Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trage stanga dupa o lovitura cu janta in bordura

adi_1

Postări Recomandate

Va salut. Am reusit sa iau un colt de bordura in timp ce parcam masina in nameti, pe langa ca e putin stramba janta am observat ca la parcare rotile stau strambe chiar daca volanul e pe drept, si in mers trage spre stanga masina.

Ce ar trebui sa investighez?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Trage stanga dupa o lovitura cu janta in bordura

Va salut. Am reusit sa iau un colt de bordura in timp ce parcam masina in nameti, pe langa ca e putin stramba janta am observat ca la parcare rotile stau strambe chiar daca volanul e pe drept, si in mers trage spre stanga masina.

Ce ar trebui sa investighez?

Sigur ai luat doar "un colt de bordura"?... Si sigur parcai?... Cu Jimny am facut si eu destule vitejii (de vina a fost piesa dintre volan si tetiera), dar... nu am reusit sa strimb janta, sa fac vreo gilma la anvelopa sau sa indoi vreo bara pe la directie.

Verifica ce ti-a zis minitehnicus si zi-ne aici ce ai gasit.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

A avut și Jimny-ul meu un incident asemănător cu janta îndoită intr- bordura înalta dar s-a strâmbat și bratul ("ciolanul") de la punte. E de verificat și asta!

Link spre comentariu

"Ciolanul" fiind tendonul...

Da, e si asta o posibilitate.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Am avut noroc si am scapat usor.. rotile stateau strambe cand era volanul pe drept pentru ca volanul era "pe drept", dar pe drept catre dreapta.. :ha:

Si in mers tragea pentru ca erau cauciucurile la presiune mica din cauza frigului. S-a rezolvat cu facutul presiunii la toate rotile, iar janta.. o sa ii trag la primavara niste ciocane. E ok, stramba doar buza, nu rasufla pe acolo.

Va multumesc pentru ajutor, si imi pare rau ca nu am revenit mai repede sa mentionez ca m-am panicat eu aiurea, masina e ok.

@unde - Sigur parcam. Dar in loc sa ma proptesc in mormanul de zapada, m-am proptit intai in coltul de bordura. Nu a zis nimeni ca aveam viteza mica..

Link spre comentariu

@unde - Sigur parcam. Dar in loc sa ma proptesc in mormanul de zapada, m-am proptit intai in coltul de bordura. Nu a zis nimeni ca aveam viteza mica..

:ha:

Eu sint mai batrin... acum de multe ori parchez folosind reductorul.

Totul e bine cind se termina cu bine...

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

:ha:

Eu sint mai batrin... acum de multe ori parchez folosind reductorul.

Totul e bine cind se termina cu bine...

Salut,

Eu sunt "si mai batran""..

Scuze de poluare topic : De ce ai parca asa ? Sa pui 4x4, sa pui 4L,, sa parchezi, si la plecare iar toti pasii

dar in ordine inversa...??!!

Seara buna,

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

Scuze de poluare topic : De ce ai parca asa ? Sa pui 4x4, sa pui 4L,, sa parchezi, si la plecare iar toti pasii

dar in ordine inversa...??!!

Pentru ca se prea poate intimpla ca spatiul de parcare de acum de prin Bucale sa fie foarte mic. Si atunci, better safe than sorry. O alta situatie particulara e cind faci manevre de parcare cu spatele si rotile din spate incep sa se invirta in gol. Si atunci cuplez si fata.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare