Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificare Vitara din 2x4 in 4x4.

S.Mihai

Postări Recomandate

La un parc auto din orasul meu este disponibila o Vitara adusa din SUA (California) ce arata impecabil, fara urme de rugina, atat pe caroserie cat si pe sasiu, din pricina climei in care a locuit ! Ceea ce consider ca este un foarte mare plus. Problema insa consta in faptul ca nu este model 4x4 ci 2x4. Proprietarul parcului auto mi-a spus ca in schimb s-ar putea sa existe posibilitatea de a se modifica in 4x4. Credeti ca as putea efectua o asemenea manevra ? In sensul ca la final sa am un 4x4 exact precum la o Vitara cu 4x4 din fabrica, adica nu unul permanet ci cu selector in masina.

Aceasta este masina:

http://www.esperoleasing.ro/suzuki_vitara_1.6_hardtop/optimized/foto_autovehicol.php?start=1

Iar pretul este de doar 1000 de euro !

Editat de S.Mihai
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Modificare Vitara din 2x4 in 4x4.

Cateva poze cu dedesubturile sasiului in partea de sub motor si poze cu transmisia actuala ... ar lamuri repede intrebarea .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Daca sasiul este identic cu modelul 4x4, ai nevoie de alta cutie, grup fata, fuzete, diversi suporti si cardanele fata spate, asta cu conditia sa nimeresti un grup fata cu acelasi raport ca pe spate, altfel iti trebuie si puntea spate. Pe langa mia aia ce euro, cred ca mai bagi inca 1000, iar la 2000E, gasesti una 4x4 si nu mai ai dureri de cap...

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

La un parc auto din orasul meu este disponibila o Vitara adusa din SUA (California) ce arata impecabil, fara urme de rugina, atat pe caroserie cat si pe sasiu, din pricina climei in care a locuit ! Ceea ce consider ca este un foarte mare plus. Problema insa consta in faptul ca nu este model 4x4 ci 2x4. Proprietarul parcului auto mi-a spus ca in schimb s-ar putea sa existe posibilitatea de a se modifica in 4x4. Credeti ca as putea efectua o asemenea manevra ? In sensul ca la final sa am un 4x4 exact precum la o Vitara cu 4x4 din fabrica, adica nu unul permanet ci cu selector in masina.

Aceasta este masina:

http://www.esperoleasing.ro/suzuki_vitara_1.6_hardtop/optimized/foto_autovehicol.php?start=1

Iar pretul este de doar 1000 de euro !

Eu cred ca merita!

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Problema este daca gasesti la 2000e una fara rugina...

Si asta venind din state este posibil sa aiba si ac.

Daca iti place masina, ia-o.

Editat de yknot
4x4
Link spre comentariu

Daca sasiul este identic cu modelul 4x4, ai nevoie de alta cutie, grup fata, fuzete, diversi suporti si cardanele fata spate, asta cu conditia sa nimeresti un grup fata cu acelasi raport ca pe spate, altfel iti trebuie si puntea spate. Pe langa mia aia ce euro, cred ca mai bagi inca 1000, iar la 2000E, gasesti una 4x4 si nu mai ai dureri de cap...

Nu se stie, totusi asta e o masina fara rugina, mai ales pe sasiu, si unde se mai gaseste asa ceva si mai ales la un asemenea pret ? Eu din cate vad pe olx o Vitara buna sare lejer de 3000 de euro.

Problema este daca gasesti la 2000e una fara rugina...

Si asta venind din state este posibil sa aiba si ac.

Daca iti place masina, ia-o.

Nu, total exclus ! La noi in Romania toate au rugina, la noi nu se pune intrebarea daca au rugina, ci cat de tare. Iar la 2000 de euro de regula sunt roase toate. La noi este clima care le distruge.

Editat de S.Mihai
Link spre comentariu

Nu, nu, am inteles bine ce ai spus. Si sunt de acord. La asta ma refeream si eu in postarea mea, ca sunt sanse mici ca la noi sa se gaseasca Vitara fara rugina.

Editat de S.Mihai
Link spre comentariu

Daca nu are rugina eu zic ca se merita. Sasiul este identic ca la cele 4x4 de fabrica....trebuie doar sa.iei in calcul piesele care iti trebuiesc pentru conversie....si care se gasesc la dezmembrari si sunt si ieftine. Conversia sa nu o faci decat dupa ce faci RAR-ul pentru a evita problemele. Trebuie sa vezi daca masina are vama platita , numai taxa pentru carte va fi de 900ron....deoarece nu ai numar de omologare european...cand ai sa tragi linie la sfarsit dupa conversie...inscriere si altele...o sa sari de 3000 euro...dar incaodata...DACA NU ARE RUGINA SE MERITA! Am avut si eu una identica si avea si AC...motorul era de 8 valve dar avea 74kw...adica 100cp...si acum plang ca am vandut-o... In general vitara este o masina ieftina de intretinut si fiabila in comparatie cu alte modele....multa bafta in luarea hotararii corecte

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Pe langa ce au spus colegii ca iti trebuie pentru conversie ar mai fi lipsa o ureche de prindere a suportilor grupului fata.

Doua astfel de 2x4 (vitara si x 90) mi-au trecut prin mana (vitara modificata din 2x4 in 4x4) si ambele aveau lispa urechea suportului. Treaba este rezolvabilă (se ia o ureche de pe un sasiu de la dezmembrari se sudeaza si este ok). restul ..... multa munca (parearea mea este ca merita).

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare