Vizitator daniela4x4 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Daniela4x4 va saluta!!! Am primit un avertisment tocmai de la ala pe care trebuie sa-l "suport" in fiecare zi, acasa....Cica daca nu-mi fac prezentare ma da afara de pe forum..... Noroc ca mi-au sarit in ajutor ceva gargarite adevarate!!!!! :hi Sunt Daniela Patru (predestinat nume!) , imi place mult noroiul si masinile adevarate (evident ca ma refer la Toyote!!!!) Imi plac mult iesirile cu prieteni adevarati , asa cum sunteti voi toti..... Imi plac - ceva mai putin - si concursurile, dar trebuie sa participam si la asa ceva ca sa-i invatam si pe altii cam cum se distreaza oamenii adevarati si cum se ajuta intre ei !!!!!!!! Abia astept iesirea urmatoare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator daniela4x4 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Daniela4x4 Poze cu masina mea nu pot sa pun pentru moment......este la doctor, ii face operatie estetica!!!! Am sa pun 2 poze cu cel de-al treilea membru al familiei, care tot 4x4 este!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate