Romeliu Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Salut club ! Am revenit cu o mica problema ,As dori sa cumpar niste Cauciucuri cu dimenisunea 35x12,5 r16,5 ma puteti ajuta cu niste numere de contact, site-uri,pareri,sugesti! pentru teren forestier Problema e ca sunt foarte rare pe 16,5 si nu am o recomandare clara de la cineva! Va multumesc Editat Ianuarie 5, 2017 de Romeliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Solutii anvelope Da si tu click pe reclamele din stanga, din dreapta, de sus, de jos sau macar uita-te la Promo.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romeliu Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Solutii anvelope M-am uitat ,unele pagini sunt in lucrare,iar altele nu ma ajuta cu ce am eu nevoie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Solutii anvelope Hai sa incercam altfel.... Vad ca ai deschis discutia la categoria "All Terrain" si zici ca ai nevoie de acest profil pentru drumuri forestiere, da ? Ce nu inteleg e cum de ai nevoie fix de dimensiunea asta rara (ca sa nu zic ciudata....) ? Pentru ce masina ai nevoie de anvelopele astea ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romeliu Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 (editat) Re: Solutii anvelope Salut, Da bine punctat ,sunt foarte rare,sau pe cale de "disparitie" , Un prieten neamt m-a rugat daca pot sa ii fac rost, Fabirica de unde si le procura din austria s-a inchis,iar acuma neavand de unde sa si le procure a apelat la mine, Stiu ca sunt foarte rare si greu de gasit R16,5 R16 sunt o gramada! iar cat priveste masina sigur nu stiu exact ce e,dar stiu ca e ceva platforma si o foloseste pe drum forestier ,el avand padure etc Edit :Am gasit o firma din Deva care le poate aduce la comanda,Doar cu avans 100% inainte si el imi factureaza,ceea ce pe mine ma pune pe ganduri si nu am incredere! Nu dau banii inainte pe ceva ce nu e sigur ca si primesc indiferent de suma care ar fi! Editat Ianuarie 6, 2017 de Romeliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Solutii anvelope Nu dau banii inainte pe ceva ce nu e sigur ca si primesc indiferent de suma care ar fi! Si el de ce-ar comanda ceva ce nu e sigur ca vei plati? :D Vezi si tu despre ce firma e vorba, fa niste cautari pe net, tre sa aiba un nr de inregistrre, o adresa etc. daca nu-s de ieri, de azi pe piata, nu o se fuga in tarile calde daca te tepuiesc pe tine. Eu am cumparat de pe net cu plata in avans de multe ori, nu doar cauciucuri, ci chiar si masina, cu factura pro-forma etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romeliu Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? ai si tu dreptate ta,Dar posibilitatea mea de a pierde o gramada de bani,e mult mai riscanta la mine decat la el :) Eu sunt unul dintre aia care a mai luat si "tepe"Si nu ma risc absolut deloc! Am sa ma documentez sa vad ,Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Solutii anvelope Si el de ce-ar comanda ceva ce nu e sigur ca vei plati? :D Vezi si tu despre ce firma e vorba, fa niste cautari pe net, tre sa aiba un nr de inregistrre, o adresa etc. daca nu-s de ieri, de azi pe piata, nu o se fuga in tarile calde daca te tepuiesc pe tine. Eu am cumparat de pe net cu plata in avans de multe ori, nu doar cauciucuri, ci chiar si masina, cu factura pro-forma etc. Eu ma conduc dupa un principiu simplu , prima data pun mana pe marfa apoi banii. Banii sunt rari ... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 (editat) Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? Asta e o dimensiune PE care o gasesti in State, iti recomand sa treci pe o dimensiune omeneasca. Ca sa nu ajungi sa dai pe o guma cat ai da in mod normal pe un set. Editat Ianuarie 7, 2017 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? https://www.anvelopejantealiaj.ro/anvelope-4x4-vara-bfg-al-terrain-t-a-ko-35-12.5r16.5-123r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? Asta e o dimensiune care o gasesti in State, iti recomand sa treci pe o dimensiune omeneasca. Ca sa nu ajungi sa dai pe o guma cat ai da in mod normal pe un set. Nu-i recomanda lui,ca nu le foloseste el. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romeliu Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 (editat) Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? De accord cu Irod! Da intradevar nu sunt pentru mine! EDIT :Am incercat sa contactez numarul de pe site-ul prezentat mai sus ,si nu raspunde nimeni,Voi mai incerca luni! Editat Ianuarie 8, 2017 de Romeliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romeliu Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? Nici un semn de viata de la acei de pe site! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? Esti angajat intr-o lupta deja pierduta . Mai bine amicul ia in considerare sa schimbe jantele ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? PETLAS PT451-M-T 37/12.5 R16.5 Doar pe 37 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? Da, astea de agricole sunt cu ",5" ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romeliu Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Re: Unde gasesc anvelope 35x12,5 r16,5 ? UPP!! Salutare ,am revenit dupa o perioada de cautari si asa mai departe si pana la urma nu am gasit acel model ,decat la firma care a cerut 50 % avans pentru anvelope ceea ce a fost 2400 lei, am verificat firma,am cerut pareri,etc Am plaiti avansul de 50% miercuri ,iar azi am ridicat anvelopele , cu rambus de 2400 lei, pana intrun final am reusit la suma de 4800 lei Va multumesc pentru pareri,idei,sfaturi! Bafta (Daca e cineva doritor sa stie firma de la cine le-am comanda,sa imi lase in privat ,sau pot sa o pun aici ,dar nu stiu daca e permis ,fiind considerata reclama,desi sunt sigur ca in regulament scrie,desi trebe sa mai trec pe acolo caci am uitat :) Edit :Ar fi prea frumos sa fie adevarat totul,singura minciuna care am descoperito recent si nu am bagat de seama,au spus ca sunt fabricate in 2015 ,si defapt sunt 2012,si se vede asta... Bafta Editat Ianuarie 28, 2017 de Romeliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate