gccata Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Ziua buna tuturor !!! Puteti sa mi spuneti adrese unde as putea repara sasiul , eventual reconditiona ,in Bucuresti. Cu stima..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Re: Reparatie sasiu Feroza Salut. daca il dai jos de pe masina , ti-l pot reconditiona eu , fac in mod uzual aceasta operatiune pt RETROMOBIL ( ma rog membrii acestui club ). ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Re: Reparatie sasiu Feroza Lucrare scumpa si de durata, nu stii ce este de facut pana nu desfaci, ca sa iasa bine nu trebuie sa te calicesti, daca tot sudezi sasiul este bine sa il si protejezi etc blabla Domnul Luigi stie mai bine si vad ca este cam singurul care se mai inhama la asa ceva.O lucrare ok iese aproape de o masina intreaga second de la care iei sasiul si mai raman si piese :). Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Reparatie sasiu Feroza Lucrare scumpa si de durata, nu stii ce este de facut pana nu desfaci, ca sa iasa bine nu trebuie sa te calicesti, daca tot sudezi sasiul este bine sa il si protejezi etc blabla Domnul Luigi stie mai bine si vad ca este cam singurul care se mai inhama la asa ceva.O lucrare ok iese aproape de o masina intreaga second de la care iei sasiul si mai raman si piese :). Bafta. Problema e ca masina second care sa aiba sasiul bun nu prea exista. :ha: Ce exista second in stare excelenta am gasit eu cu 7000 mii de euro. Daca nu esti colectionar, mai greu sa dai banii astia. Asa cat poate sa coste sa ii refaca sasiul? Oricum trebuie data jos caroseria, e munca nu gluma. Mie mi-a luat unul 10 milioane sa ii schimbe motorul, banuiesc ca sa dai jos toata caroseria e incomparabil. Zic si eu, nu ma pricep. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate