Astral Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 La multi ani, Coane Ursule ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La Multi Ani! De doua ori! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani !!!!!! Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani, Ursule! Mai sa se termine anul fara sa te sarbatorim!:wink: :h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! Lamultean la voi care este pezevenghi! Sa fim sanatosi cu totii si sa ne vedem cu bine pe munti ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! Si cu stangu / Si cu dreptu ... iti uram cu tot respectu' LA MULTI ANI , cotoi batran ! ;) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La Mulți Ani, papa bear! :grin: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! Multam fain tuturor ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani sanatosi ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani! Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani!!! don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani Cata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! Multumesc dragilor ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani! :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani ! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La Multi Ani!:k 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani ! :h5 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani Ursache ...poate om da si noi ochi in ochi ... ca a trecut ceva timp ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! Well....a mai trecut inca un an. Nu a fost stralucit, din punctul meu de vedere, probleme au fost destule. Cu sanatatea am stat relativ bine, atat eu cat si familia, si asta compenseaza absolut totul. Pana una alta, multumesc tuturor care s-au gandit la mine si va doresc ceea ce-mi doresc si mie. Rog pe @Astral sa traga obloanele peste topicul asta, urmeaza la rand alti sarbatoriti. LA MULTI ANI !!! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! Păi stai, să nu le tragă încă, să apuc şi eu să îți urez. La mulţi ani, fericiţi alături de cei dragi şi tot ce îţi doreşti ... (şi ceva peste) domnule Catalin! Să ne trăieşti! Toate cele bune! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: La multi ani, Big Ursu ! La multi ani Ursule! Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate