Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

incadrare Y60 in norma Euro

rupere2004

Postări Recomandate

Salutari tuturor,

sunt un nou participant la acest forum, si doresc sa-mi achizitionez un Nissan Patrol 2.8 TD. Vreau sa-l achizitionez din Germania si vreau sa aflu care e norma de poluare pentru acest tip de motor pt a-mi evalua costurile de achizitie. Baietii nosti de la RAR se pare ca lucreaza dupa normative doar de ei stiute, iar informatiile din brief-ul german nu imi sunt de nici un folos.

Rugamintea mea, catre posesorii de Nissan Patrol Y60 2.8 TD , este urmatoarea: va rog sa postati cateva date din talonul masinii:

- anul de fabricatie ( rubrica 15)

- tipul motorului ( rubrica 17 )

- ultimele 3 (cifre sau litere) din numarul de omologare ( rubrica 10 din talon )

Ex: -1994

- 256D1

- ....3E3

PS Stiu ca mai este un topic pe aceiasi tema dar eu personal nu am inteles mai nimic de acolo.

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: incadrare Y60 in norma Euro

Clasa de emisii poluante

Codificarea data de ultimele doua caractere ale numarului de omologare

EURO 2

X1, X2, X3, X4, X5, X6, Y1, Y2, Y3

EURO 3

D3, E3, R3

EURO 4

E4, R4

Link spre comentariu

conform calculatorului de pe ministerul de finante , la non euro vechime peste 15 ani taxa este de 8800 euro, iar la vechime 11-12 ani ajunge la .....24000 euro

nasol nu?

pt verificari accesati link :http://www.mfinante.ro/calculator_taxe/taxa_auto_2008.html

Link spre comentariu

Vizitator liviugolf

Nu e nasol e dezastru , plus ca si impozitul pe an dupa cate am citi sar pute sa sara de 1000 ron, mai iati patrol :uameni

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Avand in vedere ca taxa de mediu este exorbitanta pentru Patrol sau pentru orice alta masina non euro cu motor de peste 2500 a incercat cineva si metode alternative de inmatriculare a masinii?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare