Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep cherokee XJ versus KJ versus Disco II 2.5

sogorul

Postări Recomandate

Buna, sunt in cautarea unu SUV pentru a practica off road mediu, ma intereseza care dintre urmatoarele masini s-ar mula cerintelor mele. Mentionez ca momentan ma dau cu un Mitsu Pajero 3.2 care apartine familiei (o cam rupem toti cand apucam) si doresc ceva ce sa pot modifica dupa bunul plac. Ma intereseaza doar motor de 2.5 datorita impozitului. Multumesc anticipat ;)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jeep cherokee XJ versus KJ versus Disco II 2.5

Eu numai atat am de spus : urmareste si analizeaza filmuletul asta :

:h5

Da aici cam ai dreptate, arată si se ține bine xjul, dar si disco, desi totusi mie personal cel mai mult XJ imi place, pana acum 1-0-0 pt XJ

Link spre comentariu

Da aici cam ai dreptate, arată si se ține bine xjul, dar si disco, desi totusi mie personal cel mai mult XJ imi place, pana acum 1-0-0 pt XJ
Nu vad de unde ai inteles ca Disco se ,,tine bine" ca eu am fost acolo si am vazut cu totul altceva
Link spre comentariu

Nu conteaza ce mi s-a parut, ideea e dacă gasesc un XJ la ce sa ma uit, ce defecte ar putea avea care sa nu le sesizez la o prima vedere?

Daca vrei 2.5TD, semne de chiulasa crapata sunt: presiune in sistemul de racire, bulbuci/spuma in vasul de expansiune, abur daca sta mai mult timp la relanti.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Daca vrei 2.5TD, semne de chiulasa crapata sunt: presiune in sistemul de racire, bulbuci/spuma in vasul de expansiune, abur daca sta mai mult timp la relanti.

Multumesc, ideea e ca doresc 2.5 datorita impozitului, desi am.citit ca au fost oameni care au avut ceva probleme cu ele.

Link spre comentariu

xj-ul era cu 2.5 benzina si era masina mea pe atunci . Daca ai de ales poti sa te bazezi pe benzinar desi sunt mai rare

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Desi sunt si exceptii de la regula, 2.5 diesel chiar nu este cel mai reusit motor, mai ales pentru off road.

Daca tot se doreste a se merge pe o capacitate mica, singura solutie fiabila ar fi 25 benzina.

Link spre comentariu

Da, ești mai înțelept dacă te documentezi.

Nu vreau sa te influențez. Și WJ ul este problematic cu 33 uri. trebuie înălțat puțin. ceva flanșe sa nu raschetezi caroseria pe ravene, cardan față upgrade, dar bine că e Alin pe aici și monitorizează și te poate ajuta cu punerea în practică și sfaturi bune.

Mie Disco îmi place f mult cum arată. Nu știu cum merge în pădure, dar nu bănuiesc că e cam tot pe acolo cu XJ ul, ca și confort.

cu bune și rele, plusuri la una minusuri la alta, eu a aș pune XJ 4.0 an 2000 la egal cu WJ 4.7. an 2002 automate ambele. varianta WJ 2.7 ... last resort... varianta cu KJ as pune.o pe ultimul loc în clasamentul topicului.

O la fel de importanta nu este alegerea modelului cât achiziția oricărui model. În ce stare e, să nu îți bați capul cu el cu reparații.

când mă dădeam cu XJ ul, stăteam zilnic pe net sa caut un upgrade. Am așteptat 1 an. până am luat WJ , deși cautam și pajero sport. acum nu regret alegerea ... după 2 ani jumate.

Dacă ai răbdare poate te lipești că și copilot să mergi cu toate modelele enumerate până acum.

Succes

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

Tot caut, dar nu gasesc la bugetul meu 2.5 benzina, in schimb am gasit o varianta buna diesel, cred ca totusi voi opta pentru ea in caz ca nu gasesc o alternativa. Am gasit si niste disco, dar mie tot XJ imi place (contrar la ce spune doamna ;) ).

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare