Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce poate face, totusi, o NIVA

Maresalul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: ce poate face, totusi, o NIVA

si cand te gandesti ca aceasi motorizare o am pe bijuteria mea........ :x ! asa este aurel e foarte importanta piesa aia ce sta intre volan si scaunul stanga fatza.... dar e totusi o masina capabila!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

oricum NIVa ramane cea mai tare "masina de fabrica" in offroad :hi

mai trebuia completat "la banii astia". Ca altfel exista Jeep Wrangler Rubicon (punti heavy duty, blocante fata/spate, bara stabilizatoare decuplabila, raport 4,1, roti 33") sau Toyota FJ Cruiser sau Mercedes G.

Link spre comentariu

De acord cu Mercedes G, as adauga si Defender, cit despre Rubicon, am unele retineri la capitolul fiabilitate a transmisiei. Sa nu mai vorbim de pret pentru cele enumerate mai sus. Cit despre calitatile off-road ale masinii ramin la parerea ca performantele masinii sunt "scoase la lumina" doar de un sofer meserias. Poti sa ai blocantele lu' peste, daca nu te si pricepi sa le folosesti tot degeaba,......sau aproape degeaba.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

adevarat graiesti.desi am niva ,pt ca asta imi place si deocamdata atat imi permit,eu as putea spuen totusi ca defenderul e defender si ala va ramane rege atat cat se va fabrica acea masinutza si chiar multa vreme dupa aceea!

Link spre comentariu

oricum NIVa ramane cea mai tare "masina de fabrica" in offroad :hi

gresit. inaintea ei mai sint: toyota, mergeceds G, defender, patrol, jeep; toate sint masini in productie. dar poti spune altfel: "NIVa ramane cea mai tare "masina de fabrica" in offroad si care costa cit puntile urmatorului concurent" :ha:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

imi permit sa spun ca defenderul are probleme mult mai mari la fiabilitate decat jeepul wrangler rubicon.plus ca nu are blocante,nici raport 4:1,stai in ea ca in cosciug si mai costa si o caruta de bani.

cat despre niva, masina se descurca admirabil in teren,atata timp cat nu se rupe.daca ar fi avut fiabilitate era o oferta fara concurenta :grin: .dar nu are......

Link spre comentariu

OFFTOPIC are probleme cu cutia si mai ales cu trnul fix din ea,asta stiam dar sa nu imi spuna cineva ca un defender e in urma unui patrol sau a unei toyo! defenderul e defender si poate avea si blocante si inca 3 central ,fatza si spate!iar daca pe ea mai apare si un motor 4.7 hse.......... at vorbim de un defender si nu de o masina! adevarat ca nu are fiabilitate atat timp cat doar tragi de ea si nu mai si bagi bani in ea.avand in vedere ca e o masina cu suspensie cu bratze pe fatza si nu una cu o punte rigida e clar ca deja apar probleme se diabilitate pe teren insa daca stii cat sa fortxezi masina cat sa nu crape poti vorbi si de fiabilitate,caci daca ies si bag pciorul in ea si nu merg cu cap ajung sa spun ca si o toyo sau un g au probleme de fiabilitate!de aceea este offroadul un spoart si exista castigatori si invinsi chiar daca concureaza pe masini similare pt ca conteaza cum abordezi un teren ci conteaza sa stii care sunt limitele masinii tale,de cand am niva adica 2 ani am schimbat un cap de planetara ce era dus de cand am luato ,bucsele si pivotii pta ca nu am vrut sa raman u ochii in soarepe teren am vrut sa fiu sigur ca sunt noi si pusi de mine ca sa nu dau vina apoi pe unul si pe altul...si sincer inca nu am de gand sa mai fac un schimb si uite ca sunt 2 ani de atunci!

Link spre comentariu

si apropo pokemoane : in momentul in care am sa am nevoie sa fiu dirijaat din fatza pe un teren asa cum ai mers tu cu totyo(care apropo arata foarte dine si pare destul de capabila) ,jur ca am sa ma sinucid! no offence

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

altul cu nervii in batista.....khumall, k spui prostiile astea aici e in regula,ca suntem intre noi, dar mai mergi draq pe undeva si te faci de ras.....noi am vrut doar sa iti atragem atentia ca ai gresit,nu trebuie sa te superi asa,mumumumumumu :uameni

Link spre comentariu

avand in vedere ca e o masina cu suspensie cu bratze pe fatza si nu una cu o punte rigida e clar ca deja apar probleme se diabilitate pe teren insa daca stii cat sa fortxezi masina cat sa nu crape poti vorbi si de fiabilitate,caci daca ies si bag pciorul in ea si nu merg cu cap ajung sa spun ca si o toyo sau un g au probleme de fiabilitate!de aceea este offroadul un spoart si exista castigatori si invinsi chiar daca concureaza pe masini similare pt ca conteaza cum abordezi un teren ci conteaza sa stii care sunt limitele masinii tale,de cand am niva adica 2 ani am schimbat un cap de planetara ce era dus de cand am luato ,bucsele si pivotii pta ca nu am vrut sa raman u ochii in soarepe teren am vrut sa fiu sigur ca sunt noi si pusi de mine ca sa nu dau vina apoi pe unul si pe altul...si sincer inca nu am de gand sa mai fac un schimb si uite ca sunt 2 ani de atunci!

defenderul are brate nu punte rigida pe fata?

Intreb si eu.

Hai ca pun la facut floricelele.... :P

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare