nivaforever Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Motor Brasov pentru IMS Am vazut un TV pe care armata il va scoate la vinzare. Este modelul cu tractiune integrala si reductor. Puntile sunt mai mari in diametru fata de cele de M, puntea spate avind in sectiune transversala o forma mai "ciudata", adica nu este rotunda. La partea de jos are o rigidizare, ranforsare, sau cum vreti sa-i spuneti. Difera si prinderile amortizoarelor pe punte iar carcasa diferentialului mi-a facut impresia ca ar fi ceva mai mare in diametru fata de cea de M. Masina are motor diesel de Brasov, nefunctional, din cite am inteles pompa de injectie este dusa. Cit despre piese, in depozitele armatei se mai gasesc destule. Masinile, ma refer la M-uri, au fost cumparate de "smecheri" pentru a le valorifica asa ca nu i-au mai interesat piesele de rezerva. Am vazut de curind un motor V8 de Bucegi de 5000 cmc impecabil, de la stoc care a fost dat la topit. Ti se rupe sufletul si nimic mai mult. Marea problema o reprezinta brocratia asta crincena care impiedica valorificarea pieselor. O sa va tin la curent cum o sa am noutati. Cit despre L25, pentru mine este un mare mister. I-am auzit pe multi laudindu-l, insa n-am vazut pina acum nici unul care sa functioneze cum trebuie. In general problemele erau date de carburator sau de aprindere. Ma gindesc la varianta in care s-ar putea inlocui carburatorul original cu altul mai performant. A incercat cineva asa ceva? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Motor Brasov pentru IMS motoarele L25 trebuiesc reglate bine si merg fantastic sunt simple si puternice doar trebuie s amergi cu unul si o sa iti placa la nebunie puntile de tv sunt mai solide ca cele de ims....dar diferentialelel si planetarele sunt identice cum in teren nu se rupe puntea ci diferentialul sau planetara, cred ca nu are rost sa ingreunezi masina prea mult si nici sa lucrezi aiurea sa schimbi si puntea spate schimba puntea fata, pune cutie cu reductor, tine 7 cu 36 si cu motorul de benzinar pui 35 si mergi cum mergea c ucauciucuri de 650 o sa vezi spor la lucru si incearca sa ne faci rost de cate ceva piese la pret decent multumim forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Motor Brasov pentru IMS Multumesc pentru inormatii. Care ar fi piesele cele mai sensibile la M? Ma dindesc la articulatiile directiei, caseta de directie, ambreiaj? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Motor Brasov pentru IMS Din ce imi povesteau soferii de directori de la canal...L25 era regele.Intretinere usoara si alergau cu ele mai ceva ca la rally. Nu stiu daca mai sunt piese pentru ele si daca nu este mai ieftin sa se adapteze un motor care se gaseste pe toate drumurile dar in afara de consum ,nimeni din zona mea nu a spus nimic de rau de L25 :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Motor Brasov pentru IMS sunt amator de achizitionarea unui L25 la pret decent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Motor Brasov pentru IMS Intradevar L25 este un motor bun am avut pe unul din ARO un asemenea motor, cind sa prajit garnitura de chiuloasa au inceput problemele cu el, dupa mai multe garnituri 2-3 schimbate sa zmuls filetul din bloc se poate sa fi avut o fonta mai slaba lotul acela si de aceea sa fi cedat asa de reprde !!! , dar pina la urma am inlocuit motorul cu un D 127mai puturos dar voinic asa ca fiecare cu experientele lui in legatua cu L25 !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Motor Brasov pentru IMS Soimule, motorasele de la stergatoarele de parbriz de pe Lada 1500 break sunt identice cu cele de pe M. Am montat si eu asa ceva cand am avut M. vezi pe la remat-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Motor Brasov pentru IMS Soimule, daca se potrivesc motorasele de Lada 1500 poti incerca sa cauti pe www.pieselada.ro. Oamenii sunt seriosi si daca au posibilitatea te vor ajuta. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Motor Brasov pentru IMS Aurica felicitarile mele pentru achizitzie caci stiu ca de ceva vreme salivezi si tu,la fel ca si mine dupa un M! sa il folosesti cu placere si sa ne vedem cu bine! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate