sacalu Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Oricine are drum prin Neamt, respectiv Piatra Neamt, in weekenduri, e invitat sa dea un semn si ii facem o prezentare a plaiurilor :grin: Si ne-am facut si noi un mic blog, unde se pot gasi poze cu unele iesiri ale noastre -> http://offroadneamt.wordpress.com/ . :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Offroad Neamt Faine poze! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Offroad Neamt Foarte frumos. Poate o sa si iesim odata. Vin destul de des in zona . La Tarcau mai exact de cateva ori pe an. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Offroad Neamt sa va fie de bine....vineri dupa masa iesim un pic? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Octombrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Offroad Neamt Lasa nr. de telefon , Miron Sorin :). Si vedem cand si cum :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Offroad Neamt am fost ieri pe la Piatra...am avut putina treaba pe la autogara....cred ca mai ajung pina pe 1 noiembrie 0728.095.316 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Offroad Neamt S-a terminat campionatul 2008 si va puteti mandri locul 2 si 3 din campionatul 2008 clasa open sunt ocupate de Mares Adi (locul 2) si Tutuianu Robert (locul 3) ambi din Piatra Neamt Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate