Vizitator nanuk Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA defenderul are punte rigida fata-spate (de aceea a si pus pokemon pozele ),nu are decat diferential central blocabil din fabrica si IN NICI UN CAZ 4.7 HSE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA nicidecum de defender! :hi dar pate ca ar trebui sa silabisesti ca sa vezi ca am scris ca " ar cand ies EU cu ea..." nu asa avea cum sa ies cu un defender caci nu am unul! ...INCA! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA aha. scuze. Nu ma mai bag. Va las. :F P.S. Si eu sunt deparere ca Niva e cea mai ieftina masina off road de serie. Sau cel mai bun off road ieftin de serie. Nu mai stiu. Sau Samurai. .....Ma mai ganesc. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA @nanuk: eu am vrut sa ii arat tipa din prima poza.... Dupa aia m-am gandit sa ii arat si puntea rigida :h5 @khumall: 1. asa cum ai scris tu, era clar ca te referi la defender. De aici si urmatoarea mea intrebare: 4.7 HSE ???? Eu nu am vazut/auzit de defender cu motorul asta. 2. Despre cealalta problema (aia cu toyo) nu am chef sa zic nimic... :x Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Revin. Am silabisit dar nu mi-am dat seama ca de Niva vorbeai. Sau poate n-am vazut eu niste virgule... Gata. o lasam asa. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA de cand am niva adica 2 ani am schimbat un cap de planetara ce era dus de cand am luato ,bucsele si pivotii pta ca nu am vrut sa raman u ochii in soarepe teren am vrut sa fiu sigur ca sunt noi si pusi de mine ca sa nu dau vina apoi pe unul si pe altul...si sincer inca nu am de gand sa mai fac un schimb si uite ca sunt 2 ani de atunci! da' ai si mers cu masina?! adi ca, te-ai si dat cu ea? intreaba-l pe Toyota (Alex) care a fost copilot pe niva in cn rally raid lista chestiilor schimbate dupa fiecare tura... :grin: asta ca sa nu ma apuc sa zic eu cat am cheltuit ca ma apuca spumele, ma duc si le dau foc la togliatti... 'n cur de jigodii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Khumall tare sunt curios ce offroad faci tu cu Niva. Cred ca nu ai mers inca cu un offroader adevarat. Fara suparare dar Niva nu este departe de un ARO 10 la capitolul offroad. Eu nu zic ca nu e capabila insa la capitolul fiabilitate este cu mult in urma japonezelor sau a G-ului. Nici mie nu imi place Defenderul prea mult. In primul rand Niva nu are sasiu separat deci nu poate fi numit offroader adevarat. Tare sunt curios daca ai mers vreodata in offroad cu Toyota J70 sau Patrol sau G, atunci ai avea probabil alta parere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA @nanuk: eu am vrut sa ii arat tipa din prima poza.... Dupa aia m-am gandit sa ii arat si puntea rigida :h5 @khumall: 1. asa cum ai scris tu, era clar ca te referi la defender. De aici si urmatoarea mea intrebare: 4.7 HSE ???? Eu nu am vazut/auzit de defender cu motorul asta. 2. Despre cealalta problema (aia cu toyo) nu am chef sa zic nimic... :x 4.7 cred ca e veriunea. Ca la Yahoo messenger 7.8 sau 8.0 etc. :ha: Tu unde ai citit ca era vorba de un motor? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA O fi Niva cea mai ieftina masina de serie offroad, dar, e si cea mai proasta alegere....... Si spun asta ptc stiu, am avut ... Si bine ca am scapat de ea :grin: @atar: a zis "iar daca pe ea mai apare si un motor 4.7 hse..." Si m-am gandit ca e vb de motorul masinii... Acum poate ai si tu dreptate si e vb de altceva :ha: Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Scuze acum chiar gata. AM facut varza topicul asta. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA cam asa ceva atar.aici iti dau dreptate!merg sa beau o cafea ca oi fi mai castigat. cat despre offroad si masina personala fecare e cel mai bun iar masina lui e cea mai buna....nu-i asa :wink: eu am niva dar macar nu sunt ipocrit sa spun ca e the best... traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA aa, da, da, da.... si poke a avut niva.... :grin: coooooorect...... mai tii minte pokemoane ce sfaturi de mecanici si piese si modificari schimbam intre noi? si "meciurile" cu domnii cu aro... :grin: sa nu mai zic de proiectul sapuniera, de niva si turbina de pe mania... acu'. la toyota, te duci, bagi motorina si te duci sa te dai, nu te mai arzi la sosete cu ce modificari sa faci la masina CA SA MEARGA.... hai ca am gasit o lista cu ce urma sa fac la niva mea.....(vreo 80% facut din ea): STAGE 1 amortizoare bucsi amortizoare capete de bara (toate 4)+bara directie placute + saboti frana rulmenti + simeringuri fata pivoti (2 inferiori 2 superiori) caseta directie+semicaseta - baterie - electromotor - bara panhard - STAGE 2 curatat injectoare tinichigerie verificat distribuita verificat ecu + senzori STAGE 3 reglaj dif central + cutie transfer + cardane STAGE 4 protectie detasabila dif spate protectie dif central protectie dif fata protectie motor STAGE 5 bara fata/spate warn overfendere jante15 superswampers 215/80/15 STAGE 6 rollcage relocare instalatie electrica eliminare alarma/inchidere centralizata/imobilizator reconstruire bord heblu montaj compresor evacuare (montaj finala inox) proiectoare STAGE 7 snorkel duraback breathers STAGE 8 ranforsare caroserie ranforsari prinderi praguri laterale hilift sufa x2 buc. suporti extinctoare/canistre/rezerva/hilift STAGE 9 diferentiale 4.3 burdufe planetara vopsea interior comatex-plafon in final am dat-o cadou, dupa ce la cei 5500 cu care am luat-o, am mai lipit vreo 6. mii. euro. eu sa fiu sanatos. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Hei fratiloooooooorrrrrrr !!!!!!! aici miroase a "Cecenia war". :uameni :app Ce naiba, voi nu stiti de gluma?!?! Am iesit in curte si zboara trasoarele pe deasupra casei mele mai rau ca in Afganista, via Constanta, bineinteles! :ha: Hai sa fim baieti seriosi, fiecare cu ce fier isi permite si cu ceea ce ii place. Eu unul prefer masinile spartane. M-am dat cu cu UAZ cu ani in urma in Cincu si Babadag, cei mai in virsta stiu despre ce-i vorba :wink: si pe unde am trecut cu panarama aia de masina de 2500 cmc pe benzina, adica motor Volga, ce-i drept "evoluat", adica carb. vacuumatic, ce marca nu ma intrebati ca nu stiu, "proprietarii" nu au vrut sa-mi spuna, dar cu diff-uri blocabile (central si punti) nu au trecut masini cu foarte mari pretentii, ma refer la masini care se fabrica in serie. Nu o sa spun ce marca pentru ca nu vreau sa "stirnesc" si alte dispute, insa, parea mea, la ce pret are Niva si la ce performante are, este o masina excelenta. Personal nu o folosecc decit pentru turism off-road, nu o utilizez "extrem", nici o masina de serie nu este fabricata pentru asa ceva. Vreau sa ma bucur de ea, sa ies in natura, sa ma simt bine si sa ma relaxez. Personal cred ca este o masina excelenta, marea problema la noi este service-ul de kaka si piesele asisderea cumparate din surse mai mult decit dubioase. Nu o comparati cu masini de 30000 euro sau mai mult aduse din Germania sau din alte tari europene. Putine au vazut praful la viata lor, de unde naiba praf in Germania, :ha: ca sa nu mai zic de noroi, cit despre service, nu mai are rost sa vorbim. Eu am mai scris pe aici, am luat Niva la mina a doua pe la sfirsitul lui februarie 2007 din Bucuresti de la reprezentanta din Mogosoaia. Masina a fost in leasing la o firma de paza, a fost accidentata, neintretinuta si vai de capul ei. Am facut ceva mai bine de 10000 km cu ea dupa care i-am verificat uleiul in cutie si transmisie. Stupoare, in CV nu erau decit vreo 700 ml de ulei, si cu toate astea nu am avut probleme. Cite masini s-ar fi comportat identic?????....ramine sa raspundeti voi la intrebare. :wink: Personal sunt multumit de ea, chiar si acum dupa aproape 45000 km. Intentionez sa o "prepar" anul viitor si in plus fata de asta, sa achizitionez si un IMS. Asta imi place, asta cumpar, nu cred ca trebuie sa deranjeze pe nimeni :) Si daca se simte careva jignit, scuzele mele...si o naveta de bere la vara cind o veni pe litoral :) :wink: Berea o alegeti voi, eu doar o dau! :wink: ....pe git la vale, bineinteles!!!!! :ha: Hai sa ne auzim cu bine! Si cit mai mult noroi si bucurati-va de fiarele voastre, indiferent ce marca ar fi ele :) cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Absolut deacord cu tine. Habar n-am nimic despre Niva decat din auzite. Cred ca nici n-as incapea calumea in ea. Sigur cea mai buna masina e cea pe care ti-o poti permite. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA Imi permit sa rectific putin, cea mai buna masina este cea care iti place, cea care ti se lipeste la suflet. Ca de exemplu, Mazare, cu totii a-ti auzit de el, cu Jeep U.S. Army, masinuta de prin anii 50. Daca nici el nu isi permite un Rubicon sau orice altceva....atunci nu stiu ce sa mai spun. Si alti tipi grei cu conturi grase prin banci care tin Hummer-ul in garaj si circula cu IMS si Aro 10.4 restaurate perfect....si culmea, chiar ies cu ele pe teren si se comporta admirabil din toate punctele de vedere. Dupa cum spuneam, spiritul conteaza cel mai mult, "fierul" vine dupa aceea. :) cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA oricum NIVa ramane cea mai tare "masina de fabrica" in offroad :hi Eu l-am vazut pe Elvis, traieste!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA acum plec sa iau o stanga de la un prieten. ca sa remorchez un alt amic caruia i-a murit niva. in parcarea aeroportului otopeni. va salut, dimineata am vorbit si cu mos craciun, confirma ca elvis e bine-mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA si mie mi-a crapat ieri seara garnirua de la cilindrul receptor de la ambreiaj! asa si??????????? nu e o tragedie,se schimba ,apa ,paie si bataie! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA nimic, ziceam asa, cu rautate. da, o sa-mi ziceti de piese proaste, etc, etc... stiu, am avut niva. am o intrebare pentru voi cei cu "piesele proaste": o masina nu e facuta cumva din piese? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA am o intrebare pentru voi cei cu "piesele proaste": o masina nu e facuta cumva din piese? Cu riscul de a mi-o lua in freza, indraznesc sa ma bag si eu pe topicul asta afganistian. Am avut dacie (1310 aia cu 4 faruri rotunde), si exact asa ziceam si eu: e o masina buna, pacat ca piesele sunt proaste. Ideea e, ca o masina poate fi bine conceputa (ca si idee), dar facuta din piese proaste, la fel cum, poate fi prost conceputa, dar facuta din piese de calitate. Vorba aia, depinde in ce parte stai, cind te uiti la ea ... :p I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA nimic mai adevarat! conceptul/ potentialul nivei e foarte misto, insa, cu toate ca procentul de suruburi batute cu ciocanul e mai mic ca la aro, problemele abunda... sau am avut eu ghinion, si cu aro si cu niva :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA cu toate ca procentul de suruburi batute cu ciocanul e mai mic ca la aro Deastea, inca nu am auzit/vazut/facut ... :uameni pai astia, merita sa le dai injectii cu :dr3 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA fratilor eu nu ma mai bag si nu imi mai bat capul spun doar atat......o am si ma satisface.singura masina cu care am sa o schimb vreodata o sa fie un defender 135 daca ma ajuta dumnezeu! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA mai adaug cea sau orice alt defender! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: ce poate face, totusi, o NIVA @khumall: sa-ti ajute d-zeu! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate