SorinD Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Serie Motor Vitara nu-i exclus ca la rar-urile din alte judete sa deie alt verdict, am auzit povestioare cum ca astia de la cj sunt mai destepti... ...mai cu mot.... :uameni __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Serie Motor Vitara la mine cu toata zapaceala lor ...pana la urma tot euro 2 a iesit...cum scria neamtul in brief :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Serie Motor Vitara G16B au scris in carte mea,taxa 694 ron,rezulta euro2. inca nu am facut poza la seria de pe motor ca sa vad daca se bunghieste cu ce au scris in carte,scuze,incerc maine. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Serie Motor Vitara azi a sosit cartea de la domnii ingineri de la rar cica suzi vitara 1.6,16 valve ,71kw ,AN 1994, ESTE EURO1 AM ADUS DOVEZI SI ANTECEDENTE,CA E EURO 2 AM FACUT GALAGIE,RECLAMATIE,SI DUPA 2 ORE VINE RASPUNSU este o greseala de calculator,si este euro2 NE CEREM SCUZE............... NO COMMENT SUNT FERICIT CA PLATESC VEKEA TAXA SI LA NOROAIE CU EA :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Serie Motor Vitara vezi,baaa,frate,ti-am zis sa faci scandal.si sa le spui in fata:GUNS DON'T KILL PEOPLE.I KILL PEOPLE!!!si ti-o baga euro 2.ma bucur mult pentru tine,ca deja-ti ajungeau frunzele de la morcov prin Medias!!!!gunoaiele dracului.bravo,soso-bum!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate