Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Serie Motor Vitara

Zaoane

Postări Recomandate

Re: Serie Motor Vitara

Salutare!

Din cate mai tin eu minte, la mine parca a fost pe partea dreapta a motorului, cum te uiti de la radiator spre spate. E pe partea de jos/inferioara, usor spre spate. Cred ca are ceva cifre si litere spre sfarsit "a" si "j"...

dar chiar nu mai tin minte asta.

Poate te ajuta, chair daca nu sunt informatii precise, mai mult amintite/ghicite:)

Totul este relativ!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Buna seara la toti,

de o saptamana am intrat si eu in randul 4x4-stilor, am luat un Suzuki Vitara (prima inmatriculare 07.93, an de fabricatie 12.91 !) si dupa ce am citit si rascitit ce-ati scris pe-aci (multumiri anticipate pt.sfaturi si ponturi, ma pregatesc de mers la RAR :p ) m-am uitat si eu dupa seria de motor (apropo, cum o cititi fara sa faceti chestia cu foto macro?) si-am descoperit-o: G16A.

Intrebarea mea este: Euro 0 sau Euro 1?

Multumiri anticipate

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

Buna seara la toti,

de o saptamana am intrat si eu in randul 4x4-stilor, am luat un Suzuki Vitara (prima inmatriculare 07.93, an de fabricatie 12.91 !) si dupa ce am citit si rascitit ce-ati scris pe-aci (multumiri anticipate pt.sfaturi si ponturi, ma pregatesc de mers la RAR :p ) m-am uitat si eu dupa seria de motor (apropo, cum o cititi fara sa faceti chestia cu foto macro?) si-am descoperit-o: G16A.

Intrebarea mea este: Euro 0 sau Euro 1?

Multumiri anticipate

am si eu un vitara de 1 zi

e 94 luna 10....1.6....16 valve....71kw

este euro 2 sau nu?

e2 scrie pe brif

Link spre comentariu

Salutare tuturor! :hi

De vreo doua saptamani sunt posesorul unei Vitara in 3 usi, an de fabricatie 12/1990, motor 1,6, 8 valve. In actele masinii e trecuta norma de poluare Euro 1, insa mi-e frica de "inginerii" de la RAR. Sper sa obtin o programare in decembrie!

Link spre comentariu

salutare

am facut cerere de consultanta la rar, mi-au dat raspunsul ca e euro1 :ypu

Dupa cate am citit pe-aici s-ar pare ca trebuie sa ma bucur ca nu m-au scos euro0....

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

salutare

am facut cerere de consultanta la rar, mi-au dat raspunsul ca e euro1 :ypu

Dupa cate am citit pe-aici s-ar pare ca trebuie sa ma bucur ca nu m-au scos euro0....

IMI ZICE SI MIE CINEVA ...EU NU DESCIFREZ SERIA....

e vorba de un vitara 1.6...16 valve...71kw...97 cai.....an 1994

sper ca un motor injectie multipunct cu 2 sonde lambda sa fie macar euro1

Link spre comentariu

@soso-bum

Salut, ceea ce iti pot spune e ca si eu am un motor 1589 cmc, 16v, 97cv atata ca masina e din dec.91 (prima inmatriculare iulie 93) si ca musii de la rar mi-au raspuns azi la cererea de consultanta zicand ca e euro1 :ypu

In ceea ce priveste seria dupa care se uita aia de la rar, nu e aia pe care ai postat-o, trebuie sa te uiti pe flancul vertical al motorului dinspre cabina (nu sunt mecanic deci nu rade de expresiile folosite) putin de-asupra cutiei de viteze (sau ce-o fi) si sa cauti un cod de 4 cifre+numere (al meu e G16A). Tot din acest topic am inteles ca daca sfarsitul de la cod e A e totul ok, daca e B sunt 1300 euroi taxa...

Eu m-am descurcat facand o foto cu focalizare 10cm,prin partea dreapta a motorului cum privesti masina din fata

Am sa incerc sa o atasez (fotografia)

Bafta!

Link spre comentariu

1.6 16 valve ar trebui sa fie EURO2.

Vitara mea lunga de 1.6/16V era Non-euro si era fabricata in '95. E drept ca fusese cumparata de noua din romania, deci fusese facuta "custom" asa, cum erau si primele daewoo importate aici.

Link spre comentariu

Salutare tuturor! :hi

De vreo doua saptamani sunt posesorul unei Vitara in 3 usi, an de fabricatie 12/1990, motor 1,6, 8 valve. In actele masinii e trecuta norma de poluare Euro 1, insa mi-e frica de "inginerii" de la RAR. Sper sa obtin o programare in decembrie!

Salut domnule coleg si bun venit pe forum! Trebuia sa bagi prezentarea in alta parte, dar merge si aici, ca oricum astia cu veverite sintem o specie asa.. mai aparte :grin: S-o stapinesti sanatos si s-o duci la noroaie, ca altfel nu tine mult. Despre rar ce sa zic... i love bulgaria.

Link spre comentariu

:sr , nu pot sa-ncarc fotogratia, internet-mobilul (56k sic!) are viteza melcului turbat...

Eu am alta-ntrebare: vreau sa schimb consumabilele,uleiurile si nu stiu de un'sa-ncep, nu ma ajuta careva cu un user-manual (vitara lung 91, motor 1600 16v)

HELP...

Link spre comentariu

Si eu am o Vitara 3 usi din 1994, 68 kW, motor G16A, dar din ce stiu eu si am vazut, sub capota nu este injectie...este un carburator dublu. Ma intreb daca o fi Weber sau ceva nipon...Ideea literei de la sfarsit, din ce am citit pe net, litera A reprezinta carburatia, pe cand litera B arata ca e motor cu injectie. Al meu nu cred ca este Euro din cate mai tin minte ce mi-a zis la RAR, insa parca exista posibilitatea sa-mi pun un catalizator pentru a o face Euro1, poate chiar 2.

Masina a fost cumparata si adusa de noua in Romania.

Totul este relativ!!!
Link spre comentariu

Am facut RAR-u acu 2 saptamani, serie motor G16A, Vitara din 94 cu motoru de 1,6. RAR decide ca este Euro 1, cu toate ca in carte scrie euro 2. Taxa este 600 euro, diferenta este de 200 euro la taxa (de la euro 2 la euro 1).

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

acolo e.chiar azi am luat seria la unain spate la motor spre cutie,in partea de sus spre chiulasa.eu am citit-o usor dupa ce am sters zona,dar cu o lanternadaca e cu A,ai bafta,daca e cu B e noneuro.

corectez pe adamu............daca e G16A E EURO1......DACA E G16B E EURO2

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

G16A normal Euro1, dar la RAR poate fi Non Euro

G16B este 1.6 16V si teoretic Euro 2, dar iarasi s-au vazut "minuni"

mai am o dilema

pe tablita nituita la motor scris engine typ G16B

IAR IN SPATE PE BLOCUL MOTOR SCRIE G16A

CEI DE LA RAR DUPA CE SE IAU

MAI ARE CINEVA MOTORUL DE 16 VALVE?

SA MA AJUTE CU TREABA ASTA

DACA ARE G16B PE TABLITA ALBASTRA SA FACA BINE SA SE UITE SI IN SPATE LA BLOC CE SCRIE

SA MA LAMURESC SI EU slp

CA DACA E EUR 2 NU MA MAI STRESEZ

DAU 800TAXA SI GATA

DACA NU BULGARIA LA ANU

Link spre comentariu

In aceeasi barca sunt si eu, placuta cu B iar motorul cu A.

Tipii de la rar mi-au dat verdictul de euro 1 (am platit cerere de consultanta)

deci...cerere consultaNTA (Small).jpg[/attachment:1z4a8a2x]

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

In aceeasi barca sunt si eu, placuta cu B iar motorul cu A.

Tipii de la rar mi-au dat verdictul de euro 1 (am platit cerere de consultanta)

deci...cerere consultaNTA (Small).jpg[/attachment:1xvg2uo8]

SI/

AI FOST LA RAR?

AI CARTEA?

NU PREA BATE TIPU TAU CU AL MEU

UITE SI TU PE TABLITA

LA UN COLEG DIN MEDIAS AZI A IESIT EUR2 SI LA VITARISTUL DIN BV...REAX...A IESIT EUR2

ASTEPT SA POSTEZE SI EI MACAR POZE CU TABLITA RESPECTIVA SA FACEM COMPARATII

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

Ma tem ca este acelasi tip... la rar am programare pe 16 ianuarie (sic!)SANY0180 (Small).JPG[/attachment:2y9cz94l]

sunt curios cum arata o tablita la unu care i-a iesit eur 2

asteptam provincia

reax de la brasov.......e bucuros ca a scapat cu 200eur taxa

ne pune si el poza si ne lamurim

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare