RaduF Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Salutari si La multi ani ! Am o curiozitate, a desfacut cineva o cutie de transfer de Frontera A? Cuplajul pt cardanul fata e sincronizat sau e direct? Ceva poze cu vreo cutie desfacuta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 (editat) Re: Intrebare cutie de transfer de Frontera A La A, cuplajul pt cardanul fata nu e sincronizat. Editat Ianuarie 18, 2017 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduF Postat Ianuarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: Intrebare cutie de transfer de Frontera A Multumesc, am desfacut azi o cutie de transfer si nu eram convins ca spanul din ea era strict de la rulmenti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Re: Intrebare cutie de transfer de Frontera A O mai ai desfacuta? Poti sa imi faci niste poze? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduF Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Re: Intrebare cutie de transfer de Frontera A Am montat-o azi pe masina... imi pare rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Re: Intrebare cutie de transfer de Frontera A OK! Multi km fara probleme ! :h5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduF Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 (editat) Re: Intrebare cutie de transfer de Frontera A Am gasit 3 poze, nu stiu in ce masura te ajuta, " Escu RF " e profilul meu de facebook.. ti le pot trimite pe messenger. Nu pot sa uploadez poze pe forum de pe tel. Eventual daca te pot ajuta cu mai multe detalii. Editat Ianuarie 19, 2017 de RaduF Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate