererea e mica, se stie ce vor clientii, partidele mari nu au nici un interes sa se schimbe. Când o creste cererea si la noi si o sa fie o rata de participare de vreo 60-70% constanta... O sa înceapă sa transpire si partidele ca "la clientii vechi stim ce si cum dar ce dracu oferim la astia noi ca astia vor avioane... Ia capul la contributie sa vedem ce vot si astia tineri ca altfel ne-o iau altui înainte"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunteti dusi...toti...in tara asta indiferent pe cine votam...e aceeasi treaba...ei in lumea lor....noi intr-a noastra

......

Beleaua e ca EI, din lumea lor, ne capuseaza pe noi, in lumea noastra....

Link spre comentariu

Nu ar fi o problema pana la urma faptul ca ne fac la buzunare ...Sa ne faca ...dar de banii aia care ii dam ...sa se faca naiba ceva ...nu sa ii mute din buzunarele noastre in ale lor ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

am un prieten. bunicul lui a fost la canal, zeci de ani a asteptat sa vina americanii... cu rusii se lamurise... nu a venit nimeni. la 70 de ani a ajuns sa le zica kkamericanii... e sub pamant acum de mult...

poate batranul a inteles sau poate era doar amaraciunea...

burebista, mihai viteazul, vlad tepes, horea, closca, crisan, tudor vladimirescu, cuza si multi altii... pentru cativa banuti, un pic de putere si cel mai important, mereu impotriva a ceea ce ar fi bine pentru un avantaj personal efemer... mereu cand fuse momentul sa fie, s-a ales altceva...

nu se vinde tara de ieri, nici de alaltaieri. maine e ceva din nou de vanzare... pamant, petrol, fier sau oameni... toata lumea are, pentru una sau alta...

acu' vreo cateva saptamani deschid poarta noaptea sa scot gunoiul, apare un vecin luat nitel de bautura. stam de vorba, de afara, de romania, fusese si el plecat. omul se uita la mine si zice: stiu ca fac compromisuri si nu as vrea, tace si se uita in ochii mei. nu e nevoie sa zica mai mult, stie ca stiu. tac si eu, si el stie ca stiu.

fiecare cand se uita in oglinda ce vede? oare... oglinda s-a aburit...

unii zic ca americanii nu stiu istorie... cei care trebuie stiu, si inca foarte bine... prea bine... portretul din oglinda neaburita il creioneaza acum ei, UE, rusii... in trecut altii... mereu la oferta asa cum ii place... ca vrea sau nu vrea cu juma' de gura... inca un vot, se mai abureste nitel oglinda... data viitoare... sub 2 metri de pamant... alaturi de cei care nu au vrut cu toata gura... ironia sortii, tot acolo is toti...

masini ilegale la cam fiecare de aici in ograda... oglinda oglinjoara... doar un mic exemplu... sariti cu minusurile... ca aberez, ca altii sunt de vina... ca sistemul... ca noi am vrea dar ei... am inventat un perpetuum mobile de secole...

Link spre comentariu

Nici nu am chef sa verific daca informatia asta este reala sau nu, important este mesajul transmis.

Cati "intelege" e alt capitol... :wink:

Canada

Minister of Health is a doctor.

Minister of Transport is an astronaut.

Minister of National Defense is a Sikh Veteran.

Minister of Youth is under the age of 45.

Minister of Agriculture and Agri-Food is a former farmer.

Minister of Public Safety and Emergency Preparedness was a Scout.

Minister of Innovation, Science and Economic Development was a financial analyst.

Minister of Finance is a successful businessman.

Minister of Justice was a crown prosecutor and is a First Nations leader.

Minister of Sport, and Persons with Disabilities is a visually impaired Paralympian.

Minister of Fisheries and Oceans, and Canadian Coastguard is Inuit.

Minister of Science is a medical geographer with a PhD.

Minister of Immigration, Citizenship and Refugees was an Immigration critic.

34.jpg.8420784df9cfba8b5906af53f000a2ab.jpg

Editat de pantzerrow

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

In modul cel mai simplu spus eu cred ca nivelul de educatie, intelegere si corectitudine al unui popor se reflecta in clasa conducatoare si nivelul de trai. In orice popor gasesti oameni foarte capabili si devotati societati dar difera numarul lor in raport cu ce nu gandesc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare