Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Martor aprins in bord

gallly

Postări Recomandate

Buna seara, azi mi s-a aprins si mie martorul din poza.

Care este semnificatia lui ?

Daca accelerez masina MARTORUL se stinge dar la relanti si sub 2200 turatii sta aprins.

IMAG0007.thumb.jpg.c69867059ca15f12fd3cf5cb589aac2b.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Martor aprins in bord

In primul rand scrie-ti in profil motorizarea, transmisia si anul de fabricatie al masinii sa nu trebuiasca sa mergem noi pe ghicite de cate ori postezi....apoi mai vorbim... din poza bordului pare manuala caz in care e o chestie de circuit

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Imi cer scuze, nu mi'am dat seama ca trebuie sa scriu si motorizarea. Am scris masina in profil , am cutie manuala. Uleiul este schimbat de maxim 2 luni la cutie, cutie de transfer, diferentiale si motor, deci nu este ulei vechi. Multumesc

Link spre comentariu

Deasupra cutiei de transfer sunt niste fire neconectate care ar fi de la senzorul de temperatura ulei al cutiei de transfer care la modelele europene nu exista(me refer la senzor) dar firele sunt acolo si e posibil ca unul sa atinga la masa, asta-i varianta usoara, se mai poate sa faca masa altundeva si atunci e mai nasol

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Nu-ti fa nici o grija, e doar un martor al unui sistem pe care nu-l ai in realitate, nici o problema pt functionarea masinii si nici nu are efecte secundare...poate te si trezesti ca trece singur

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare