nvmoldovan Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 A venit timpul sa schimb toba dupa 3 suduri in decurs de 2 ani iar a cazut :) Ca si alegere am gasit la 2 marci: MTS - 224 lei si Bosal - 320Lei Aveti vreo recomandare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: Toba finala Feroza Eu nu mai stiu ce am pus, am dat 287 ron.Toate sunt niste fiare imputite deja ruginite in zonele unde s-a aplicat sudura.Em am curatat si am dat cu spray de zinc (asta am avut).Fix unde este aplicata sudura adica unde se imbina teava cu toba acolo se va rupe dupa un timp. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: Toba finala Feroza E sigur ca nu are nici pe departe rezistenta tobei originale. Eu am tot carpit-o pe a mea si inca tine de cand a facut-o fabrica. :)) La mine fasaia pe unde intra teava in toba, respectiv pe unde iese. Toba in sine nu are gauri deloc. Dar teava e predispusa sa se fractureze acolo unde se imbina cu toba pentru ca mai sufera socuri, torsiuni, cine stie. Eu am scapat toba cu tot cu teava de dupa ea pe bulevard, noroc ca nu era nimeni in spate :))) m-am oprit, am pus-o in portbagaj si am mers asa vreo 6 luni pana am ajuns la tinichigiu si mi-a pus-o la loc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: Toba finala Feroza recomandare ar fi Bosal prin prisma faptului ca destui producatori pun de fabrica aceasta marca si e destul de buna raportat la pretul ei altfel daca problema o ai la teava eu iti pot sugera ce am incercat si ce am folosit eu cu success sa nu se mai rupa de la imbinarea cu peretele tobei :) si anume am cautat o teava cat de cat pe diametrul interior al tevii de la toba, am bagat dublura asta mai adanc in toba cat sa treaca5-7cm de zona de imbinare (atentie la interiorul tobei sa nu obturezi anumite canale de acolo)apoi am dat 2-3 gauri in teava tobei(doar in teava tobei si acolo in gauri am dat cate un punct de sudura) si asa a tinut la tavaleala mult mai mult timp(aproximativ 5 ani) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: Toba finala Feroza Apropo posibil sa mai ai nevoie de un inel de prindere sau poate reusesc aia sa desfaca teava veche fara sa o taie.Daca mai ai catalizatorul intre flansa lui si flansa tevii de esapament parca se pune o garnitura, nu stiu daca se mai pot recupera cele doua suruburi :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nvmoldovan Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: Toba finala Feroza Am mers pe varianta mai ieftina, mts, cu colier de prindere și un tampon a fost 215 lei. Atenție pentru alți doritori, teava e cu 10 cm cam scurta la capat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate