zet 04 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Salut de cateva zile mi sa aprins senzorul de parcare si si senzorul de frana de mana sunt aprinse cu rosu , ce ar putea fi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins contactul de pe maneta,a ramas cuplat suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Salut de cateva zile mi sa aprins senzorul de parcare si si senzorul de frana de mana sunt aprinse cu rosu , ce ar putea fi ? La Dacia ? :ha::ha::ha: Spune despre ce masina e vorba ,ceva poze cu martorii aprinsi ...Eu nu inteleg la ce spui ,,senzor de parcare " :grin: si e grav daca s-au aprins senzorii :ha::ha::ha::ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Ianuarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 (editat) Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Este vorba de un grand cherokee 3.1 Editat Ianuarie 18, 2017 de zet 04 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Salut de cateva zile mi sa aprins senzorul de parcare si si senzorul de frana de mana sunt aprinse cu rosu , ce ar putea fi ? bine ca se aprinde,la mine nu functioneaza de loc:grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins bine ca se aprinde,la mine nu functioneaza de loc:grin: Stai linistit ca daca ramai fara lichid in vas se ,,aprinde" :ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Ianuarie 21, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Treaba este ca am lichid in vas este la nivel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Fa o poza la bord sa vedem si noi ,,senzorii" aia buclucasi :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Ianuarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Asta imi apare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Dar chiar nu stie nimeni de senzori acestia din ce cauza raman aprinsi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horiabgt Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Dar chiar nu stie nimeni de senzori acestia din ce cauza raman aprinsi. Ti-a raspuns un coleg mai sus ce ar putea fi. Daca mergi cu ea se comporta normal? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Februarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Da merge bine schimba perfect . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins nivel scazut la lichidul de frana sau contactul de la frana de mana ramas blocat pe inchis.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Februarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins Licchidul de frana este la nivel iar la contactul de la frana de mana lam firificat iam scos si firele si degeaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Re: Senzor frana de mana apris si senzor parcare aprins S-a defectat senzorul de nivel sau a ramas blocat datorita depunerilor de la lichidul de frana. http://i242.photobucket.com/albums/ff196/octaviannus/IMG_3156%20a_zpsvmooqzdq.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate