Kevin_icf Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Salut tuturor! Am un pajero din '95, 2,8 automat si am o problema ,nu stiu daca e de la cutie 100%,doar banuiesc. Un exemplu:Atunci cand merg constant cu masina la viteza de 80 km/h masina se comporta ca si cum ar sari din ultima treapta in treapta inferioara dupa iar revine.merge intrerupt /sacadat si turometru ini sare in 3500 turatii dupa revine undeva pe la 2500 ,asta se intampla cand merg constant cu aceiasi viteza.in accelerare nu se simte.inca o chestie pe care am observato ,atunci cand merg cu viteza mare si iau piciorul dupa acceleratie la restul masinilor cu mare am mers turometrul ramane sus la un anumit numar de turatii 2000-3000 in functie de viteza,la masina asta turometrul cade la 800-900 turatii indiferent de viteza cu care rulez..mentionez ca nu am schimbat uleiul in cutie. A intampinat cineva aceasta problema?stie cineva cum as putea sa o rezolv? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 (editat) Re: Probleme cutie automata pajero 2.8 diesel '95 .....mentionez ca nu am schimbat uleiul in cutie. A intampinat cineva aceasta problema?stie cineva cum as putea sa o rezolv? Incepe prin a-i schimba uleiul si inca de doua ori : prima data ca sa curete toate canalele, iar a doua oara ca sa stii ca ai in cutie un ulei curat si competent. Pretul celor doua schimburi de ulei este incomparabil cu cel al unei cutii automate SH si care e posibil sa fie mai stricata decat te astepti....cat despre repararea unei CV automate, nu mai zic nimic. Aceeasi recomandare a primit-o si colegul cu Discovery : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?94354-probleme-cutie-viteze-automata-Disco-1-din-97&p=1086376&viewfull=1#post1086376 Editat Martie 7, 2017 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate