Vizitator adminsdc Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 n am gasit o discutie despre tema asta si as avea nevoie d cateva pareri daca se poate - care sunt diferentele - avantaje /dezavantaje - unde ma indrumati sa le fac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie n am gasit o discutie despre tema asta si as avea nevoie d cateva pareri daca se poate - care sunt diferentele - avantaje /dezavantaje - unde ma indrumati sa le fac Nu ai gasit asemenea discutii aici pentru ca nu e o chestie specifica offroadului. :grin: La offroad sunt doar geamuri clare, pline de noroi sau sparte. :grin: Sunt convins ca sunt site-uri si forumuri de tunning unde se gasesc informatiile de care ai nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie Nu ai gasit asemenea discutii aici pentru ca nu e o chestie specifica offroadului. :grin: La offroad sunt doar geamuri clare, pline de noroi sau sparte. :grin: Corect!!! Mai mult, noaptea in padure cu oglinzile pliate, o sa-ti cam vina sa scrijelesti folia jos cu dintii, asta dupa ce ti-ai rupt toate unghiile incerdcind ... Oricum, dupa o vreme iti cresc la loc, dar dureaza si o sa suferi. Asa ca, sfatul meu este sa renunti la folizari, ionizari, polarizari, si ce or mai fi inventat oamenii care nu-si fac curat in masina si le e rusina sa nu sa vaza mizeria dinauntru ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie depinde de ce vrei sa faci.daca vrei masina de fite da se merita ,daca vrei si sa intri in paduri atunci nu cred ca iti este necesar asa ceva.folia in timp se degradeaza indiferent cum e pusa sau cine o pune ionizata este oksi rezista in timp dar se vad defectele geamului si la deschiderea geamului atunci cind este noroi sau mizerie pe el ai sansa sa ramii cu urme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie La geamurile ionizate nu mai poti renunta in veci, decat daca le schimbi, parerea mea e ca masina arata nasol in ambele cazuri. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adminsdc Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie vreau sa le fac asa pentru mai multe motive: am roata de rezerva in masina pt ca am scos banchetele, de regula car diverse lucruir cu ea si raman peste noapte in masina,etc daca vruiam maisna de fite nu cred ca mi luam jimny! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie Pune-i un capac mobil in portbagaj ... ca rulourile ... sa acopere pana la nivelul geamurilor ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adminsdc Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re:Pune-i un capac mobil in portbagaj ... ca rulourile ... s poti sa mi spui unde sa mi fac sau sa cumpar asa ceva? sau stii pe cineva care are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie Pe stanga si pe dreapta portbagajului, inauntru, fixezi 2 corniere de aluminiu ... cu gauri ... pe ele prinzi 1-2 bucati de placaj de 10-15 mm grosime, acoperit cu o mocheta inchisa la culoare ... prinderile le faci cu suruburi si piulita tip-fluture ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie n am gasit o discutie despre tema asta si as avea nevoie d cateva pareri daca se poate - care sunt diferentele - avantaje /dezavantaje - unde ma indrumati sa le fac Nu ai gasit asemenea discutii aici pentru ca nu e o chestie specifica offroadului. :grin: La offroad sunt doar geamuri clare, pline de noroi sau sparte. :grin: Sunt convins ca sunt site-uri si forumuri de tunning unde se gasesc informatiile de care ai nevoie. Domnu Max, daca imi permiteti sa va corectez. Folia pe geam e chiar indicata la o masina de offroad extrem. Ea e transparenta si se aplica pe interiorul parbrizului si a geamurilor laterale , avand rolul de a-ti proteja ochii de aschiile ce sar in timpul spargerii sticlei ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adminsdc Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie merci frumos Koala . sa vad ce o iesi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie n am gasit o discutie despre tema asta si as avea nevoie d cateva pareri daca se poate - care sunt diferentele - avantaje /dezavantaje - unde ma indrumati sa le fac Nu ai gasit asemenea discutii aici pentru ca nu e o chestie specifica offroadului. :grin: La offroad sunt doar geamuri clare, pline de noroi sau sparte. :grin: Sunt convins ca sunt site-uri si forumuri de tunning unde se gasesc informatiile de care ai nevoie. Domnu Max, daca imi permiteti sa va corectez. Folia pe geam e chiar indicata la o masina de offroad extrem. Ea e transparenta si se aplica pe interiorul parbrizului si a geamurilor laterale , avand rolul de a-ti proteja ochii de aschiile ce sar in timpul spargerii sticlei perfect de acord, am folie pusa pe geamuri foarte transparenta si acum ceva vreme dupa ce am spart un geam am mai mers aproape o luna pana sa il schimb si nu a cazut desi era tandari aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie Da... sunt bune cele transparente. Eu am avut inclusiv pe cele din fata folie neagra. M-a prins odata in Rarau noaptea la coborare si am condus cu geamurile deschise. Nu-mi mai pun folie never-ever. Tot ceva ieftin si bun, sunt si perdele tip "maxi-taxi" sau cum sunt cele de pe autocare. Acelea care merg pe 2 sine. Sunt foarte ok in teren le poti strange. :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adminsdc Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie am vazut perdelele alea de care zici tu , in magazin , da nu stiu daca sunt ok. cum le prinzi ? doar cu ventuze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie Nu, nu alea pe ventuze. Prinzi sinele cu suruburi de caroserie in partea de sus si in partea de jos a geamului. Apoi bagi perdelele pe sina. Cand vrei sa le strangi le muti pe sina in fata sau spate si le prinzi cu o banda de ("arici"). In legatura cu folia... Am gasit o firma in suceava care aplica folie antiefractie. Mai exact folie de 1-2 mm grosime pe partea interioara a geamului. Ei scot geamul din chedere si baga folia sub cheder. Astfel, cand se sparge un geam securizat, ramane la locul lui mult si bine, chiar daca e praf. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie mai este o solutie sa cauti la dezmembrari gasesti la masinile brek dispozitiv care se pliaza suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adminsdc Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie Nu, nu alea pe ventuze. Prinzi sinele cu suruburi de caroserie in partea de sus si in partea de jos a geamului. Apoi bagi perdelele pe sina. Cand vrei sa le strangi le muti pe sina in fata sau spate si le prinzi cu o banda de ("arici"). In legatura cu folia... Am gasit o firma in suceava care aplica folie antiefractie. Mai exact folie de 1-2 mm grosime pe partea interioara a geamului. Ei scot geamul din chedere si baga folia sub cheder. Astfel, cand se sparge un geam securizat, ramane la locul lui mult si bine, chiar daca e praf. Am inteles, merci de sfat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adminsdc Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie mai este o solutie sa cauti la dezmembrari gasesti la masinile brek dispozitiv care se pliaza nu inteleg la ce dispozitiv te referi. si unde sunt dezmembrari in Bucuresti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie sunt niste dispozitive pliabile si se monteaza in portbagaj cele care mascheaza bagajele se gasesc la majoritatea masinilor break uitate si prin parcari macar sa vezi cum arata ,acum sincer nu stiu unde sunt dezmembrari in bucuresti dar eu ti-am dat o sugestie poate buna sau rea ramine la aprecierea ta succes :banana suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie io eram impotriva geamurilor de alt fel decat clare. dar am luat patrolu cu geamuri ionizate. e bine ca daca dormi inauntru prin benzinarii in ue sau prin africa nu te trezesti cu negrotei de africa sau de romanica zgainduse la tine in timp ce dormi. e nasol ca daca mai ai si ceva noroi pe ele si te prnde si noaptea nu mai vezi nimic prin ele. asa ca depinde ce aspect iti foloseste mai mult. daca te hotarasti sa le colorezi io as zice sa le ionizezi. ca folia se mai zgarie, se matuieste + ca eu am lipit niciodata nici macar un abtipild fara sa nu las basici pe folia aia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adminsdc Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Geamuri ionizate vs Folie io eram impotriva geamurilor de alt fel decat clare. dar am luat patrolu cu geamuri ionizate. e bine ca daca dormi inauntru prin benzinarii in ue sau prin africa nu te trezesti cu negrotei de africa sau de romanica zgainduse la tine in timp ce dormi. e nasol ca daca mai ai si ceva noroi pe ele si te prnde si noaptea nu mai vezi nimic prin ele. asa ca depinde ce aspect iti foloseste mai mult. daca te hotarasti sa le colorezi io as zice sa le ionizezi. ca folia se mai zgarie, se matuieste + ca eu am lipit niciodata nici macar un abtipild fara sa nu las basici pe folia aia... Am inteles, merci de sfaturi! acum oamenii care pun folie zic ca dau garantie, in functie de calitatea ei, de la 3 la 8 ani. cei care le ionizeaza n au zis nimic. :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate