Tanase George Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Salut. De cand am cumparat masina mi-a parut dubioasa servodirectia. Este mai ceva ca la cele cu cityservo sau ceva de genul. Este deajuns sa ii "fac vant" volanului cu un deget si vireaza pana la capat. Ce pareri aveti? De la ce ar putea fi? Este destul de obositoare treaba asta la un drum lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Probleme servo XJ In ambele directii face la fel ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tanase George Postat Februarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Probleme servo XJ Da. Caseta nu coate sunete ciudate sau cinestie ce altceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 Re: Probleme servo XJ Este posibil sa fi lucrat cineva in pompa servo si sa ii fi modificat debitul . Posibil... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tanase George Postat Februarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2017 Re: Probleme servo XJ Sa inteleg ca o pot modifica ? In teren este ok dar la drum lung nu prea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 (editat) La mine problema este exact invers,bine doar in marsalier.pt toate cinci viteze volanul are cursa ok,dar la mers inapoi nu mai functioneaza servo. o idee de ce? ps .e vorba despre XJ. Editat Martie 1, 2020 de Yoghi Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate