avolocaru Postat Martie 7, 2017 Autor Partajează Postat Martie 7, 2017 Re: Hho Da, se va lucreaza si la asta! pentru moment vreau sa vad care este maximul de gaz ce se poate produce in borcanul dat si cam ce valoare practica are. Daca semnele sunt bune, discutam si pe reactii cu tot ce trebuie. Acum pregatesc motorul, ca generatorul in mare este gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 (editat) Re: Hho Injectia de apa si metanol a fost deja testata .... de prin WW2 ... apoi extinsa destul de mult in racing .. pana cand prin anii 69-70 parca ... nu retin exact... a fost interzisa.... Avea rolul de a raci aerul introdus de compresor. https://en.wikipedia.org/wiki/MW_50 In aceeasi masura si in a raci camera de combustie la suprasarcina.( caldura latenta de vaporizare ajuta la asta mult) De functionat motorul cu hdrogen, nici o problema , va functiona, BMW au avut deja citeva prototipuri, merg fara probleme si poluare. In concluzie, daca reusesti dozajul amestecului de gaz va functiona, economic sau util, nici o data! Necazul este randamentul energetic al electrolizei, disocierea moleculei de apa necesita multa energie. Aceeasi energie o gasesti in combinarea O si H in celulele combustie unde rezulta apa, energie electrica si din pacate si caldura... Visul de a alimenta motorul din canistra de apa si din energia obtinuta de el sa alimentezi celula de electroliza va ramine tot un vis indiferent de ce faci mai departe. Pierzi timpul si resursele. IndyCar foloseau pina prin 2000 metanol, mai nou cred ca au trecut pe etanol si ei precum NASCAR Editat Martie 7, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Re: Hho http://automobiles.honda.com/clarity Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Re: Hho Nu ma leg de eficienta energetica, deși cati W consumi ca sa faci electroliza, măcar jumate sa scoți din funtionarea motorului pe hho. Ai o problema cu electrolitul, dacă pui apa cu sare pe lângă hho mai obții și Clor pe care nu cred ca-l vrei în motor. Din câte știu sursele de sudura pentru bijutieri, cele cu flacăra pe baza de hho folosesc electrolit făcut din combinația apei cu soda caustica, rezultatul electrolizei este trecut prin barbotare prin soluție de alcool + borax (parca). Oricum hho obținut arde printr-o duza care este un ac de seringa. Ca sa nu mai vorbesc de sursa de curent, transformator 24v la 20-30A. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 8, 2017 Autor Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Re: Hho Electroliza apei cu sare genereaza hidrogen, clor si soda caustica. Soda caustia= NaOH. Deci ce spui tu legat de generatorul de hidrogen pentru bijutieri, are o baza adevarata dar nu in forma spusa de tine, cred! Iau in considerare sa folosesc o solutie de acid sulfuric. In acest caz se genereaza doar hidrogen si oxigen, iar acidul ramane in solutie. Cati W consum ca sa fac electroliza? daca aveti o masura, mi-ar fi utila. As fi interesant sa veniti si cu argumente critice dar cu efect pozitiv "eu nu as face in modul x, ci as face in modul y" argumente impotriva a ceea ce fac pot sa-mi dau singur, mai bune decat s-au dat pana acum si mai documentate. Editat Martie 8, 2017 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Re: Hho deja trecem la acizi ...se-ngroasa treaba, o sa urmaresc cu atentie stirile de la ora 5. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Re: Hho Deci e adevarat.... Fara suparare pentru colegii din zona, se pare ca stirile din Vaslui sunt cat se poate de reale. :uameni Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Re: Hho Eu nu inteleg de unde aceasta inversunare in a-i dovedi omului ca se inseala. Daca el are un vis, lasati-l sa si-l urmeze in liniste! Sa experimenteze daca asta vrea, ce va costa pe voi? Mai devreme sau mai tarziu se va lovi singur de legile fizicii, nu trebuie sa-i dati voi in cap cu ele. Pastrand proportiile, era pe undeva argumentatia aia ca toata lumea stie ca ceva e imposibil, pana cand vine unul care inca nu a aflat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 8, 2017 Autor Partajează Postat Martie 8, 2017 Re: Hho "u2_2" nu e e un vis, e o curiozitate si o nemultumire fata de toate prostii postate pe internet. Din pacate in spatele inversunarii celor de pana acum, nu putem gasi nicio argumentatie corecta, ceea ce e nasol, pt ca se pare nici ei nu inteleg. Cum ziceam, ca babele pe la colturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Re: Hho Incearca cu un modulator pwm poate are eficienta energetica mai buna Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate