prislopan Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Salutare, asa cum stiti saptamana trecuta am fost in Germania de unde aproape m-am intors cu masina pe care mi-o doream de ceva vreme. Spun aproape pentru ca ultimii 600 de km i-am facut pe platforma, deoarece s-a spart un rulment in diferentialul central+ceva dinti lipsa la un pinion, inca nu stiu care. Sunt foarte trist din cauza acestui fapt, dar o sa-mi treaca, pentru ca in cei 1300 de km parcursi masina s-a comportat bine. Nu mai vreau sa ma gandesc la ce as fi putut face sa preintampin acest lucru, pentru ca acum nu mai conteaza. Maine ma duc sa vad daca mai e ceva defect pe acolo, si dupa aia o sa apelez la voi pentru a ma ajuta sa gasesc cele mai bune variante pentru a readuce utilajul pe strazi. Deocamdata nici macar nu mi-a mai ars de facut poze asa ca nu am cu ce sa ma laud... Cu bine. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Sa o stapanesti sanatos si astea sa fie singurele probleme pe care sa le ai cu ea. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Daca-ti trebuie ceva vre-o piesa vezi ca plec in Anglia si poate-ti aduc un diferential,ceva...sint la preturi de 100 lire unul. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Multumesc pentru oferta. Cum te pot contacta sa iti spun ce am nevoie? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Eu plec vineri noaptea cu avionul; pina atunci vezi ce-ti spune mecanicul(diferentialul central e in cutia de transfer, parca...) sau ce s-a spart exact...dif. fata, spate, eventual un cod sa-l identificam mai usor. Eu simbata deja merg pe la vre-o 2-3 dealeri de piese de LR care au si web-shopuri.Luam noi legatura pe forum,si vineri o sa-ti dau si un nr. de telefon.Important e sa nu-i pui pe baieti sa comande nimic pina nu ai si oferta din UK . Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... OK, mersi mult, te contactez cu mai multe detalii, probabil maine dupa intalnirea cu mecanicul. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Eu plec vineri noaptea cu avionul; pina atunci vezi ce-ti spune mecanicul(diferentialul central e in cutia de transfer, parca...) sau ce s-a spart exact...dif. fata, spate, eventual un cod sa-l identificam mai usor. Eu simbata deja merg pe la vre-o 2-3 dealeri de piese de LR care au si web-shopuri.Luam noi legatura pe forum,si vineri o sa-ti dau si un nr. de telefon.Important e sa nu-i pui pe baieti sa comande nimic pina nu ai si oferta din UK . Salut, Crezi ca ai putea sa iei si oferte pentru niste piese de Defender? Daca da, da-mi si mie un semn te rog si pregatesc codurile. Multumesc Cu stima, Ted Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... prislopan, s-o stapanesti sanatos! Pana la urma ce-ai ales, cutie manuala sau automata? La exemplarul ce l-ai ales diferentialul central e blocabil? La modele 2003-2004, blocarea era optionala. In caz ca nu are aceasta optiune ti-as sugera sa folosesti oportunitatea si sa-i pui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Salut, Crezi ca ai putea sa iei si oferte pentru niste piese de Defender? Daca da, da-mi si mie un semn te rog si pregatesc codurile. Multumesc Cu stima, Ted Salut, La ce te gindesti exact...cauti ceva si nu gasesti sau e ceva voluminos?Pentru confratele cu cutia sparta inteleg ca e o urgenta(expira numerele, trebuie facut RAR-ul,masina e moarta,).Spune-mi la ce te-ai gindit eventual pe PM. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... OK, mersi mult, te contactez cu mai multe detalii, probabil maine dupa intalnirea cu mecanicul. Ai rezolvat ceva? Eu azi si miine sint in BV ,poate am ocazia sa vad si eu masina si sa-ti arat pe net cam ce solutii ar fi pentru problema ta. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Fender: Multumesc de urari. Am ales in cele din urma cutia manuala, dupa ce am studiat mai atent problema. Diferentialul este blocabil, suspensia spate este cu arcuri elicoidale. Deocamdata trebuie reparat diferentialul care are un rulment foarte uzat, axul uzat si un pinion cu niste dinti ciobiti. Mai trebuie schimbate simeringurile casetei de directie, inlocuite amortizoarele, niste bucsi, cauciucuri si dupa aia sper sa ma potolesc. Flay: Daca ai posibilitatea ca maine sa ne intalnim ar fi foarte bine. Nr. meu de telefon este 0723204568 - Sorin Prislopan. Masina este in service la Onoserv in Sacele, putem merge oricand acolo, vin eu si te iau de unde esti. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Daca ai posibilitatea ca maine sa ne intalnim ar fi foarte bine. Nr. meu de telefon este 0723204568 - Sorin Prislopan. Masina este in service la Onoserv in Sacele, putem merge oricand acolo, vin eu si te iau de unde esti. Pina miine uita-te putin aici http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/part_28.html si vezi daca e ceea ce-ti trebuie;mai exista varianta sa schimbi cutia de transfer cu una reconditionata,dar e mai complicat putin (dar si mai sigur!). Te sun miine dimineata! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Legat de caseta de directie vezi ca s-ar putea sa nu fie destul sa schimbi simeringurile.Am avut si eu problema cu ea.In prima faza am schimbat si eu doar simeringurile dar nu a fost suficient.Ar fi bine sa vezi din ce cauza s-au distrus simeringurile.La mine erau sparti 2 rulmenti cu ace si nu am gasit nici cum in Romania dimensiunea necesara.Din aceasta cauza avea joc axul si distrugea simeringul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Proaspat posesor de Discovery, deja am apelat la service... Da, am citit postul tau legat de caseta de directie. Oricum trebuie desfacuta, oricare ar fi cauza scurgerilor. Am inteles din postul tau ca ai confectionat niste bucsi din bronz. Daca va fi cazul te voi contacta pentru mai multe detalii despre acestea. Deocamdata astept raspunsul celor de la service cu privire la costul pieselor ce trebuie inlocuite si ma voi decide daca schimb cutia de transfer cu una reconditionata de la http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/category_4.html. Oricum sunt in discutii cu dealerul care mi-a vandut masina si deja a acceptat sa plateasca jumatate din costul platformei, dar mai vedem, eu vreau mai mult... Va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate