flay Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Salut, Am gasit un set de arcuri+2" pentru Discovery 2 (Bearmach BA2231) pentru fata si ma gindeam daca se pot monta pastrind amortizoarele standard(Britpart Cellular Dynamic) pe care abia le-am montat de 2-3 luni.Masina are deja bullbar pe fata si mai intentionez sa montez si winch si ma gindeam sa previn sa "cada in nas" cu arcurile stock. Ce poate sa-mi "strice " daca pun arcurile astea mai inalte ? De asemenea vreau sa aplic aceeasi reteta si pe spate. Mentionez ca nu intentionez sa fac mari modificari la suspensie in viitor pentru chestii dure;am in gind un Defender pentru asta. Va multumesc anticipat pentru sfaturi, ca sapt viitoare plec in Anglia si vreau sa stiu daca e bine sa ma bag sau nu . Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: arcuri+2" la Discovery 2 Adica scoti suspensia pneumatica de pe spate? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: arcuri+2" la Discovery 2 Din fericire n-am suspensie pe aer! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: arcuri+2" la Discovery 2 Sal, eu am echipat cu 200 tdi cu suspensie heavy duty Bearmach. Am vrut, initial, sa schimb doar arcurile dar cei de la Land Atelier mi-au spus ca sunt dimensiuni diferite, adica arcurile sunt mai inalte si amortizoarele ar sta prea deschise si ar dupe lipsa de cursa, asa ca, cica, ar fi musai sa schimbi si amortizoarele. Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: arcuri+2" la Discovery 2 Am luat arcuri tot Bearmach HD care cica inalta cu 2-3 cm.Nu cred ca are mare importanta amortizorul decit daca sari serios cu masina pentru ca atunci ai forta amortizorul sa se deschida mai mult decit poate;si fiindca masina are si ea o greutate ce preseaza in suspensii, nu cred ca sint mari sanse sa se intimple asta. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate