Forte Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Nu stiu daca ati vazut acest film: In Cta avem un sofer de Niva care asigura spectacolul la toate iesirile: GLV! Mai multe filme: http://www.youtube.com/user/Forte4x4#p/u Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Hai bre, calea ferata-i mizilic...cu asta te lauzi...si mai inveti si copiii la prosti!! Poate face mult mai mult o Niva, decat sa treaca peste-o cale ferata, ce dreaq ?!?!?:h5 Mizilic, da. Doar ca zapada e de vreo 10-15 cm, sinele sunt metalice, continue si inghetate ca dracu. Si destul de inalte. Traversele de beton, si ele la vreo 10 cm mai sus decat terasamentu'. Dupa ce escaladezi sina, care aluneca, ajungi pe traverse, din beton lucios. inghetate si ele. Tractiune nicaieri. De-asta zic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Nu stiu daca ati vazut acest film: In Cta avem un sofer de Niva care asigura spectacolul la toate iesirile: GLV! Mai multe filme: http://www.youtube.com/user/Forte4x4#p/u Hahaaa...pan' la urma a rasturnat-o ! Intr-adevar, curat spectacol !!:h5 Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Mizilic, da. Doar ca zapada e de vreo 10-15 cm, sinele sunt metalice, continue si inghetate ca dracu. Si destul de inalte. Traversele de beton, si ele la vreo 10 cm mai sus decat terasamentu'. Dupa ce escaladezi sina, care aluneca, ajungi pe traverse, din beton lucios. inghetate si ele. Tractiune nicaieri. De-asta zic. N-auzi bre ca nu e buna?!?! Niva nuuu eeee buuunaaa!!!:uameni Glumesc, evident.:wink: Lasa mai baieti, bucurati-va voi de ele si lasati carcotashii....adica..sa ne bucuram impreuna, ca si eu am :h5 Dar ca o repari cu cati bani ai repara o Dacie shtiu baietzii?! Consumabilele ca braga de ieftine... Hai, mai aveti filme?!?! :2dr Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA si de fapt nu este frumos ce le place altora este frumos ce ne place noua traseul de off road este cel care noua ni se pare asa nu cel pe care altii il vor daca nu ar fi bune Nivele nu s-ar discuta atat cui nu ii convine sa nu isi ia domne si sa ne lase in pace fiecare cu nebunia lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) Re: ce poate face, totusi, o NIVA Hahaaa...pan' la urma a rasturnat-o ! Intr-adevar, curat spectacol !!:h5 He , he , he acolo am rasturnat-o din exces de zel , nu ca e proasta masina Faza este ca am tras-o un pic cu o alta masina pana a ajuns pe 4 roti , i-am dat cheie si am plecat mai departe.Cat despre daune ,aproape de zero.Dupa cate vreo iesire , inamolita toata , nici nu observi unde a fost lovita. Duminica trecuta (dupa ce a cazut cutia de transfer de la samuraiul lui Undo83 de la locul ei)am bagat-o la verificat.Rezultatul:un pic de joc la rulmentii de fata si semicaseta de directie (total cost pentru schimbat total= 180 ron) urechea care tine toba de mijloc a inceput sa se fisureze si trebuie sudata(intarita) sau schimbata(cost un electrod)si scutul care protejeaza baia facut ,,zdrente'' mea culpa.Prietenii stiu cat de mult o protejez si cum ma dau cu ea si la ea. P.S. Nevasta tot rade de mine ca in fiecare sambata plec cu amanta si eu am luat-o de buna si am pus-o cu cracii in sus . P.S. 2 Forte raman dator cu o bere pentru reclama.:h5 Editat Ianuarie 21, 2010 de GLV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Hahahahah....foarte buna asta!! Bine man !! :h5 Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA :no1Iesi mai ieftin cu amanta de cat cu masina,iti spun eu!mai ales daca iesi cu ea o data pe saptamana. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA .......bine ca nu trebuie s-o impingi de la spate.....:grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA .......bine ca nu trebuie s-o impingi de la spate.....:grin: :old......pe la....:banana bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA O NIVA poate face si balet :banana Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA O NIVA poate face si balet :banana Frumos.Daca nu ma insel pe spate avea blocant.A incrucisat de cateva ori puntile (vorba vine ,ca ea are doar o punte) si totusi a trecut mai departe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Bun si pilotul, nu numai masina. Filmuletul este foarte instructiv pentru toti cei care vor sa-si echipeze Niva cu anvelope mai late, cu profil de offroad, pentru ca se vede cat de mult lucreaza si rotile fata si cele spate si de cat loc au nevoie ca sa nu loveasca in caroserie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Frumos.Daca nu ma insel pe spate avea blocant.A incrucisat de cateva ori puntile (vorba vine ,ca ea are doar o punte) si totusi a trecut mai departe. E balerina din nascare!:grin: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Nice: http://video.aol.in/video-detail/tributo-al-lada-niva-lada-niva-tribute/696639986/?icid=VIDURVAUT08 “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Oare cate masini de serie fa ce face niva in filmuletul Lada Niva K2 Attart Trial? Eu am un vecin care are o Vitara cu mot de 2000,standard,si,am facut o iesire la pescuit,nu era drumul foarte greu,dar nu prea a facut fata. Am condus si eu,pe sosea,da,merge mai bine,dar in teren,nu. Un alt prieten are tot o Vitara,lunga,cu mot de 1600.La Leamna,are o casuta acolo,sus pe un deal,a prajit ambreiajul de 2ori,nu mi s-a parut greu,dar unde trebuia sa dea macar cu reductorul,el forta fara el,plus ca in alte situatii,mai tragea dupa el si o remorca plina cu pamant fara reductor. Ambele sunt nemodificate. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA lasa stimabile, ca merge si Vitara foarte bine, daca e pe maini pricepute si are cauciucuri adecvate.... Un novice, evident ca face praf ambreiajul la orice masina, daca nu o shtie p-asta cu condusu', cu 4x4 si cu reductoru'... Dar hai sa nu uitam de ce ne-am adunat aici.... :2dr Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA ti-au furat prezoanele de la cutie la schimbul de ulei?? wtf?? esti sigur ca rusul de la togliatti le-a montat si nu doar le-a bifat ca fiind montate? in rest... esti un alt norocos, pe care griparea rulmentilor nu l-a bagat in zid/pom/santz (toate sunt pe bune). iar aia cu semnalizarea la schimbarea benzii... da-mi voie s-o consider un vis umed. asta in conditiile in care acum, conducand o masina mult mai mare, fara toba de esapament, pe simexuri de 33, indoita pe toate partile si murdara de noroi de sus pana jos, mi se taie fata in mod regulat. sau oi avea eu fatza de prost. :) foarte tare!:ga "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Eu unul nu inteleg de ce ai postat asta aici!! Ce e asa tare?! Se mai intampla si la case ma mari. Nu ti se pare a fi adevarat?! Un rulment se poate gripa oricand, daca nu e uns sau daca e foarte uzat. Eu am patit-o pe spate dreapta, cu o masina cu tractiune fatza...din fericire. La 4x4 permanent...e tare nasol ma gandesc... Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Eu unul nu inteleg de ce ai postat asta aici!! Ce e asa tare?! Se mai intampla si la case ma mari. Nu ti se pare a fi adevarat?! Un rulment se poate gripa oricand, daca nu e uns sau daca e foarte uzat. Eu am patit-o pe spate dreapta, cu o masina cu tractiune fatza...din fericire. La 4x4 permanent...e tare nasol ma gandesc... hei,nu te supara! eu nu de griparea rulmentilor am zis ca este f. tare ci m-a amuzat chestia cu schimbarea benzii si felul cum a comentat colegul de mai sus in legatura faptul ca i se taie calea regulat. imi pare rau daca am fost inteles gresit.:srFaza cu " sau oi avea eu fata de prost " a fost teribila. "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA N-am de ce sa ma supar....hai sa revenim la topic! Multumim!:x Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Revenind la on topic: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA !! :h5 Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Mi-am pus snorkel Ce snorkel? Mai multe detalii? Cum ai rezolvat problema apei care dauneaza grav contactelor electrice? Revenind la on topic: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 (editat) Re: ce poate face, totusi, o NIVA Ce snorkel? Mai multe detalii? Cum ai rezolvat problema apei care dauneaza grav contactelor electrice? In filmarea : este folosita o Niva pe motorul cu carburator(sau unul diesel).Din proprie experienta stiu ca apa dauneaza grav circuitelor electrice la Niva pe injectie.In primul rand se simte o pierdere de putere , nu se mai accelereaza decat cu un avans serios ,se ard sigurantele de la electroventilatoare s.a.m.d. . Niva mai stie ceva sa faca: sa se lasa tractata.....usor. Editat Martie 2, 2010 de GLV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate