Irod Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Pe Terrano aveam 4 buc BFG All Terain ko 31x10,5 R15. Gumele acestea au o uzura de circa 50 % si una e destul de taiata ( tine aerul si poate fi folosita la nevoie ca rezerva dar eu nu vreau sa mai rulez cu ea la drum intins) . Am decis deci ca pentru puntea spate sa cumpar niste AT uri noi. Nu am mai gasit All Terrain ko si am cumparat All Terrain ko2 noi 31x10,5 R15. Deci avem asa : pe spate Ko2 noi si pe fata ko cu uzura circa 50%. Masina merge f bine in 4x2 , cat si in 4x4 atunci cand aderenta este f scazuta. Daca in schimb aderenta creste ( dar totusi este situatie de 4x4 H pe asfalt cu zapada nu foarte groasa de exemplu) atunci simt ca masina merge infranat. E posibil sa simta cutia de transfer diferenta dintre cele 2 punti ? Vorbim aci doar de diferenta de uzura de fapt. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Diferenta roti perceptibila ?! Da. Diferenta de diametru se simte la masinile fara diferential central. Cand am cumparat Jimny 2, una din roti era mult mai tocita decat celelalte trei. Diferenta desi era mica, era suficienta sa nu mai pot scoate din 4x4 pentru ca era transmisia tensionata. Desfaceam un MRL si apoi puteam misca maneta. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Diferenta roti perceptibila ?! Sincer nu ma asteptam sa perceapa asa diferenta mica :ang. Practic e vorba de max un centimetru . As fi inteles sa fie astea noi de 32 fata de 31 , dar asa sensibil ... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Diferenta roti perceptibila ?! si daca le pui unu fata, unu spate? sa preia diferentialele din punti diferenta de viteza de rotatie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Diferenta roti perceptibila ?! Diferenta se simte si la un centimetru diferenta in diametru pentru ca acel centimetru se aduna la fiecare rotatie a rotilor. Gandeste-te ca daca se invart rotile de 100 de ori...se face metrul. Eu daca merg 4x4 H si se decupleaza mai greu dau cativa metri inapoi si apoi se decupleaza usor. Asta se intampla din cauza tensiunilor din sistemul de tranamisie adica diferenta de rotatie a puntilor. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Diferenta roti perceptibila ?! si daca le pui unu fata, unu spate? sa preia diferentialele din punti diferenta de viteza de rotatie... Asta ar fi o decizie nefavorabila pt grupul spate care este LSD si merge bine. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate