Lecus Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 In putinele mele iesiri de pana acum am vazut ca majoritatea drumurilor forestiere sunt marcate cu: Interzis circulatiei publice. Unele au si bariera. Chiar si Transalpina, care e drum national ,DN67C este la fel marcat. Intrebarea este, ce pot sa patesc daca totusi intru pe drumul respectiv? Mentionez ca pe Transalpina am mers, si m-am mai intalnit si cu altii. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Drumuri forestiere forestierele sunt facute pentru exploatare forestiera. Teoretic, daca nu ai treaba cu asta nu ai ce sa cauti pe-acolo; nu sunt drumuri publice. Transalpina e drum national; nu te-ai uitat tu bine la semne. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Drumuri forestiere Ar fi interesant daca s-ar putea posta aici informatii despre diversele drumuri forestiere facute de catre colegii nostri.Se poate mentiona daca acestea sunt accesibile si pentru cei care nu au masini pregatite de off-extrem. Ar fi ideal sa se intocmeasca o lista cu drumurile pe care trebuie sa le aiba la activ orice posesor de 4x4. :h5 Daca exista asa ceva deja va rog sa postati un link. Cred ca ar fi foarte util pentru cei mai noi in lumea 4x4. :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Drumuri forestiere Lecus are dreptate, cel putin pe partea dinspre Obarsia Lotrului drumul este marcat ca "inchis circulatiei publice". E un indicator cat casa, chiar la intrare. Deocamdata nu prea se gaseste nimeni sa aplice oprelistile astea, dar ca si competenta cred ca e treaba jandarmilor montani. Cunosc caz cand au ramas masini blocate in zapada pe asemenea drumuri si jandarmii montani i-au amendat pe oameni, dupa ce au fost salvati de salvamontisti. Au patit-o anul asta cativa proprietari de SUV-uri (bucuresteni parca) pe care o zapada neasteptata cazuta peste noapte i-a prins sus in Parang. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Drumuri forestiere Ar fi interesant daca s-ar putea posta aici informatii despre diversele drumuri forestiere facute de catre colegii nostri.Se poate mentiona daca acestea sunt accesibile si pentru cei care nu au masini pregatite de off-extrem. Ar fi ideal sa se intocmeasca o lista cu drumurile pe care trebuie sa le aiba la activ orice posesor de 4x4. :h5 Daca exista asa ceva deja va rog sa postati un link. Cred ca ar fi foarte util pentru cei mai noi in lumea 4x4. :h5 In fiecare numar al revistei 4WD Magazine, la rubrica "turism" sunt prezentate trasee care pot fi facute si cu masini nepreparate (traseele sunt facute pt articole cu fel de fel de SUV-uri, dar cateodata un pic la limita posibilitatilor lor). Sunt scurte, de 1-2 zile si se pot vedea si peisaje minunate + locuri deosebite din tara. In numerele vechi din revista De Teren (nu am mai citit-o de ceva vreme si nu mai stiu cum e), tot la rubrica "turism", erau facute niste trasee un pic mai "sofisticate" (sa nu spun greutze ca sperii lumea), nu de extrem, dar partea interesanta era ca aveau facute road-book pentru traseul din numarul respectiv. Cat despre Transalpina... apare la turism intr-un numar al 4WD Magazin de anul acesta parca... si nu cred ca aparea daca era interzis circulatiei publice.(dar nu sunt sigura pt ca eu nu am ajuns pe acolo). Bafta si trasee frumoase! ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Drumuri forestiere forestierele sunt facute pentru exploatare forestiera. Teoretic, daca nu ai treaba cu asta nu ai ce sa cauti pe-acolo; nu sunt drumuri publice. . corect...insa nu prea te ia nime la intrebari ce cauti pe acolo...recomandare ...1 l tuica si un zambet ,2-3 vorbe bune cu cei care sunt in masura sa te opreasca sau nu...si gata ...nici nu o sa sti ca te-a oprit cineva. ps. nu uita sa inchizi porti, sa nu vezi ce fac ei pe acolo,sa ''socializezi'' cu ei ...etc ... slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Octombrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Drumuri forestiere Transalpina are semn mare si dinspre Obarsia Lotrului, si dinspre Runca. Stiu sigur pentru ca am avut discutii conjugale pe tema asta. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Drumuri forestiere Am intalnit drumuri forestiere cu panouri pe care scria "Drum infundat" sau "Drum surpat" in ciuda acestor avertizari am mers mai departe si am fost surprinsi sa vedem ca drumul era foarte bun, numai ca niste insi erau ocupati cu defrisarea pe acolo. Niste neni care pareau un fel de sefuleti au fost vizibil deranjati de faptul ca am facut poze. Deranjati, asa, spre agresiv. Nu cred ca drumurile forestiere sunt neaparat inchise circulatiei si ca nu ai ce sa cauti pe acolo, cred ca se refera mai degraba la calitatea drumului sau la utilajele folosite in atare activitate. hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Drumuri forestiere Mai oameni buni...cum naiba poate fi inchis circulatiei publice un drum national ?....pe perioada de iarna da...e normal sa fie inchis...dar vara???? :f1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Drumuri forestiere Vara, in spiritul national... ramane asa pt ca nimeni nu se chinuie samonteze/demonteze semnele de circulatie. Apoi, in cazul Transalpinei, este evident ca vor sa aibe scze, in cazul in care ai probleme pe un drum national, parca puteai sa dai in judecata administratorul drumului (e asa-mi aduc aminte.. dar nu sunt sigur). Daca drumul e marcat ca inchis sau cu denivelari.. s-au scos.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Drumuri forestiere asa e Marius...e inchis...nu stii? traiesti in romanica... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Drumuri forestiere Aaaaaaaaa.....in cazul asta e simplu....ceva chei....si ducem panoul cu pricina la reciclatori :ha: Si uite asa s-a rezolvat problema :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Drumuri forestiere nu mai stii cum era pe autostrada prin `96-`97 cu semnele? dai cu spatele siiii.......ups ce s-a auzit?? nu stiu hai sa mergem... :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Drumuri forestiere Semnul ala eu zic ca e pus cu cap. Macar cu ala acolo nu incearca prea multi smecheri sa-si plimbe turismele pe unde nu e cazul. Uite, la Ranca nu exista semn, si m-am intalnit in saua Stefan cu unu' cu Megane decapotabil care aproape plangea langa acaret. Si inca mai avea de coborat "serpentinele" dinspre Obarsie :ha: Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Drumuri forestiere Adevarul ca multe drumuri sunt special inchise pentru a nu vedea toata lumea ce se petrece mai incolo. Va dau exemplu padurile din zona Buftea, Crevedia Sabareni etc, pare ca mai exista, in realitate in mijloc sunt defrisate si unii se pregatesc sa construiasca, asa ca au sapat santuri pe unde se intra, cica sa nu se mai fure, in realitate tractoarele trag la greu din mijloc si nu au probleme cu santurile. Zona nu era pt masini, dar pt moto sau ATV-uri era superba si nu produceau pagube, in schimb ochii vedeau, si cand am dat cateva poze celor de la primarie, ziceau ca nu e adevarat, m-am oferit sa-i duc acolo sa vada, bineinteles ca nu au mai avut timp. Concluzia trageti o singuri Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Drumuri forestiere toate drumurile forestiere apartin OCOLULUI SILVIC ...cred... :sr i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate