bogdanhh Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Salutare! In incercarea mea de a face lucrurile cat mai ieftin am dat, ca multi dintre noi, si peste mecanici mai putin priceputi. Am vrut mult sa schimb crucile cardanice si rulmentul ala tuguiat central - zis si facut. Problema e ca, dupa schimbare, cardanul meu nu mai are un lucru foarte important - acea valva care proteja cumva rulmentul. Acum scartaie si face ca toti dracii... Am fost pentru o constatare la service-ul LR de langa Obor si mi-au povestit ce v-am scris mai sus - ca probabil s-a pierdut valva, ea venind doar cu cardanul. In rest, dupa o constatare amanuntita, masina se prezinta bine - cel putin asa mi-au spus baietii. N-are jocuri, probleme, batai etc. Acum... ce sa fac? Imi sugerati vreun cardan anume? Asta ar fi prima problema. As vrea, daca e cineva de prin capitala cu un Td5 sa facem cate o tura - atat cu masina mea cat si cu masina lui. Sunt curios sa vad cum e, daca sunt asemanatoare. Pentru mine... asta e primul LR Discovery pe care-l conduc. Am mai mers cu un defender 110 ultima generatie produsa si... era mai putin confortabil, pedalele erau dispuse foarte ciudat si era mai zgomotos, desi era cu 13 ani mai tanar... Multam, Bogdan PS: Am scris mult - astept sugestii de cardan // astept parteneri de iesiri din Bucuresti, posesori de Discovery. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata daca vrei cardan nou grabeste-te ca mai au astia Hardy Spicer la pret promotional foarte avantajos: https://www.lrdirect.com/TVB000100-Propshaft-Disco-Ii/ , mai ieftin de asta nu gasesti ceva bun eventual doar daca iti iei SH... asa e, de obicei cand vrei sa scapi ieftin o musti:old NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Salut Sierra! Multam de sfat - foarte bun pretul! Ai idee, sunt si bune dpdv calitate? Au puncte de gresare? Sunt foarte putine specificatii pentru ele si stiu ca tu stii mai multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Hardy Spicer e una din firmele redutabile in domeniu si pretul acela e mai mic ca la britpart, eu am planetare de la ei nu cardan si sunt 100% multumit, detalii despre cardan nu am. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata OK - comanda lansata. Multam de sfat! Sper sa fie totul OK! Mi-ar fi placut sa vad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 (editat) Re: Discovery 2 - cardan fata Am un Disco 1 cu inaltare si roti 285 70 18 ,am inceput cu cardan dublu cu adaptare de lr2,l am terminat in 1 an incepuse sa joace ca nu avea gresare si evacuarea de v8 la incins de la luat dracu,apoi am luat adus acasa cu 1200ron cardanul de la firma de m ai sus l am terminat ,s a descentrat si lovea in caroserie la peste 60 kmh,singura combinatie sa tina o viata este un cardan facut pe comanda la baietii care fac cardane si pt masini de curse care au peste 600cp,costa c am 500e dar este o bijuterie, are dublu dimensiunile unui cardan normal iti permite sa inalti masina cat vrei se regleaza singur. Editat Decembrie 16, 2016 de jony Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata OK - comanda lansata. Multam de sfat! Sper sa fie totul OK! Mi-ar fi placut sa vad si mie, ce stiu e ca Hardy spicer sunt si cele genuine iar alea nu aveau gresare din cate stiu...trebuia poate sa mai astepti si alte pareri inainte sa faci comanda cu toate ca la pretul ala e cam de nerefuzat, si daca nu au gresare dupa un timp poti sa ii pui cruci cu gresor si tot iesi mai ieftin(doar sa gasesti mecanici care nu-s oligofreni:wink:) asteptam review NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Salut! Am facut o verificare si au gresare. ;) Cred ca si-au dat seama ca lipsa gresarii e o mare greseala... Revenind la partea cu mecanicii, sper sa nu gresesc, insa am ajuns la urmatoare concluzie - imi cer scuze daca jignesc pe cineva. 90% din mecanici n-au habar... Cei de la LR Atelier sunt foarte ok ca oameni si acceptabili ca pret - am facut o mare greseala cand m-am dus la acei oligofreni care au vrut sa ma indoaie in adevaratul sens al cuvantului. Concluzia mea este insa urmatoarea: - pe partea de suspensie & articulatii & cardan si alte rahatisuri din astea - cu ceva skill-uri de mecanic si o trusa de scule decenta, se poate sa-ti mentenezi singur masina; - pe partea de revizie - la fel ca mai sus; Unde nu mi-as baga nasul? Nu m-as risca sa fac operatiuni pe partea de motor si chestii din astea de finete si pentru asta as apela la mecanici profesionisti. Desi... acel tip din Franta care e foarte faimos in randul nostru (cel cu Td5-ul de 190 de cai) si-a facut singur motorul... In fine, omul e inginer de aeronave, are ceva skill-uri de genul ca suntem prieteni pe LinkedIn. No, ca si sfat - mergeti la oameni care chiar se pricep sau... daca nu mergeti la ei, macar faceti lucrurile singuri. E mai mica frustrarea cand gresesti SINGUR si inveti ceva din asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Salut! Am facut o verificare si au gresare. ;) :br Atunci esti OK ca Hardy Spicer sunt de top:y NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 (editat) Re: Discovery 2 - cardan fata Salutare! In incercarea mea de a face lucrurile cat mai ieftin am dat, ca multi dintre noi, si peste mecanici mai putin priceputi. Am vrut mult sa schimb crucile cardanice si rulmentul ala tuguiat central - zis si facut. Problema e ca, dupa schimbare, cardanul meu nu mai are un lucru foarte important - acea valva care proteja cumva rulmentul. Acum scartaie si face ca toti dracii... Am fost pentru o constatare la service-ul LR de langa Obor si mi-au povestit ce v-am scris mai sus - ca probabil s-a pierdut valva, ea venind doar cu cardanul. In rest, dupa o constatare amanuntita, masina se prezinta bine - cel putin asa mi-au spus baietii. N-are jocuri, probleme, batai etc. Acum... ce sa fac? Imi sugerati vreun cardan anume? Asta ar fi prima problema. As vrea, daca e cineva de prin capitala cu un Td5 sa facem cate o tura - atat cu masina mea cat si cu masina lui. Sunt curios sa vad cum e, daca sunt asemanatoare. Pentru mine... asta e primul LR Discovery pe care-l conduc. Am mai mers cu un defender 110 ultima generatie produsa si... era mai putin confortabil, pedalele erau dispuse foarte ciudat si era mai zgomotos, desi era cu 13 ani mai tanar... Multam, Bogdan PS: Am scris mult - astept sugestii de cardan // astept parteneri de iesiri din Bucuresti, posesori de Discovery. :) Salutare, Daca vrei as putea sa te ajut eu referitor la experienta cu alt Disco2 dar a mea este automata. Daca te intereseaza si asa ,poti sa ma suni si ne vedem. Editat Mai 4, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Fa-ti cont si pe lroc.ro . Avem intalniri saptamanale dar nu in perioada sarbatorilor. O chinezarie de cardan pe olx este 1000 ron. Asa ca pretul pentru Hardy Spicer este super. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Salut Marius! Am facut cont, dar n-am primit mailul de confirmare al contului. Ai vreo idee ce as putea sa fac? Nu mai am cum sa cer o reconfirmare... Multam, Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Salut Marius! Am facut cont, dar n-am primit mailul de confirmare al contului. Ai vreo idee ce as putea sa fac? Nu mai am cum sa cer o reconfirmare... Multam, Bogdan Am trimis reclamatia ta adminului . Sper sa se rezolve curand. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Multumesc! On Topic - referitor la cardan. Comanda a fost lansata pe 16.12 si ajunge maine - pe 21 cu standard shipping. Recomand cu caldura, sunt foate rapizi oamenii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Si pana la urma calitativ cum e cardanu? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Cand ajunge, fac poze :). Momentan, curierul m-a pacalit... :'( sniff sniff... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Re: Discovery 2 - cardan fata Cand ajunge, fac poze :). Momentan, curierul m-a pacalit... :'( sniff sniff... Stai linistit... nu te-a pacalit nimeni, asa se misca lucrurile in ajun de sarbatori, as putea sa iti dau sute de exemple. Iti spun numai atat: fii multumit cand iti vine ceea ce ai comandat. Eu unul nu mai fac comenzi online cu cel putin 3 saptamani inainte de orice fel de sarbatori. La ultima comanda online, firma cu pricina ma suna si imi spune ca pot ridica produsul in ziua "X", m-am dus in acea zi la sediul firmei si ... ciuciu, venise juma din comanda. In urma discutiilor (nu foarte cordiale) si-au dat de jurat ca trimit ei pe banii lor (de transport) ziua urmatoare. Bunurile au sosit, pe cheltuiala lor, la distanta de 5 zile. Asa ca, sa fii multumit sa vina ce ai comandat, nu mai conteaza cu ce intarziere. Bafta in continuare si tine-ne la curent. :wink: LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) Re: Discovery 2 - cardan fata Salut! A sosit azi si cardanul. Are doua puncte de gresare spre puntea fata - unul pe o cruce, celalalt pe centru - sper sa se poata vedea si din poze. Per total, pare destul de solid cardanul. Credeti ca e mare complicaciune de montat? As putea sa-l montez si singur? Am o trusa de scule destul de bine echipata - cred ca am tot ce-mi trebuie acolo ca sa pot sa rezolv singur problema. Editat Decembrie 28, 2016 de bogdanhh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Re: Discovery 2 - cardan fata Salut! A sosit azi si cardanul. Are doua puncte de gresare spre puntea fata - unul pe o cruce, celalalt pe centru - sper sa se poata vedea si din poze. Per total, pare destul de solid cardanul. Credeti ca e mare complicaciune de montat? As putea sa-l montez si singur? Am o trusa de scule destul de bine echipata - cred ca am tot ce-mi trebuie acolo ca sa pot sa rezolv singur problema. [ATTACH=CONFIG]273809[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]273810[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]273811[/ATTACH] Daca ai cheile potrivite, sigur nu e greu de montat de unul singur. Probleme e la desfacut suruburile vechi. E posibil sa trebuiasca sa tai cateva din ele (nu sa le scurtezi:wink:). E bine sa ai si ceva suruburi de schimb identice cu cele originale in ceea ce priveste clasa de rezistenta. Recomandat ar fi sa le schimbi toate. Spor la treaba daca nu cumva le-ai si pus deja. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Re: Discovery 2 - cardan fata Sigur o sa te descurci cu montatul, nu este greu. Poate intr-o zi o sa trebuiasca in salbaticie sa faci aceasta operatiune. :h5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Re: Discovery 2 - cardan fata Sigur o sa te descurci cu montatul, nu este greu. Poate intr-o zi o sa trebuiasca in salbaticie sa faci aceasta operatiune. :h5 Il incurajasi acu :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jhonny Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Re: Discovery 2 - cardan fata Salutare. Cum e cu cardanul cel nou ? Cred ca ma paste si pe mine o achizitie. S-au dus crucile, dar intr-un mod nasol, mi-au uzat carcasa, se invarteau pastilele … Pana una alta am pus un cardan simplu, cu o singura cruce si o flansa adaptoare (luat de pe unul cu cutie automata). Mi se pare ca vibreaza … mai trebuie sa ma plimb cu ea nitel. Sfaturi, va rog. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jhonny Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Re: Discovery 2 - cardan fata Cum spuneam, la viteza mica, pana in 30-40km/h simt o vibratie centrala, in bord. Daca accelerez si creste viteza, nu se mai simte. Cu cardanul vechi nu facea asa ... Ar mai trebui testat ceva ? Rotile sunt echilibrate, ca si pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Re: Discovery 2 - cardan fata Daca ai inlocuit cardan cu cruce dubla cu carcan cu cruce simpla, atunci e si normal sa vibreze. Crucile simple trebuie sa fie la acelasi unghi la ambele capete pentru a nu avea vibratii. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jhonny Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Re: Discovery 2 - cardan fata Inlocuit cardanul cu unul cu cruce dubla, problema remediata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate